Aldığını geri veriyor napayım öyle pası.Szymek girdi oyun canlandı.Adam hücuma dönük pas atıyor.Bu kaleciden alıyor sonra kaleciye dönüyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
orta sahada hasan hüseyinle pas yapamayan bir adam anca o kadar oynar .. hangi takım orta sahasını transit gecerek atak yapmaya çalışıyor nerde görülmüş böyle bir sistem .. ortada iki adamımız var sadece gelen rakibin hızını kesecek birde havadan top gelirse gözünü yumacak zıplıcak .. bun özellikler dünyanın her yerinden kimi getirirsen getir herkesde var.. deli olsa bunları yapar hüseyin hasan olmasına gerek yok ki.. o tonlarca parayı bunlara vermene gerek yok kii... bunlardan kurtulun alın oraya iki adam gibi adam normal insanlardan az farklı bir adam o zaman bakın marcelinho yıldızmı degilmi diye..Trabzonspor
Yorum
-
şurada marcelinho'yu kötüleyenlere inanamıyorum, adam dün 1 pas hatası bir top kaybıyla oynadı, bütün ataklarımızda imzası var, oyunu yaydı, defansa geldi boğuştu, gol attı, defansı rahatlattı, siz geri pas verdi diye eleştiriyorsunuz, ileri vermesi gerektiğinde veriyor, ama ne zaman ilerde pas atılacak müsait bir adam bulduğu zaman, bulamadığı zaman topu heba edeceğine geri dönüyor, ne yapsın bu adam, size yıldız mıldız fazla, derhal geri gönderilsin...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
her oyuncu yattara gibi çalım mı atmalı, bu nasıl bir mantıktır? nedir isteğiniz, geri oynamasın da kaybetsin daha mı iyi, adam geri oynamıyor, akıllı oynuyor, keşke şu yattara hiç gelmeseymiş trabzona, trabzon insanının futbol anlayışı değişti...İlk olarak taha28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirazda yedek kulübesinde oturmalı futbolu unutmuş belli herkes aldığı topu ileri oynama derdinde adam geri oynuyor ne hikmetse bence ziya hoca buna yattara nın maç kasetlerini seyrettirmeli şok etkisi yapar belki yeniden hatırlamasına yardımcı olurbir lafa bakarım laf mı diye,
Yorum
-
eğer geri oynamayınca topu kaybediyorsa o zaman yattarayı izlemeli ileri nasıl oynanıyor nasıl yıldız olunuyor izleyerek görmeli ben 8 tirilyon bilmem kaç lira para vercem sen top kaybetmiyeyim diye geri oynayacıksın hadi be adama ya gülerler yada söverler musampa bile akşam kısada olsa oyunda kaldığı sürede bende bıraktığı intiba marcelinyoda çok kaliteli topçu olduğu hasan bile marcelinyodan daha faydalı bu takımaİlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher oyuncu yattara gibi çalım mı atmalı, bu nasıl bir mantıktır? nedir isteğiniz, geri oynamasın da kaybetsin daha mı iyi, adam geri oynamıyor, akıllı oynuyor, keşke şu yattara hiç gelmeseymiş trabzona, trabzon insanının futbol anlayışı değişti...
Yorum
-
Sanki Marcelinho'yu birileri uykudan uyandırıp zorla maça çıkarıyor.
Gözler şişmiş ve mahmur. Marchelinho'ya destek verelim ama önce uyku sorununu çözelim.
Bu arada ikide bir köşe direğine geldi, top çıkardı, pres yaptı demesin kimse. Bunları herhangi bir futbolcu da yapabilir. Ondan beklediğimiz adam eksiltmesi, öldürücü paslar vermesi ve şut çekmesi. Allah aşkına bunlardan hangisini yaptı dünkü maç dahil olmak üzere. İşin kötüsü bunları yapacağına dair bir umut da vermiyor.
Almanya'da yarattığı harikalar ise ne yazık ki burada geçer akçe değil. Futbolda dün yok. Alman liginde attığı gollerin hürmetine Trabzonspor'a puan yazılmıyor.
Biran önce kendini toparlaması gerekiyor.
Yorum
-
yattara yıldız olsaydı trabzonspor'dan çoktan gitmişti, en azından orta halli bir alman veya ingiliz takımında oynardı, milli takımında bile direkt oynayamayan bir adam senin bana yıldız dediğin adam, yattara ile marcelinho'yu karşılaştırmayı bırakın artık...İlk olarak taha28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer geri oynamayınca topu kaybediyorsa o zaman yattarayı izlemeli ileri nasıl oynanıyor nasıl yıldız olunuyor izleyerek görmeli ben 8 tirilyon bilmem kaç lira para vercem sen top kaybetmiyeyim diye geri oynayacıksın hadi be adama ya gülerler yada söverler musampa bile akşam kısada olsa oyunda kaldığı sürede bende bıraktığı intiba marcelinyoda çok kaliteli topçu olduğu hasan bile marcelinyodan daha faydalı bu takıma
bu mu sizin futbol anlayışınız, herkes tek tip mi olmalı?bir lafa bakarım laf mı diye,
Yorum
-
@corleone
Tamam yeni bir Yattara istemiyoruz, Fb li Alex kadar olsun yeter
dün bir duran top kullandı akıllara ziyan.. cezasahasına keseceği top kale arkasındaki top toplayıcılara ulaştı.. Gökdeniz bile daha isabetli ortalar yapıyor duran toplarda..
Bu arada cidden sağa koştu sola koştu, bi tarafını yırttı muhabbeti komik olmaya başladı.. Onları Hasan Üçüncü hepsinden iyi yapıyor, üstüne şut da çekebiliyor
Şimek'in dikine daha iyi oynadığını gördüm dün.. Marce o kadar rahat ve isabetli pas atamıyor derinlemesine.. ancak sağa-sola-geriye paslar verip sözde oyunu rahatlatıyor.. Hüseyin'e ne diye lanetler yağdırıyoruz o zaman yahu!#7 King of Kings
Yorum
-
bence herkesin dedğinde haklı taraflar var...yalnız şunu untmayalım..marca herta da yıldıray gibi bi kaç toğçuyla oynuyodu..orda da çok göze batmıyodu,yaptığı araya paslar vekalye şuttu.aktif bir futbolcu değildi orda da ama ben trabzonspora faydalı olacağına inanıyorum,szymek de düzelince çok daha iyi olacaktır..ayrıca rakibe basması,geriye hızlı dönüşleri büyük bir artı...KARADENİZ,
DEV BİR DALGADIR,
ÖZGÜR BİR SUDUR.
Yorum
-
herkes bir tip olmamalı ama değişikte olsa birtip olmalı kardeşim ben onu anlatmaya çalışıyorum musampa akşam kaliteli bir topçu olduğunu gösterdi macelinyo geldiğinden beri ne gösterdi yattarayla kıyaslarım yıldız diye geldiği için kıyaslarım bana sahada ne verdiği önemli anlayana sivri sinek saz anlamayana yattarada azİlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara yıldız olsaydı trabzonspor'dan çoktan gitmişti, en azından orta halli bir alman veya ingiliz takımında oynardı, milli takımında bile direkt oynayamayan bir adam senin bana yıldız dediğin adam, yattara ile marcelinho'yu karşılaştırmayı bırakın artık...
bu mu sizin futbol anlayışınız, herkes tek tip mi olmalı?
Yorum
-
marcenin yaptığı hataları çok abartıyoruz. tamam iyi oynamıyor belki ama yerin dibine de sokmamalıyız. takımda daha da kötü oynayan oyuncular varken, marcenin geriye gelişleriçok faydalı bence bunu da düşünmek lazım.. Benim marceye karşı hala kredim var...
İliç örneğini tekrardan veriyorum... İliç Gs ye geldğinde ilk 11 hafta sahada yoktu, herkes yuhalıyordu ve şuan takımın vazgçilmezi bencede gayet iyi oynuyor.. Marcelinhoyuda bekleyelim arkadaşlar lütfen sabırlı olalım...VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum