Bu sezon en iyi maçını oynadı, böyle devam eder inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kendi şahsının çok mükemmel(!) oynadığı bir maçta Medjani'nin pozisyon hatasına güya tahammül edemeyip aynı dakika içinde gidip onu tartakladığı, devamında kendisinin oyunda kalıp Medjani'nin oyundan alındığı ve bir daha forma yüzü göremeyen Medjani'nin Özer&Hurma ortaklığı sonucu gitmesiyle son bulan olaydır.İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedjani olayı nedir ? (o derece uzağım konuya. lütfen sezon bitsin artık)
Yorum
-
Sen hic bir zaman Trabzonun cocugu degildin, her zaman paranin cocuguydun.
Bu kulübü tutan hic kimse sana hakkini helal etmiyor ve etmeyecek de.
Son diyecegim, TS'yi sikayet ettigin paralar sana haramdir...
Yorum
-
İlişkiler çok açık değil mi?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
şu resimde belkide hayatımda en çok nefret ettiğim iki adamı gördüm diğerlerini tanımıyorum. allah bunları kulubümüzden uzak tutsunİlk olarak mustyde tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor düşmanları iş başında
[ATTACH]9187[/ATTACH]Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Dertler bitmedi elbet özer rezili gibi diğer reziller de defolup gidecek!İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer gitti bütün dertler bitti. Artık her maç süper futbol oynayıp her maç farklı galibiyetler alıyoruz.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Dürüst olalım.İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer gitti bütün dertler bitti. Artık her maç süper futbol oynayıp her maç farklı galibiyetler alıyoruz.
Akraba mısınız?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum