marcelinho bence çok iyi bir futbolcu ..... acaba bu adamı ist takımları transfer yapmış olsaydı ne olurdu ??? onu bırakın acaba hangimiz inanırdık onun bizim takıma gelecegine... bu adamın geçmişi süper.... geçmişini bırakın geçen yıl almanya da yaptıgı işler ortada ...olabilir belki şu an bizim takımda sıkıntısı olabilir ama ben kötü olduguna katılmıyorum özellikle son 2 maç bence kötü değildi ...bir de arkadaşlar futbolcuyu cıplak gözle seyretmek lazım .. yani sırf tv den değil....ha şu da olabilir fb bir ortega anelka faciası yaşadı ama onlar geldigi zaman da herkes çok ii futbolcu diyordu ... şuna bakmak lazım marcelinho bence başlangıç açısından onlardan çok ilerde .. biraz daha sabır çok daha ii olacak ... bu adam tek başına maç alır form tutar ve tam uyum saglarsa...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Haydi Marce göster kendini şu maçta da biz de nefes alalım yav..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
yaptığımız hatalardan biri de hep onu izlememiz, ayağına her top geldiğinde mükemmel şeyler beklememiz, niçin bunu yapıyoruz? ve eğer yapıyorsak bunu diğer futbolcularda da deneyelim, maçta gözünüze bir futbolcu kestirip her hareketini dikkatle izleyin, ne demek istediğimi anlayacaksınız...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
biraz kendini futbola verse çok ii olacak
ancak belli oluo
zaten avrupan yıldız die gelen adamlar hep bitmiş adamlar avrupada makineye sokuyolar bakıolar bu adamın işi bitmiş direk sepetliolar evet eski marcelinho bi
r dünya starı ancak bizdeki sadece düz bir orta saha oyuncusunu geçemiyecek gibi"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum