Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizi alıştırdığı seviye inanılmaz. Sen gidince napıcaz biz be?

Yorum

• çok top ezdi gereksiz paslar yaptı ama bütün pozisyonlarda o vardı herifin kötüsü bile istekli olunca parçalıyor.

kaç tane her zaman attığı şut pozisyonu buldu kendine kızdı atamayınca.

büyümü yaptı afrikada ki akrabalarından biri acaba...

uğurcan'la birlikte maçı aldılar şu herif gününde olduğu zaman durdurulamaz bi güç.

o attığı çalım neydi öyle tam sövüyordum öyle sıkıştırılır mı top yapsana orta diye ama işte nwakaeme böyle çarpıyor adamı
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Önceki maçlarda da çok top kaybı yaşatıyordu ama bu maça farklı hazırlandığı belli. Yorulsa bile oyundan hiç düşmedi sürekli pozisyon aradı. Nwakaeme kilidi açtı, Uğurcan oyunda tuttu...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kardeşim antremandan sonra lütfen şut çalış. Bu kadar kötü vurmayı nasıl başarıyosun anlatsana biraz ?
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Dola boynumaaa
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Forum jandarmaları görmesin ama ilk yarı bizi değil arkadaşlarını bile çıldırttı. İkinci yarı attırdığı golden başka Rosieri paspas etti. İkinci gol tam bir sihirbazlık eseriydi.

Yorum

• Kendisine teşekkür ediyorum ama bencil oynamayı artık bırakmalı.

Yorum

• Yeteneğini ortaya koydu. Uğurcanla birlikte maçın en iyisiydi. Helal olsun Waka
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Çılgınsın
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Maçtan önce bana bir enerji geldi dedim waka biraz oynasın kazanırız. O da artık sıkılmış ghezzal mezal duymaktan kim daha büyük sihirbaz gösterdi. Sen büyük maçlarda bu şovu yap yeter bize zaten.

Adam ligin en formda belini, en formda önliberosunu yorgun halde yürüyerek geçiyor. Böyle devam bir yere gitmek yok.

Yorum

• Cok cok ozel bir oyuncu. Rosier ligin en iyi sag bekiymis

Nwakaeme: "You think he's the best right back in the Super League? Okay, fine.. I'ma show you that he's not"

En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 31.01.2021, 21:39.
                        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Bütün toplar ona geliyor takımın roben gibi çizgide 10 numarası resmen, adam da geçiyor yeri geliyor hatalı tercihlerde yapıyor sonunda hep fişi çekiyor. Golü atana kadar wakadan kötüsü yoktu attı tekrar reis oldu.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Ergin Keleş [MENTION=8187]ergin[/MENTION]official
                            ·
                            49d
                            Anthony Nwakaeme gerçekten çok enteresan bir performans sergiledi.
                            22 futbolcunun paylaştığı sahada kendi özerk yapılanmasını oluşturmuş ve neredeyse istediğinden vergi alıp istediğini muaf tutacak gibiydi.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Nwakaeme.. Seni hangi kelimelerle, nasıl açıklayalım ki? Sürekli tartıştığım sevgilim gibisin. Kızıyorum ediyorum, yine senden vazgeçemiyorum. Her hücum aksiyonumuzda varsın. Harika da bir gol attırdın. Bence çıkmamalıydın oyundan. Varol..

Yorum

• Adam topu ayağına alınca saha boşmuşcasına istediğini yapıyor. İnanılmaz bir özellik.
                                *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X