Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sezon en iyi maçını oynadı, böyle devam eder inşallah.

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Medjani olayı nedir ? (o derece uzağım konuya. lütfen sezon bitsin artık)
      Kendi şahsının çok mükemmel(!) oynadığı bir maçta Medjani'nin pozisyon hatasına güya tahammül edemeyip aynı dakika içinde gidip onu tartakladığı, devamında kendisinin oyunda kalıp Medjani'nin oyundan alındığı ve bir daha forma yüzü göremeyen Medjani'nin Özer&Hurma ortaklığı sonucu gitmesiyle son bulan olaydır.

Yorum

• Günaydın Trabzon'un çocuğu öz avlat Özer .
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Sen hic bir zaman Trabzonun cocugu degildin, her zaman paranin cocuguydun.
          Bu kulübü tutan hic kimse sana hakkini helal etmiyor ve etmeyecek de.

Son diyecegim, TS'yi sikayet ettigin paralar sana haramdir...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bu adam ve Yumlu bir an önce def edilmeli.
            Onur Recep Kıvrak

Yorum

• Yumlu da şakşakçı tribüncü bir adam. Kesinlikle bağları bir şekilde koparılmalı takımdan.

Yorum

• Trabzonspor düşmanları iş başında Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 13048151_967459243350872_1200790981066566290_o.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 124.8 KB 
Kimlik: 11205366

Yorum

• Bi karikatür vardı, bak şuradan falan filan git diye. Senin için çizilmiş süt oğlan.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlişkiler çok açık değil mi?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Bir an önce gitmeni umuyorum..

Yorum

• bulent uygun,fatih akyel'den sonra bu formayi giymis olmasina ragmen benim icin yok hukmunde olan 3.sahis... En az onlar kadar degersiz bir futbolcu artigi
                        En son ESER tarafından düzenlendi; 12.05.2016, 23:58.

Yorum

• İlk olarak mustyde tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor düşmanları iş başında [ATTACH]9187[/ATTACH]
                          şu resimde belkide hayatımda en çok nefret ettiğim iki adamı gördüm diğerlerini tanımıyorum. allah bunları kulubümüzden uzak tutsun
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Özer gitti bütün dertler bitti. Artık her maç süper futbol oynayıp her maç farklı galibiyetler alıyoruz.

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Özer gitti bütün dertler bitti. Artık her maç süper futbol oynayıp her maç farklı galibiyetler alıyoruz.
                              Dertler bitmedi elbet özer rezili gibi diğer reziller de defolup gidecek!
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özer gitti bütün dertler bitti. Artık her maç süper futbol oynayıp her maç farklı galibiyetler alıyoruz.
                                Dürüst olalım.
                                Akraba mısınız?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim