Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet marcelınyo kafa golunu salladı ankaragucune hadı aslanım yuru be
    sorma neden...
    hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Marcelinho dan her türlü gol beklerdim ama kafa golü acikcasi hayatta beklemezdim

Yorum

• Gol attı ama yenemedik

Marcelinho fena değildi bu maçta , daha iyi maçlarını bekliyoruz
        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Biz ondan uzaktan şut çekmesini bekliyoruz, asist yapmasını bekliyoruz(her zaman yaptığı şeyleri yani) o kafa golü attı.Golden sonra formayı öpüşündeki azimli yüzü görülmeye değerdi ama artık kendi gibi oynamaya başlamalı.Bir tane vur be adam.Bakalım ne olacak?

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz ondan uzaktan şut çekmesini bekliyoruz, asist yapmasını bekliyoruz(her zaman yaptığı şeyleri yani) o kafa golü attı.Golden sonra formayı öpüşündeki azimli yüzü görülmeye değerdi ama artık kendi gibi oynamaya başlamalı.Bir tane vur be adam.Bakalım ne olacak?
            haklisin, neden uzaktan hic sut cekmiyor anlamiyorum.
            TRABZONSPOR

Yorum

• yavasa yavas olucak bakın glude attı ıyıde oynadı formasını optu yavas yavas takımdakı tek tpas atan o nerdeyse
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• buyrun ankaragücü neyini destekliim ben bu adamın. sanki genç ve heyecanlı biri de destekliycez. hayatını yaşıyor valla adam lay lay lom

Yorum

• Neyini desteklicez Allah aşkınaya boş biri ununu elemiş bize pasosu kalmış!Dengesiz hareketleri var neyseya boşuna konuşmayalım sanki teknik heyet dinliyo...

Yorum

• ya habu baslıgı kapatın lutfen destegimi kalımıs bu adamın takım ataga kalkıo donuo geri boyle işmi olur yaaa

Yorum

• Gol attığı maçtan sonra yazayım da kötü günde yazdı demesinler Hayır olmadı.. Bir Alex bulup gelemedik.. Top süremeyen,şut çekemeyen, adam eksiltemeyen bir oyuncu derdimize deva değildir, olamaz.. Ama kardeşim biz ne yapalım daha yahu.. Almanya'da ortalığı ayağa kaldıran bir adam Türkiye'de bu durumdaysa sanırım havasından-suyundandır Trabzon'un deyip geçeceğiz.. Yıldız görmek isteyen gökyüzüne bakmaya devam etsin arkadaşlar, yapacak bir şey yok..
                      #7 King of Kings

Yorum

• maçı çevirecek adam değil.yani yıldız değil.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• ben ondan daha çok hızıyla adam geçmesini uzaktan isabetli şutlar atmasını bide asist yapamasını bekliyorum bunlar onun yaptığı şeyler kafayla gol atmasına çok şaşırdım

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yıldız görmek isteyen gökyüzüne bakmaya devam etsin arkadaşlar, yapacak bir şey yok..
                            YAhu sonbahar geldi geceleri hava kapalı yıldız falan görünmüyor. Ne yapacağız şimdi başka bir akıl ver.
                            Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• evet marcelinho iyi bir futbolcuİDİ. artık değil. türkiye liglerinde onun gibi en az 10 tane adam bulabiliriz. en basitinden tita. buradaki yorumlarda çok ilginç. gittikçe daha iyi oynuyormuş,yüzde 30 kapasiteyle oynuyormuş, kendini zorlamak istemiyormuş vs. bir yığın saçmalık. mesela kapasitesi nekadardır, istekleri nedir beni ilgilendirmez. şu zamana kadar gördüğüm o ki sırtında çimento taşıyan bir amele bu adamdan daha hızlı koşar ve bence daha iyi oynamaya KAPASİTESİ YETMİYOR.

Yorum

• bizim Takimda marcelinho kadar kim kosuyor?????? kim o kadar pres yapiyor???.. yani top nerde olursa marcelinhoyuda orda görüyorum..
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X