Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sabır sabır yaaa sabır!!! belkide akıllanır!!!!
    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• bence ona Trabzonspora gelmis gecmis futbolculari bi ögretmek lazim, ozaman anlar trabzonsporun n büyüklügünü, ve kendini trabzondan büyük sanmaktan vazgecer....bak nasil oynar ozaman

Yorum

• tabii ki laf yok ama biraz eleştirmek herkesin hakkı.topla giderken daha hızlı olması lazım. h.berlin de iken adam vurdugu goldü.aynısını istiyoruz biz eski marcelınho
        En son Sacit tarafından düzenlendi; 30.09.2006, 15:08.

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          asıl bolgesınde oynatılmıyo biraz daha ofansifte Ersenin yanında oynamalı ama o oyun kurucu rolunde oynuyo,Hertha Berlinde oynadıgı gibi oynatması lazım Ziya Doğan
          herthada çift forvetin arkasında serbest oynayan bi adamdı..ne forvet oynuyodu nede oyun kurucu... o adamı şartlar uygun olursa yani iki h nin birinden vazgeçebilirsek üzerine görev yüklemeden serbest oynatacaksın..bak neler yapıo o zaman:P ersen indirsin marce sızsın araya.. ama adamı ya iki forvetin biri olarak yada sol kanat olarak oynatıyoz..hayırlısı ile şu musampa bi sol kanadı adam etsin marcelinho hasan veya hüseyinden birinin yerine oynıcak..syzmek yedek tabiki yine....
          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• ya biz bu adamı anlamadık veya bu adam bizde oynamak istemiyor. ama öyle diyemem çünkü sahanın heryerinde var durmadan koşuyor. en azından sahada sallana sallana yürümüyor ve o umut verici. ben sorunun bizden kaynaklandığını düşünüyorum adama topu atan bi yerlere kayboluyor. adamda 3-4 kişinin arasında kayboluyor. ayağına oynayacak tek pas yapcak adam yok diye düşünüyorum.(ve ya bunu boş alanda bile markajdaki hasa a top atan hüseyin mi yapcak.)
            şöylede olabilir rakiplerin bu adamın üzerindeki boğucu markajını azaltmak için bi kaç tane daha böyle olması gerekir.(herta daki gibi. çünkü bi insan bir yılda bu kadar çabuk top oynamayı unutamaz sistemlerimiz farklı diye düşünüyorum. işte o da alışmaya çalışıyo)
            musampa ve yattara gelince belki daha faydalı olabilir. bu halde imkansız gibi.
            En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 30.09.2006, 15:36.
            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Bence Marcelinho performansını zorlamak istemiyor.. Çünkü çok hantal bir yapısı var. Hala bir numarasını göremedik. Dün verdiği röportajda; Brezilya ve almanyadan teklif aldığını fakat Türkiyeye geldiğini söylüyor. Çünkü gece hayatını bıraktığını ve kendini sadece futbola vereceğini iddia ediyor. Ayrıca küçük yaşta idolü zico ymuş...

Yorum

• ben desteğimi kestim abi .... yeter yaa dünyanın parasına alacaksın elinde bastonun eksik saha da böle topçuluk mu olur ... koşması bir tuhaf pires desen yapmak için yapıyor hikayeden çalım atamıyor akıllı daha pasını görmedim gol yapamıyor ne bu yaa ... resmen sokağa para atmışız ....
                Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Sokağa mokağa para atılmadı.Adam defansa yardım ediyo olumlu pasları yüksek.Serbest vuruşlarda ii.Yeni gelen bir futbolcuya her zaman tolerans gösterilmeli.Marcelinho ziya doğandan sonra toparlanmaya başladı.Lazaroni dönemindeki marcelinhoyla şimdiki çok farklı.O bu tKIMı bu traftarı seviyo bizimde onu sevmemiz lazım.Mehmet yılmaza yıllarca katlandık ki trabzonun evladıydı ve türk futbolunda yetişmişti.Ama o üstüne hiç birşey koyamadı.Ona katlandıysak marcelinhoyuda bekliycez.Sonuçta golcü ihtiyacımız yok ve o adamdan goller beklemek hata olur.Takım yeniyosa sorun yoktur.Galibiyetlerde 11 deki her futbolcunun olduu gibi onunda payı vardır.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• abi 30 küsür yaşındaki adamdan ne bekliycen daha aha da şuaraya yazıyom bu adam hiç bir şey yapamadan bedava gidecek
                    Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                    Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                    çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• iliç şu an galatasarayın herşeyi.. adamın geldiği ilk 10 haftayı arkadaşlar şöyle bi düşünsünler ne haldeydi. ben marceye hala bekliyorum ve beklemeye hazırım desteğim sonsuz...
                      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Marcelinho daha gelecek siz görün
                        BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• marçe iyi olacak..
                          .............
                          'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                          ............

Yorum

• bence çok iyi olacaktır. sadece sabır. gs maçı bir örnek.
                            ESKİ FIRTINA ARTIK DÖN GERİ !!!

Yorum

• beyler alex den daha iyi desem abartmış olmam heralde

savunmaya ardım eden heryere koşan ve tekniği süper....

yavv bu adam çok iyi aslında

tek ihtiyacımız olan şey tam takım olmak..

yerinde paslar alsa marce bitirici paslarıda şutlarıda atar..

takımımız şu anda tam uyum sağlamış değil...

herkes görevini bilip ona göre oynasa o zaman görün marceyii

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Marcelinho'nun 80 küsürüncü dakikada gelip sağ bekten top çıkarması iyi bir şey.. Bu durumda Hasan Üçüncü'nün de topla birlikte ortasahadan birden hızlanıp cezasahasına girerken şutu çekip topu 90'a çakarak maçı çevirmesi gerekiyordu herhalde...
                                Hiç koşmayıp attığı 2 ara pası, yaptığı 1 orta, kullandığı 1 frikikle maçı çeviren Alex mi? 90 dakika sağa sola koşup maç çevirme konusunda 0 katkısı olan Marcelinho mu?
                                Bu sorunun optimum cevabı Lampard-Gerrard gibi adamlardır.. Ama Türkiye liginin kalitesi ve bizim kadromuzu göz önüne alarak bir tercih yapmam gerekirse ben Alex'i tercih ediyorum.. Evet Marce bir Hagi olabilecek mi? Bence hayır..
                                Hagi'ni ikinci sınıf bir futbolcu olduğunu anlamayacak kadar uzaksın futboldan Muhalif. Hüsranla geçen Real Madrid macerasından sonra İtalya ikinci liginde Brescia'da oynuyordu Hagi. Dünya kupasında Cordoba'ya attığı enfes gol ve Maradona'nın doping olayı sonrasında Arjantin maçındaki gol pası ve arkasından attığı gol nedeniyle Barcelona yönetimi tarafından transfer edildi. Orada doğal olarak başarısız oldu. Dönemin teknik direktörü Johann Cruyf tarafından "ikinci sınıf futbol ülkelerinin kontratak futbolcusu" olarak tanımlandı Hagi. Gs'de küçük maçların büyük topçusu olarak görev aldı. Gs'nin UEFA yı aldığı sezon takımın Fatih Terim'le beraber en zayıf halkasıydı Hagi. UEFA yı aldıkları sezon şampiyonlar liginde ilk 4 maçta Hagi oynamışken 1 puanı vardı gs nin. Hertha Berlin'i deplasmanda 4-1 yendikleri maçta Hagi cezalıydı oynamadı. 4 puana geldiler Hagi'nin oynamaması sayesinde. Sonrasında grupta 3. olup UEFA ya kalmalarından başka şansları yoktu. Bunun için Milan'ı Ali Sami Yen'de yenmeleri gerekiyordu. Hagi sahadayken 2-1 yeniktiler. Hagi çıkınca maçı 3-2 aldılar ve UEFA ya devam etmeye hak kazandılar.

Sen eğer Hagi'yi Marcelinho'dan daha üstün buluyorsan futboldan zerre kadar anlamıyorsun Jenk. Yıldız futbolcu 80 küsürüncü dakikada gelip sağ bekten top çıkarır. David Beckham gibi mesela. Zeki çocuksun birgün anlarsın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X