Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• lige verilen arada marcelinyo çok ıyı çalışmış erciyes maçında ondan patlama bekleyenlerın sayısı arttı evet bu ara belkıde en çok ona yaramıştır
    sorma neden...
    hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• marce bu maç şov yapcak

Yorum

• Marcelinho: "10 Numara olsun "

Trabzonspor'nun sambacısı Marchelinho yeri arıyor. Marcehilno sol kanatta mutlu olduğurnu söylerken 10 numara mevkisinde daha faydalı olabileceğini belirtti...

Marcelinho: Serbest oynasam daha etkili olurum...

Trabzonspor'da beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremeyen Brezilyalı Marcelinho, gerçek yerinde oynamadığını belirtti, “Sol kanatta da mutluyum ama 10 numara pozisyonunda serbest oynasam daha faydalı olurum“ dedi.

“GÖKDENİZ'LE MUSTAFA ÇOK İYİ''
        Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı bulunduğunu, tüm futbolcuların da yetenekli olduğunu belirten Marcelinho, daha sonra şöyle konuştu:

“Ancak Gökdeniz ve Mustafa Keçeli ile oynamaktan büyük zevk alıyorum. İkisi de çok akıllı ve zeki futbolcular. Teknik direktörümüz değişti ve ligdeki mücadelemizi sürdürüyoruz. Amacımız sezon sonuna kadar şampiyonlukta iddialı bir konumda olmak ve hem kendimizin hem de taraftarımızın heyecanını, böylece diri tutabilmek.“

“YERİM İLERİ İKİLİNİN ARKASI''
        Trabzonspor'da gerçek yerinde oynamadığını, teknik direktör Ziya Doğan'ın kendisine sol kanatta görev verdiğini hatırlatan Marcelinho, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sol kanatta da mutluyum ama 10 numara pozisyonunda oynasam daha etkili olacağıma inanıyorum. Benim asıl görev yerim ileri ikilinin arkasında serbest adamlık. Rakip savunmayaşaşırtıcı görev yapmak. Almanya'da böyle oynadım ve çok gol attım. Hedefim de her zaman gol atmak. Bu pozisyonda oynarsam 15 gole ulaşabilirim.“
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• bu açıklamsaından sora ziya hoca onu asıl yerinde oynatmalı bence sola çok gidio ve ezilip gidio orlarda musampa dan sora artık asıl yerine gelebilir

Yorum

• ben anlamıyorum solda bir yığın futbolcu var sol marce ye mi kaldı. bu kadar ısrar edilmesini anlayamadım.
            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Ben kısa sürede takıma uyum sağlayamaz die düşünüyordum ama beni haksız çıkardı... ilk maçında ki performans ile şimdiki arasında büyük bir açılım var.. İnşallah bozmadan artırır tempoyu..

Yorum

• Bence de göbekte oynasa daha etkili olur. Çünkü kanat adamı özellikleri yok kendisinde. Adam eksiltip içeri dalışlar yapamıyor. İleri geri çıkamıyor. Sola Musampa çekilip göbekte oynamalı mutlaka...
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• adam gülünü atti daha ne istiyorsunuz! ve farkindaysaniz assist yapan futbolculara paslari o veriyor!
                  Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• Marcelinhonun bir hareketini gordum. Ne manjak calim atti helal olsun! Bazen sarhos gibi sahanin icinde kostugunu goruyoruz ama istekli. Insallah pasini acar su erciyes macinda.

Yorum

• Bize kanımca çok daha faydalı olması gerekiyor şu anda aldığı paranın hakkıını verdiğine inanmıyorum

Yorum

• inşallah marce açılırda bizde gerçek futbolunu görürüz
                        inadına TRABZON
                        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• bu herifi bi adam geçerken gördünüz mü?
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Solda musampa sağda gökdeniz oynayacağına göre ilk defa forvet arkasında oynayacak inş. Hadi hayırlısı
                            Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• her golünde saç rengini değiştirecek dedi. acaba yarin saç rengi ne olur ???bordo mavi bence

Yorum

• İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bize kanımca çok daha faydalı olması gerekiyor şu anda aldığı paranın hakkıını verdiğine inanmıyorum

Pekiyi bana aldiklari parayi hakeden futbolculari bir saysana lütfen!
                                TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                                TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

Yükleniyor...
                                X