Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• marcelinho bence çok iyi bir futbolcu ..... acaba bu adamı ist takımları transfer yapmış olsaydı ne olurdu ??? onu bırakın acaba hangimiz inanırdık onun bizim takıma gelecegine... bu adamın geçmişi süper.... geçmişini bırakın geçen yıl almanya da yaptıgı işler ortada ...olabilir belki şu an bizim takımda sıkıntısı olabilir ama ben kötü olduguna katılmıyorum özellikle son 2 maç bence kötü değildi ...bir de arkadaşlar futbolcuyu cıplak gözle seyretmek lazım .. yani sırf tv den değil....ha şu da olabilir fb bir ortega anelka faciası yaşadı ama onlar geldigi zaman da herkes çok ii futbolcu diyordu ... şuna bakmak lazım marcelinho bence başlangıç açısından onlardan çok ilerde .. biraz daha sabır çok daha ii olacak ... bu adam tek başına maç alır form tutar ve tam uyum saglarsa...

Yorum

• marcelinho süper biri de
      türk liginin ayı defansları onu da yordu
      ilerleme var
      herta daki şutlarını çektiği zaman izleyin siz

Yorum

• arkadaşlar bu marcelinho iyi uşaktır ama fatih in yerini dolduramadı...ama bu uşak çok isabetli pas lar atıyor

takımının galibiyetinde %35 payı wardır...
        http://www.bordomavi.net/bmn/img/bordomaviorg.gif

Yorum

• arkadaşlar bence kiki,yattara gibi kaliteli kanat oyuncularımız oynamadan bu adamın gerçek performansını anlayamayız.
          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• ya ben hala bir numarasını göremedim ama inşallah görüürüm... kendisine güveniyoruz ama nereye kadar... kendisi futbola verecekmiş kendisini ama ne zaman...

Yorum

• ankara maçında artık bişiler yapacak golünüde atçak inşallah

Yorum

• bence kokmamiza hic neden yok birazcik sabredelim gerisi gelecektir
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ewt sabır sabır..
                  Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Haydi Marce göster kendini şu maçta da biz de nefes alalım yav..
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Dedecimmm yarin cok kosma malum sonra romatizman tutuyo.. Saka bi yana insallah namina yakisan cinsten bi oyun cikartir yarin..

Yorum

• az önce ilk defa fifa 2007 oynadım marcelinho orda ne futbol oynuyo bee ne şutlar soktu kaleye şu oyun inşallah bigün gerçeğe döner dönmesi lazım zaten büyk futbolcu türkiyeye gelmiş en büyük bikaç futbolcudan bitanesi

Yorum

• 30 motuz oynar o adam

verecek ayarı bu akşam hiç meraketmeyin.Alışma devresi geçti.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• yaptığımız hatalardan biri de hep onu izlememiz, ayağına her top geldiğinde mükemmel şeyler beklememiz, niçin bunu yapıyoruz? ve eğer yapıyorsak bunu diğer futbolcularda da deneyelim, maçta gözünüze bir futbolcu kestirip her hareketini dikkatle izleyin, ne demek istediğimi anlayacaksınız...
                            bir lafa bakarım laf mı diye,
                            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• biraz kendini futbola verse çok ii olacak
                              ancak belli oluo
                              zaten avrupan yıldız die gelen adamlar hep bitmiş adamlar avrupada makineye sokuyolar bakıolar bu adamın işi bitmiş direk sepetliolar evet eski marcelinho bi
                              r dünya starı ancak bizdeki sadece düz bir orta saha oyuncusunu geçemiyecek gibi
                              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• daha iyi biri alınabilirdi bana göre o paraya,futbolu bitmek üzere olan yerine giderken kulube para da kazandıran,genç biri olabilirdi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X