Özer'in oradaki "hepiniz karı gibisiniz" lafı size kimi hatırlattı? Onu getiren başkanıyla aynı karaktere sahip.Ben ne kadınlar tanıdım hepinizden daha delikanlı.
Özer'den nefret eden biri olarak rahatlıkla yazabilirim ki ona yapılan yanlış.
Ama, Özer bu yazıların ifşa edileceğini bile bile neden böyle şeyler yazdı muamma.
Özer, 2011 sonrası bu camiaya gelmesine rağmen her maç tribünde Trabzon'un çocuğu diye alkışlanan biriyken taraftara bakış açısına diyecek bir söz bulamıyorum.
Öyle az buz laflar da değil benim için.
Bütün gün moralimi bozacak bir cümle okudum.
Eğer sana küfür eden biri varsa ver mahkemeye ki bir daha olmasın.
Neden bu tür ortamlarda böyle binlerce mesaj varken cevap veriyorsun? Hoş cevap da sayılmaz.
Baştan aşağıya küfür ediyorsun.
Nur topu gibi bir gündemimiz daha oldu. Aferin.
...
Biliyor musun, olmayacak duaya amin denmez.
Sen futbolundan önce bu yaptıklarınla kaybettin. Ve Trabzonspor sana büyük geldi.
Ya da senin gözünle küçük gelmiş ki böyle şeyler yazmışsın.
Sen ya da siz, trilyonlar alıp eğlenmeye giderken biz kendi cebimizden gerekirse son kuruşu verip sizden güzel futbol bekliyoruz.
Bu kulübe canını bile veren taraftarlar varken, senin hiçbir taraftara "bu kulübe ne verdin" demeye hakkın yok.
Çok ücra bir köşede Trabzonspor'a hiçbir şeyini verememiş bir Trabzonsporlu "en azından" yastığına bir damla gözyaşı düşürmüştür de onda verdiği çok şey vardır.
Çok ücra köşede kazağı yırtık ayağı çıplak bir Trabzonsporlu çocuk vardır da bir maç sonrası boynunu bükmüştür.
Mutluluğunu vermiştir Trabzonspor'a.
Hani can vermek yetmiyordu ya.
@Sibel Bu güzel yazın için teşekkür ediyorum.Bir kısmına kendi yorumumu katayım.Bence Özer "öz evladımız" olduğu için kendinde taraftarla laf dalaşına girme ve o lafları etme hakkını bulmuş. Özer Trabzonspor'u kendi gözünde küçük görüyor. fenerbahçe taraftarıyla asla böyle laf dalaşına giremezdi.
Futbolcunun da bir insan olduğunu ve senin , benim kızıp tepki verebileceğin mevzulara kızıp tepki verebileceğini unutmamak lazım. Bize göre faydasız veya gereksiz bir futbolcu olabilir. Yukarıda polemige giren taraftar da her maça giden veya Trabzonspor için her şeyi yapan bir taraftar da olabilir. Ama bu durum kendisinde futbolcuya küfür etme veya hakaret etme hakkınızı doğurmaz. Eleştiriyi efendi gibi yapacaksın, sosyal medyadan birilerinin profillerinin altına küfürler yazıp klavye delikanlılığının anlamı yok.
Özer de verdiği çirkin cevaplar ile olayı büyütmüş, böyle yaparak kendini daha antipatik hale getiriyor.
Turgay Beşyıldız Özer'le konuşmuş. Yönetim % 30 indirim istemiş Özer kabul etmemiş. Ben çok fazla para almıyorum zatne, menajerlik ücretim de yok % 10'da anlaşalım demiş...
Turgay Beşyıldız Özer'le konuşmuş. Yönetim % 30 indirim istemiş Özer kabul etmemiş. Ben çok fazla para almıyorum zatne, menajerlik ücretim de yok % 10'da anlaşalım demiş...
Her hareketinin yapmacık olduğu daha ilk günden beri bariz belli zaten. Bu tür bi mesajın internet ortamında yayılacağını gayet iyi biliyor. Mağdur edebiyatı yapacak aklınca. Yemezler bu oyunu, yemezler. Dış kapının dış mandalı seni.
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum