Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Git da git...

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bazıları gibi tribüne oynasa, şov kokan açıklamalar yapsaydı sevilirdi. Adam Kasımpaşa'da aldığının yarısına oynuyor neredeyse burada. Yarın bir anadolu kulübüne gitse hemen hemen yine aynı parayı alır ama bazılarına sorsan maliyeti yüksek !
      )) Hangi yarısı bu Bu adamı Trabzonspor almasa, muhtemelen 2-3 sezondur bir anadolu, hatta ptt 1.lig takımında maksimum 400-500 bin euroya oynuyordu. Yatsın kalksın dua etsin, Trabzonspordan aldığı paraya.

Yorum

• gitmedi mi hala ??
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Tribüne oynamayı sizden öğrenecek değiliz.

Yorum

• Ben Trabzonspor'luyum ayaklarına hiçbir zaman inanmadım.. Ama sözleşme feshi kabul edip gidersen yattığım yerden para kazanıcam diye diretmezsen helal olsun gerçekten Trabzonspor'luymuşsun deyip senden özür dilerim..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• yazacağım şey bir üst mesajda yazılmış

para tatlı arma forma edebiyatı boş muhabbet faydan yoksa zararın vardır
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Eveeeeeet basında yeralan haberlere göre Trabzonspor'u çok seven Özerinho alacakları için tüp federasyonuna başvurmuş. Tamda kendisinden beklenen haraket. Gelişini hiç sevmedim, oynadığın oyunda bi b...k etmez, dayınıda sevmezdim. Seni bu klübe musallat edenler Allah tan bulsun. aldığın her kuruş haram olsun sana...uzaaaaa hadi
                :mad:

Yorum

• Güle güle. Medjaniye yaptığın terbiyesizliği unutmayacağım.
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Defol git!
                    Hamiş

Yorum

• bir şey demeyeceğim.

Yorum

• Camiamıza yakışır bir hareketti bu. Tebrikler ...
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• Sülük gibi yapisti yüzsüz herif,
                          Istenmiyorsun bilader iste, sevemedik seni ve yapmacik kolpa hallerini.
                          Dayini da alip defolup gider misin..

Yorum

• Acaba Yusuf Yazıcı'yı izleyip biraz utanmış mıdır?
                            Mustafa Yumlu.

Yorum

• Medjani olayı nedir ? (o derece uzağım konuya. lütfen sezon bitsin artık)
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• bu özere konusunda pek bilgi sahibi değlim

bu derece nefret edilmesi konusunda çok nefret ediyor taraftar

benim gördüklerim ve sezgilerim

medjaniye yaptığı affediliir değildi.

o yaptığı hareketten ben ayrı bir rahatsızlık duydum.

hani şöyle bir hal ve hareket içinde gibi sezdim. Burası bizim çifliğimiz akıllı ol yoksa külübede beklersin burnunu her şeye sokma gibi bir tavır sezinledim.

Daha sonra medjani oynamasın diye baskı yaptığını okudum yerel net haberlerde

AMA NET OLARAK BİLGİ YOK BENDE ARKADAŞLAR NEDENİNİ YAZSALARDA BİLSEK

FAYDALI DEĞİL DEMEYİN ŞU SENE KİM FAYDALIYDI SANKİ
                                BENİM DUYMAK İSTEDİĞİM TAKIM İÇİNDE HUZURSUZLUK VE TD BASKI YAPIYORMU

BUNLAR TAKIMI BİTİREN ŞEYLERDİR ÇÜNKÜ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim