Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marcelinho transferi gerçekten çok iyi bir transfer ama tabii ki Fatih SULTAN Tekke'nin Zenit'e (belki de dolaylı yoldan febeye) satılmaması ve sol kanata çok iyi bir transferin yapılması halinde. Eğerki yönetimimiz Fatih'i Zenit'e satarda oradan gelen parayla sadece Marcelinho'yu alarak biz yıldız alacaaaz dediydik ve aldık derlerse ( ki bugün ligtv haberlerinde bi yöneticimiz verdiğimiz sözü tuttuk diyordu, arka plandan da taraftarlarımızın Fatih SULTAN Tekke tezahüratları yükseliyordu) bu resmen bizleri salak yerine koymak demektir ki bunu da kimse yutmaz. Kimse kalkıpta sen bize yıldız transferi yaparsan seni başkan seçeriz demedi Sayın ALBAYRAK'a. Tam tersi ben cebimden alacağım deyip milyonlarca Trabzonsporlu'ya söz verdi. Hemde defalarca. Koskoca ALBAYRAK bütün prestijini sarsacak, yalancı konumuna düşerecek değil heralde kendini. Başkanımız gerçek niyetini belli etsin. Bizim paraya ihtiyacımız yok diyen başkanımızın niyeti gerçekten şampiyon Trabzonspor'mu yoksa başka bişeyler mi?
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Anlamiyorum, Ezikbahce 33 yasinda dunya kupasinda hic bisey yapamayan, kendini ve takimini rezil ede, pili bitmis Roberto Carlosu alirsa dunya yildizi transfer etmis oluyo biz bu yandan Denilsonu begenemiyoruz. Denilson bence Trabzonun yapabilecegi en iyi transferlerden biri. Ronaldinhoyu getirecek halimiz yok yaa.

Yorum

• ilk kez basının agzını acık bırakacak bir transfer yaptık trabzon tarihinde. bunada sükür diyelim.. taraftarlar azcıkda olsa mutlu olabıldi.. ben mutluyum marcelınho transferınden.. tesekürler yönetime.. bütün spor siteleri yılın transfer bombası olarak duyurdu.. cok guzel... gercekden gururumuzun oksanmasi cok güzel...
        SuperSport.com delivers comprehensive coverage of major sporting events, including video highlights, results, fixtures, logs, news, TV schedules and more.

Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• Marcelinho'nun getirilmesi Fatih Tekke'nin satılmış olduğunun acısını nasılda unutturmuş gibi.
          hobisi amatör fotoğrafçılık >>
          .

Yorum

• denilson fransa 98 de buyuk yildiz olarak gosteriliyordu, oyuna girdi, yaptigi tek sey bisiklet hareketiydi
            yanlis hatirlamiyorsam betis kume dustu, o oynarken, istatistiklerini bulabilecek arkadas var mi, bir bakalim, ama genel anlamda kariyeri cok iyi degil diye biliyorum.
            bir de yattara ve denilsonu bir takim zor kaldiririr, iki tane topa basmayan adam ayni takimda olursa muhtemelen bocalama olur...

Yorum

• İlk olarak fanatik pacci tarafından gönderildi
              teşekkürler zuzu özellikle ilk linkteki gol süper
              arkadaslar baska site var mi, buna giremiyorum ben..

Yorum

• Fatih in satıldığını nerden çıkarıyorsunuz arkadaşlar. Basının gazına gelmeyin. Ben Sultanın böyle bir ampiyon olma ve gerçekten efsane olma fırsatını bırakıp rusya 8. sine gideceğine ihtimal vermiyorum. Yönetiminde takıma gerekliliğini geçtim taraftardan gelecek tepiyi göze alabileceğine inanmıyorum. bunu ufak uşak yapmaz. Ayrıca yönetimi kutluyorum hatırlarsanız insua ile ilgileniyorduk 6-7 milyon eurolar dolaşıyordu bizden istenen fiyat Alman takımına 3 milyon euro ya transfer oldu bizim yöneticiler de uğraşıp marcelinhpnun fiyatını o seviyeye düşürdüler. ve trabzonspor tarihinin en önemli transferini gerçekleştirdiler. inşallah yattara ile marcelinho beraber takılmazlar
                sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• denilson umu tartışıyoz ya.adam ın kariiyeribelli bence alınsa çok ii olur.
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Denilson'u değil bu takıma ne vereceğini tartışıyoruz. Sütlaç beyinli, yıldız manyağı fenerliler gibi değiliz.
                    Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi
                      Denilson'u değil bu takıma ne vereceğini tartışıyoruz. Sütlaç beyinli, yıldız manyağı fenerliler gibi değiliz.
                      tamam işte bende alınsa ii olur dedim zaten .
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• bencede bizim takıma bir şey veremez. zaten verseydi betis küme düşmezdi. kariyer her şey değil zaten o kadar parlak bir kariyeri de yok. son yıllarda düşüş içinde. geçen sene 19 maçta oynamış asisti yok 3 golü ve 8 sarı kartı var. kesinlikle alınmaması gereken bir futbolcu.
                        sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                        deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• İlk olarak gvnlp tarafından gönderildi
                          bencede bizim takıma bir şey veremez. zaten verseydi betis küme düşmezdi. kariyer her şey değil zaten o kadar parlak bir kariyeri de yok. son yıllarda düşüş içinde. geçen sene 19 maçta oynamış asisti yok 3 golü ve 8 sarı kartı var. kesinlikle alınmaması gereken bir futbolcu.
                          o zamn ricardinho gelse muhteşem olur.
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Ricardinho...

Şimdi bizim yönetim Ricardinho'yu alsa varya, o zaman çok acaip bir takım oluruz... Türkiye ligi üstü birşey olur... Düşünsenize Marcelinho ve Ricardinho...Hayallerimi süsleyen iki adamı aynı anda Bordo mavili forma altında göreceğim...
                            ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• gerçekten mükemmel olur ama hiç sanmam ( moral bozmak gibi olmasın ama )
                              Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                              BMN Tsira TRABZON

Yorum

• herkes Yönetimi Kutluyor..iyi tranfser yaptilar iyi tamamda..bunda pek bir marifet yok nasil olsa Hertha Marcelinhoyu satmak istiyordu..benim anlamadigim sey Yönetim Marcelinhoyu neden bir gün önceden alipta Uefaya verilen Listeye eklemedi..
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X