Berlin'de 5 yıl kalmış.Ve menejer artık daha fazla dayanmak mümkün değildi diyor.Biz 3 yıl dayanabilsek ve 3 yıl içinde bir şampiyonluk alsak yeter.Gerisi kendiliğinden gelecektir.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Hertha Berlin Menajeri eski milli futbolcu Dieter Hoeness’in sözleri, Marcelinho’nun kariyerini belgeleyen en çarpıcı örnekti...
Çok büyük bir futbolcu. Hertha Berlin bir yıldız kaybetti. Ancak, ona daha fazla dayanmak mümkün değildi!
---------------------------------------------------
valla korkdum bizde böyle şeyler yapmaz inşallah.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
ya arkadaslar 30 veya 10 ne farkeder onemlı olan oyun anlayısı takıma faydalı olması ınanaıyorum kı oda olucak gercekten buyuk bı transfer yaptık tum trabzonsporlu traftarlarımıza hayırlı olsun ne dıyelım suan turkıyedekı tek star tek yıldız marcelınho
''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
arkadaşlar unutmayalım marcelınho yu her zaman pohpohlamamız gerekıyo adamın yapısı buymuş her zaman onu desteklemelıyız bu sekılde davranırsak tek başına istanbul takımlarının belalısı olurmuş ole dıyo onu almanyadan tanıyanlar ona gore
ya arkadaslar 30 veya 10 ne farkeder onemlı olan oyun anlayısı takıma faydalı olması ınanaıyorum kı oda olucak gercekten buyuk bı transfer yaptık tum trabzonsporlu traftarlarımıza hayırlı olsun ne dıyelım suan turkıyedekı tek star tek yıldız marcelınho
5 yıl daha futbol oynıcam demiş..kolay deil bunu demek hazır demek ki zaten önemli olan ruh bakın romario ya hala gülücük daıtıyo adam futbol için doğmuş...yaşı bizim için büyük kazanç büyük tecrübe ..size bişe söliyim mi bu kadro senelere damgasını vuracak ahhhhh bi forvetde sorun yaşamasak
Gökdeniz - Marcelinho - Yattara
DAHA İYİSİ YOK
ŞOV.....................BAŞLIYOR
Yorum