ben inanıyorum marcelinhoya dahada iyi olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Daha önce dediğim gibi olacak inşallah. Yattara dönemi kapattı galiba ama en azından Musampa eklense ilk 11e , bi farklılık olur inşallah..İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUfak bi analiz yaptımda; Marcelinho Herthadayken kaleye dikine yaklaşan bi futbolcu , dikkat edin gollerinin çoğu öyle. Bizde Ferhat , Hüseyin , Hasan gibi 3önlibero anlayışınla oynayan takımız. Sadece ofansif Gökdeniz war . Marcelinhonun asıl mewkiside forwette değildir solaçıkta. Topu alınca çok yalnız kalıyor. (Osasuna maçında bikaç pozisyonda şahit oldum). Bizde ne sağ kanat war şuanda (Yattara sakat) nede solkanat . Dolayısıyla karşı takımın tüm ortasahası we defansının bir kısmı Marcelinhoyu markaja alıyor. Eğer takımda sağ kanada Yattara , sol kanada Musampa eklenirse, karşı takımın futbolcuları kanatları tutar, Marcelinho bu boşluktan faydalanır. (Zaten karşı takım kanatları değil Marcelinhoyu tutarsa) Bu sefer Yattara şowu daha büyük bir zewkle izleriz. Tabi henüz daha takımımızda göremediğimiz Musampayıda
Tek uMudum bu arkadaşlar.. Her şeye rağmen Hertha daki driblinkleri , şutları , azmi azalmış gibi görünüyor. bunları geliştirmesi gerek... Eleştiriyoruz Marcelinhoyu bende eleştiriyorum sabır kalmadı ama her şey dahada güzel olacak inşallah..Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
ortasaha oyuncusunun işi atmaktan çok attırmak kazırlamaktır sorumluluk almaktır.8 haftada üç kuruşa oynayan sürmeneli hasan 1 milyon euroya oynayan marcelinho dan çok çok daha iyi oynadı.belki gol atmadı ama mücadele etti.Ben marcelinho yu bir adam geçerken görmedim yaptığı tek iş yakın masefeye etkili pas atmak.2 milyon euroluk topçunun bu kadarını yapmaı yeterli değil.İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha da iyi olucak bence bu adama hala inanıyorum
8 hafta 2 gol bir orta saha oyuncusu için fena değil gittikçe açılacak tahminen sezonu 10-12 golle tamamlarsa fena bir performans deildir iyi bir katkıdır
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Ziya Doğan bu arada düzeltir Marcelinho'yu.Sezon başlayalı çok oldu ama herkes gibi onun da kondisyona ihtiyacı var.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Marchelinho'nun "yıldız" ve yararlı olduğu/olacağı yönündeki görüşün ağırlık kazandığı görülüyor.
İnşallah farklı görüşte olanlar ve bu arada ben yanılırız da özür dileriz.
Ancak, aksi takdirde, Marchelinho muhiplerinin bizden değil, aynı anlayış ve hoşgörünün esirgendiği "Hüseyin" ve "Hasan"dan özür dilemeleri gerekir.
Yorum
-
evet bıraz daha suratlı olsa çok daha ıyı olacak orta sahada solda kıkı yanında szymek yanındada marcelınyo oldumu tamamdır marcelınyoda ne yapsın kafasına gore bırını arıyo orta sahada ama bulamıyo bu lıge verılen ara onada yarayacak kanısındayımsorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
Ya bırakın ALLAH'ınızı severseniz. Marcelino'ymuş, yıldızmış laflarını. Adam sıradan bir futbolcu bile değil. Yıldız dediğiniz adam kendini ispatlar.Uyum sorunuymuş diyorsunuz. Peki neden Fatih Tekke uyum sorunu yaşamadı ALLAH'ın Rusyasında. Adam ilk maçında 10 dakika oynadı golünü attı. Marcelino'ya yıldız demek cok saçma benceODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
ya marcenin kariyeri elbette tartışılamaz ancak bizde oynadığı futbolla vastı geçemedi.bence yapmadı idmanlar ve yeni bitakıma gelmiş olması olabilir sorun.bide tabi adam biraz yaşlı.he bu arada birazda gece hayatı düşkünü sen onu bi gece dışarı çıkar bak hafta sonu nasıl top oynuyo
almanyada da böyle imiş zaten
inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum