Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• marcelinho bir an önce lütfen alış şu takıma.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Marcelinho.....kocaman bir hayal kırıklığı malesef...İnşallah toparlar artık...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Marcelinho.....kocaman bir hayal kırıklığı malesef...İnşallah toparlar artık...
        Sence toparlarmı dersin?_
        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Açıkcası ben toparlayacağını düşünmüyorum..Doğru dürüst çalım atamıyor.herthadayken bir sürü uzaktan gölü vardı.bizde daha kaleye şut çekmedi ceza sahası dışından.Şut çekmekte de uyum süreci yok ya kardeşim.bu adam bize bişe katmıcak gibime geliyor.inşallah yanılırım...
          Metin Mert-Lemi-Osman-Ogün-Abdullah-Cengiz-Tolunay-Ünal-Orhan-Hami-Şota

Yorum

• alex de fenere ilk geldiinde marcelinho gib oynuodu.. fener tam ataa kalkrkn alex bozuodu pozisyonu tek umudm marcelinho nun da alex gibi aynı sorunlrı yaşıo olmsı.. inş düzelr..
            "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• fotomaç a baktım marce hakkında diyoki bavulunu toplaması yakındır lazaroni gibi. ya adam daha yeni bismillah dedi bizim sözleşmeli topcumuz nasıl böyle bişey derler. alex kaç yıldır böyle kimse sesini çıkarmıyor kırk yılın bi sırtı gol atıyor göklere çıkarıyolar. bu haberi gören topçunun durumunu düşünebiliyomusunuz. siz işten atılacağınızı bilseniz çalışırmısınız. bi de benim bildiğim kadarıyla marce orta sahanın önünde forvetin arkasında serbest adam oynar, bu adamı kaç kere mevkisinde oynattılar ben hatırlamıyorum. bu kadar da olmaz ya. bavulunu toplayıp gidecekmiş pekala yerine kim gelcek?
              Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• marcelinho sahada özgüveni olmayan bir adam gibi oynuyor.ve ben fenerbehçe maçına kadar böyle gideceğini düşünüyorum.o ne zaman görecek ki alex gibi bi salak bu ligde neler yapabiliyormuş o zaman kendi kalitesini anlar özgüveni yerine gelir ve kendine yakışan oyunu oynar.fener maşına kadar ben ondan bişe beklemiyorum.

Yorum

• bu marce tv.den fenerin maçlarını seyretmiyor mu volcano?..şut çeksin başka bir şey istemiyoruz.istemesede girecek zaten.öyle müsait pozisyonlarda vurmuyor ki...
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• dünkü maçta 2 pozisyon vardı biraz daha hızlı olup kaleye gönderse topları büyük ihtimal gol olurdu şutlar

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu marce tv.den fenerin maçlarını seyretmiyor mu volcano?..şut çeksin başka bir şey istemiyoruz.istemesede girecek zaten.öyle müsait pozisyonlarda vurmuyor ki...
                      ya ben söyleyeceğimi söyledim.fener maçında alex le yüzyüze gelmesini istiyorum.o ana kadar da bişey beklemiyorum ondan.tv den izlemek başka yüzyüze oynamak başka.fener maçına kadar siz de bişey beklemeyin.sahada özgüveni olmayan bir adamın kötü oynamak için başka bir nedene ihtiyacı yoktur.

Yorum

• Adam toptan korkuyor.İkili mücadeleden kaçıyor.Şut çekemiyor.İlk golün ortasını yaptı sadece o.Yok yok bizde şans yok.Sen git Marcelinho'yu al adam topa vuramasın.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Çokmu basite aldı acaba Türkiye ligini hani yürüsem yıldız olurum düşüncesiyle gelmişse işimiz var valla.
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• marcelinho hala takıma alışamadı. alıştığı taktırde çok işler yapacağına inanıyorum. hiç hatalı pas atmıyo topu iyi saklıyo. birde şu gol işine bir çare bulsa başka birşey istemem
                            KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• 90 dk da hiç bişe yapmadı!!!inşallah böyle devam etmez..
                              Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• bir uyumsuzluk var ama inşallah ziya doğa çözer bunu!
                                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X