kafa gitmiş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Benden Almanyadaki akrabasına gelsinİlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Yolun sonu göründü, samimiyetine nedense hiç inanmıyorum.
Güle güle...
Trabzonlunun öz evladıymış mış mış,benim bildiğim öz evlat evinde sorun çıkınca misafir gibi kaçmaz ,olayın içinde kalır ve durumu çözmeye çalışır. Lafta değil gerçekte özevlat olman için çok fırın ekmek Yemen lazım çook.He unutmadan para almayıp finivbahçede bir sezon oynayabilirsin sıkıntı yok .
Yorum
-
-
Bazıları gibi tribüne oynasa, şov kokan açıklamalar yapsaydı sevilirdi. Adam Kasımpaşa'da aldığının yarısına oynuyor neredeyse burada. Yarın bir anadolu kulübüne gitse hemen hemen yine aynı parayı alır ama bazılarına sorsan maliyeti yüksek !
Yorum
-
yalanciyi ...İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazıları gibi tribüne oynasa, şov kokan açıklamalar yapsaydı sevilirdi. Adam Kasımpaşa'da aldığının yarısına oynuyor neredeyse burada. Yarın bir anadolu kulübüne gitse hemen hemen yine aynı parayı alır ama bazılarına sorsan maliyeti yüksek !
yarisina nerdeyse
bunu belgelesene"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Adam Özer Hurmacı'nın askeri adeta.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalanciyi ...
yarisina nerdeyse
bunu belgelesene
O kadar ki yüzüne baka baka yalan konuşacak kadar gözü dönmüş.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Bence ironi yapıyorsunİlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazıları gibi tribüne oynasa, şov kokan açıklamalar yapsaydı sevilirdi. Adam Kasımpaşa'da aldığının yarısına oynuyor neredeyse burada. Yarın bir anadolu kulübüne gitse hemen hemen yine aynı parayı alır ama bazılarına sorsan maliyeti yüksek !
Yorum
-
Misafir
Daha ne kadar tribune oynayabilir birisi bundan daha ilerisini söylemeye dilim varmiyor 27 yasindasin sen brlki anlamissindir ama futboldan anladigin filan yok orasi cok netİlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazıları gibi tribüne oynasa, şov kokan açıklamalar yapsaydı sevilirdi. Adam Kasımpaşa'da aldığının yarısına oynuyor neredeyse burada. Yarın bir anadolu kulübüne gitse hemen hemen yine aynı parayı alır ama bazılarına sorsan maliyeti yüksek !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

.

Yorum