Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kafa gitmiş.

Yorum

• Hadi kocum baska kapiya

Yorum

• Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benden Almanyadaki akrabasına gelsin
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Zamanında beni dinleseydiniz bunlar olmayacaktı.
            Çok anlatmaya çalıştım ama yaşanmadan olmuyor demek.

Yorum

• Bazı haberler okudum umarım doğru değildir yoksa bir kaç aylık sinirimi bu futbolcu arkadaşımızın sayfasına boşaltacağım .
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Yolun sonu göründü, samimiyetine nedense hiç inanmıyorum.
                Güle güle...
                Trabzonlunun öz evladıymış mış mış,benim bildiğim öz evlat evinde sorun çıkınca misafir gibi kaçmaz ,olayın içinde kalır ve durumu çözmeye çalışır. Lafta değil gerçekte özevlat olman için çok fırın ekmek Yemen lazım çook.He unutmadan para almayıp finivbahçede bir sezon oynayabilirsin sıkıntı yok .

Yorum

• psikologa götürün , adamda inkar mekanizması almış başını yürümüş. kadro dışı kalmadım tamam mı, kalmadım.

Yorum

• Geldiğinden itibaren geriledin artık oynamayacak seviyedesin. Medjaniye yaptığından dolayı yolun açık olsun diyemeyeceğim hadi by by.
                    En son Berkan tarafından düzenlendi; 28.04.2016, 18:21.
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bazıları gibi tribüne oynasa, şov kokan açıklamalar yapsaydı sevilirdi. Adam Kasımpaşa'da aldığının yarısına oynuyor neredeyse burada. Yarın bir anadolu kulübüne gitse hemen hemen yine aynı parayı alır ama bazılarına sorsan maliyeti yüksek !

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bazıları gibi tribüne oynasa, şov kokan açıklamalar yapsaydı sevilirdi. Adam Kasımpaşa'da aldığının yarısına oynuyor neredeyse burada. Yarın bir anadolu kulübüne gitse hemen hemen yine aynı parayı alır ama bazılarına sorsan maliyeti yüksek !
                        yalanciyi ...

yarisina nerdeyse
                        bunu belgelesene
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yalanciyi ...

yarisina nerdeyse
                          bunu belgelesene
                          Adam Özer Hurmacı'nın askeri adeta.

O kadar ki yüzüne baka baka yalan konuşacak kadar gözü dönmüş.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Bazıları gibi tribüne oynasa, şov kokan açıklamalar yapsaydı sevilirdi. Adam Kasımpaşa'da aldığının yarısına oynuyor neredeyse burada. Yarın bir anadolu kulübüne gitse hemen hemen yine aynı parayı alır ama bazılarına sorsan maliyeti yüksek !
                            Bence ironi yapıyorsun

Yorum

• Hadi darisi senin basina.

Yorum

Daha ne kadar tribune oynayabilir birisi bundan daha ilerisini söylemeye dilim varmiyor 27 yasindasin sen brlki anlamissindir ama futboldan anladigin filan yok orasi cok net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim