Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marcelinho'nun futbol kalitesinin artması, yanında oynayan oyuncuların futbol kalitelerinin artmasıyla doğru orantılıdır. Çünkü görülüyor ki, sanıldığının aksine, Marcelinho oynatan değil, oynayan takımda ön plana çıkan bir oyuncu...

Bu arada Kemal Sunal'ın bir filmi geldi aklıma. Köy halkı hergün hocayla birlikte yağmur duasına çıkar bir türlü yağmur yağdıramaz. Bu sırada, romatizmasından dolayı yağmur yağmayacağını bilen Kemal Sunal ise hocanın gazabına uğrar.

-Bu mendebur burdayken bu yağmur yağmaz! Yemin olsun yaağmaaaaaaaz

Biz de destek verelim de nereye kadar? Karşımızdaki de biraz samimiyetini göstersin değil mi?

Sana söylüyorum Marcelo, sen anla Şimek
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bence giderek daha iyi oynuyor ...

Yorum

• İstanbul - </B>İSTANBUL (A.A) - 29.09.2006 - Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Marcelinho, bir dönem gece hayatını sevdiğini belirterek, ''Artık kafamda sadece futbol oynamak var'' dedi.

Marcelinho, FourFourTwo dergisinin piyasaya çıkacak ekim sayısında yer alan röportajında, 31 yaşına geldiğini ifade ederek, ''Olgun bir insanım. Hayatımda eşim ve çocuklarım gibi kendi haricimde düşünmem gereken başka şeyler de var. Dolayısıyla artık kafamda sadece futbol oynamak bulunuyor. Çünkü buraya gelmeden önce eğlence hayatının gelişmiş kentlerde bulunan başka takımlardan da teklif aldım. Ancak sakin bir hayatı tercih ettiğim için kabul etmedim. Bundan Marcelinho artık rahibe hayatı yaşayacak sonucu da çıkartılmasın'' diye konuştu.
        Hertha Berlin'de forma giydiği dönemde Berlin halkıyla arasında özel bir ilişki olduğunu kaydeden Brezilyalı oyuncu, ''Beş yıl boyunca çok başarılı bir dönem geçirdim ve bundan dolayı Hertha Berlin taraftarları beni çok sevdi. Taraftarın beni unutabileceğini sanmıyorum'' dedi.
        Almanya'da birçok Türk arkadaşı olduğunu ifade eden Trabzonsporlu futbolcu, ''Türkiye'yi tercih etmemde onların da etkisi oldu. Rusya ve Brezilya'dan cazip teklifler vardı'' diye konuştu.

-''İYİ OYNARSAM HERHALDE MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRIRLAR''-

Marcelinho, Trabzonspor'da iyi oynaması halinde milli takıma çağrılabileceğini söyledi.
        Bordo-mavili oyuncu, 2002 Dünya Kupası elemelerinde iyi futbol oynadığını vurgulayarak, şöyle konuştu:
        ''Almanya'da 2001-02 sezonunu iyi geçirmiştim. Milli takıma çağrılacağımı düşünüyordum. Dünya Kupası çok büyük bir vitrin, orada oynamak isterdim. Futbol kariyerim açısından da basamak olabilirdi. Liste açıklandığında şok geçirdim. Scolari beni çağıracağını söylemişti, ama o dönemki özel hayatım nedeniyle listeden çıkartıldım. Kadroya çağrılmamamın nedeni saha dışındaki hayatımdı. O günler için pişmanım ama gelecek için umutluyum. Brezilya Teknik direktörü Dunga'nın yardımcısı Jarzinho ile beraber futbol oynadım. Milli takıma çağrılmak bana bağlı. Milli takıma çağrılmak için kulübümde iyi olmam gerekiyor. Cafu 36 yaşında oynadı. Halen bir sonraki Dünya Kupası'nda oynamanın hesaplarını yapıyormuş. Bu durumda ben de oynayabilirim.''

-''ZICO İDOLÜMDÜ''-

Brezilyalı oyuncu, şu an Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü yapan Zico'nun, çocukluğundaki idol olduğunu söyledi.
        Kendisi için en iyi Brezilya Milli Takımı'nın 1982'deki kadronun olduğunu kaydeden Marcelinho, ''Kupa kazanamamalarına rağmen yine de en iyi olduklarını düşünüyorum. Çocukluk idolüm de zaten o kadroda yer alan Zico'ydu. 1982 Dünya Kupası boyunca Zico'yu ailecek çok büyük bir hayranlıkla izlerdik'' dedi.

-SARI SAÇLARININ SIRRI-
        Marcelinho, saçlarını ilk olarak 2000 yılında boyattığını ifade ederek, ''Sao Paulo'da oynarken şampiyonluğu kazanmamız halinde saçlarımı sarıya boyatacağımı söylemiştim. Kupayı kaldırdığımızın ertesi gününde saçlarımı sarıya boyattım. Bu imaj değişikliği hoşuma gitti ve devam ettirdim'' diye konuştu.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Marcelinho'ya da her futbolcumuz gibi destek verşlmeli. Abartmadan, onu Trabzonspor'un fevkinde görmeden. Vugrineç'in 13 Hami'nin 9 hafta gol atamadığı, Lemi'nin bir sezonu bizim kaleye attığı üç golle tamamladığı günleri görmüş biri olarak, eleştiren arkadaşların beklenti ve eleştirilerine sonuna kadar hak vermekle birlikte biraz daha sabırlı olmamız gerektiğini düşünüyorum.

Bu arada bir şeyi merak ettim: Marcelinho'nun neredeyse her zaman sol kanatta oynaması kendi isteğiyle mi oluyor yoksa Hoca kendisini kırpıp sol kanat oyuncusu mu yapıyor?

Yorum

• Marcelinho'ya laf yok..
            Zira o diğer transferlerden ayrı olarak zaten ismi ile de geldi..
            Ama biraz daha çabuk alışmalı yerine..
            UEFA gitti bari ligden kopmayalım!
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• bencede sonuna dek desteklenmeli.çünki bizim böyle yıldız oyuncuları kazanmamız gerekiyor....

Yorum

• desteğe devam 1 senede insan bukadar düşmez futboldan bizim desteğimizle tekrar eski günlerine dönücek destak şart

Yorum

• Ya ArkadaŞlar Destek Tamam Da Adamda Bİraz İstek Olur KaÇ Haftadir Oynuyor Hala Takim On KİŞİ Bİr An Önce Kendİne Gelmesİ Lazim.aslinda Onu Daha Çok EleŞtİrecektİm Ama Bİraz Daha Zaman Verelİm Bakalim SonuÇta Adamin Bir Kariyerİ Var...
                  ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Daha iyi olacak inşallah..
                    En son Özsu tarafından düzenlendi; 30.09.2006, 14:10.
                    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• bu adam nasıl yıldız oldu anlmadım gitti.. sag ayagı ile top süremiyor top tutamıyor resmen tek ayak üstüne top oynamaya mecbur bir kişi.. daha sag ayagındaki hiç bir topu görmedim..gecen macta önümdeki adamın demesi gidi bu adam hangi dünyada yıldız oldu bizim dünyada olması imkansız

neyse hayırlısı inşalalh mahcup eder beni..
                      Trabzonspor

Yorum

• asıl bolgesınde oynatılmıyo biraz daha ofansifte Ersenin yanında oynamalı ama o oyun kurucu rolunde oynuyo,Hertha Berlinde oynadıgı gibi oynatması lazım Ziya Doğan

Yorum

• Ufak bi analiz yaptımda; Marcelinho Herthadayken kaleye dikine yaklaşan bi futbolcu , dikkat edin gollerinin çoğu öyle. Bizde Ferhat , Hüseyin , Hasan gibi 3önlibero anlayışınla oynayan takımız. Sadece ofansif Gökdeniz war . Marcelinhonun asıl mewkiside forwette değildir solaçıkta. Topu alınca çok yalnız kalıyor. (Osasuna maçında bikaç pozisyonda şahit oldum). Bizde ne sağ kanat war şuanda (Yattara sakat) nede solkanat . Dolayısıyla karşı takımın tüm ortasahası we defansının bir kısmı Marcelinhoyu markaja alıyor. Eğer takımda sağ kanada Yattara , sol kanada Musampa eklenirse, karşı takımın futbolcuları kanatları tutar, Marcelinho bu boşluktan faydalanır. (Zaten karşı takım kanatları değil Marcelinhoyu tutarsa) Bu sefer Yattara şowu daha büyük bir zewkle izleriz. Tabi henüz daha takımımızda göremediğimiz Musampayıda Tek uMudum bu arkadaşlar.. Her şeye rağmen Hertha daki driblinkleri , şutları , azmi azalmış gibi görünüyor. bunları geliştirmesi gerek... Eleştiriyoruz Marcelinhoyu bende eleştiriyorum sabır kalmadı ama her şey dahada güzel olacak inşallah..
                          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Musampayla Yattaranin takima katilmasini bekleyecegiz artik, o zamana kadar sabir mecbur.

Yorum

• amin inşaallah dediğin gibi olur
                              TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• malesef kral çıplak deme zamanı geldi:
                                bu adam yıldız mıldız değil,fos çıkmış,yaşlanmış bir ailton örneğidir.gücü sıfır.ayağına gelen topu düzeltemeden saniyede kapıyorlar,arkadan yaşlı gözlerle bakakalıyor.zamanında kurt olmuş olabilir ama görünen o ki artık yaşlanmış ve sahada maskara olmuştur...
                                Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                                Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X