Marcelinho'nun futbol kalitesinin artması, yanında oynayan oyuncuların futbol kalitelerinin artmasıyla doğru orantılıdır. Çünkü görülüyor ki, sanıldığının aksine, Marcelinho oynatan değil, oynayan takımda ön plana çıkan bir oyuncu...
Bu arada Kemal Sunal'ın bir filmi geldi aklıma. Köy halkı hergün hocayla birlikte yağmur duasına çıkar bir türlü yağmur yağdıramaz. Bu sırada, romatizmasından dolayı yağmur yağmayacağını bilen Kemal Sunal ise hocanın gazabına uğrar.
-Bu mendebur burdayken bu yağmur yağmaz! Yemin olsun yaağmaaaaaaaz
Biz de destek verelim de nereye kadar? Karşımızdaki de biraz samimiyetini göstersin değil mi?
Sana söylüyorum Marcelo, sen anla Şimek
Bu arada Kemal Sunal'ın bir filmi geldi aklıma. Köy halkı hergün hocayla birlikte yağmur duasına çıkar bir türlü yağmur yağdıramaz. Bu sırada, romatizmasından dolayı yağmur yağmayacağını bilen Kemal Sunal ise hocanın gazabına uğrar.
-Bu mendebur burdayken bu yağmur yağmaz! Yemin olsun yaağmaaaaaaaz
Biz de destek verelim de nereye kadar? Karşımızdaki de biraz samimiyetini göstersin değil mi?
Sana söylüyorum Marcelo, sen anla Şimek

Tek uMudum bu arkadaşlar.. Her şeye rağmen Hertha daki driblinkleri , şutları , azmi azalmış gibi görünüyor. bunları geliştirmesi gerek... Eleştiriyoruz Marcelinhoyu bende eleştiriyorum sabır kalmadı ama her şey dahada güzel olacak inşallah..
Yorum