Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu hafta performansı gerçekten güzeldi.. Çalımları ile göz doldurdu... yavaş yavaş takımın ortasahada ki beyni olmaya başladı..

Yorum

• Bence kendisinin dediği gibi serbest oynamalı forvet arkası. Topu tutuşu, pasları ve ters topları çok iydi.İnşallah hep böyle devam eder.

Yorum

• bence ziya hoca haftaya hasanı kenara çekip musampa ile başlamalı! sol tarafa geçen musampa sayesinde serbest adam oynamaya başlar marcelinho!!! musampa defansif anlamdada iyi oyuncu bunuda belirtmekte yarar war!!!
        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Trabzon'u şampiyon yapacağım

Trabzonspor'un süper Brezilyalı yıldızı Marcelinho, Kayseri Erciyesspor maçındaki müthiş futbolu ile bordo-mavili taraftarları adeta büyüledi. Marcelinho, "Trabzonspor'u şampiyon yapacağım" dedi.

Kendimi buldum

Erciyesspor maçında güzel bir futbol ortaya koyan Marcelinho: Uyum sorununu aşıyorum.

Trabzonspor'un kendisinden çok şey beklediği Marcelinho, Kayseri Erciyesspor maçında ortaya koyduğu futbolla gönülleri fethetti. Brezilyalı oyuncu, geldiği günden bu yana büyük aşama kaydettiğini belirterek, "Daha da iyi olmaya çalışacağım. Kendimi buluyorum. Yeni teknik direktörümüz Ziya Doğan ile iyi bir hava yakaladık.
          Bunu devam ettirip zirveyi mutlaka ele geçirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

valla yaparsın marce senden korkulur az daha formunu bulsa tamamdır tek başına maç alabilceği zamanlar yakındır

Yorum

• marce kendine geliyor bence bu daha %60...
            adam mükemmel teknik yattarinhoda gelince ulaaaaaaaaa...
            tutamayrum uşaklar haydeeeee...

Yorum

• yarın akşam 23.00 da trt3 te maçın tekrarını vericek(90 dk.) izleyin marcelinhoyu.
              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Marcelinho Turk futboluna alismaya basliyor. Marcelinhonun uyum sorunu bence Trabzonsporla alakali degil bizim Turkiyede oynanan agresif futbolla.
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Dahada iyi olacağından şüphem yok . Takıma birde Musampa , Yattara eklenirse çok iyi olacak..
                  Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• her geçen gün takıma daha da alışıyor performansı daha da artıyor geçmiş haftalarda marcelinhoyu hiç hakemin yanına giderken görmedim bir tek bu hafta gitti alışıyor yani
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• takımda farkettinizmi bilmiorum da sürekli performansı iyiye giden bi marcelinho var her maç öncekine göre daha ii oynamaa başladı febe maçına kadar zireveye vuracak inşallah marcelinho trabzonu şampiyon yapacam dediyse ondan korkulur arkadaşlar
                      ayrıca türkiyede gerçekten çok agressif futbol var onada nasıl cevap vermesi gerektiğini erciyes maçında gördük

Yorum

• çok süper geldigi günden beri iyi idi daha iyiye gidiyo saha da süper pas yapıyo
                        sanki yıllardır bu takımda oynuyo gibi ben çok begeniyorum

iyiki ricardinhoyu almamışız adam sahada geziyo be
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
                        Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

• desturrrr...kadir geceniz mübarek olsun

Yorum

• marcelınhoya yıldız demeyenler var ya anlam vermek cok zor..tum dunya adama yıldız dıyor bız demıyoruz..Vahid hoca demıstı ya Trabzonlular takımlarını dunyanın en ıyı takımı sanıyorlar,o hesap yanı!!marce geldıgınden berı cok ıyı oynuyor aslında,hele son macında kayserı macında ınanılmaz oynadı,sahanın en ıyısıydı..97 kere topla bulusmus(bunun ıcın yıldız ıste)osasuna macını alıp ızleyın tekrar tekrar,marce topu ayagına aldıgı anda 3 osasunalı hemen baskı yaptı,her pozısyonda..marce suanda ıyı ama bıraz daha destek olunup,zaman verılırse,alexden daha yararlı olacak,ızleyın gorun..
                            Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                            Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• oncelıkle herkesın kadır gecesını kutluyorum...esas konumuza gelırsek sımdı adam kendını bulmaya basladı bunda sora daha ıyı olucak lıgı sallıcaz onunla beraber..... ALLAHIN IZNIYLE SAMPIYON OLUCAZDA.....
                              tRaBz10SpOr

Yorum

• Bu başlıkta yazılan mesajların futbolcular bölümündeki başlıkta yazılanlar ile arasında bir fark göremiyorum.iki başlık birleştiriliyor.
                                ahanda birleşti.
                                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X