döktürdü resmen yavaş yavaş kendine geliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Evet sahanın her yerindeydi adeta hataları vardı ama hiç oyundan düşmedi. Yeri sol çizgi asla değil ortadan oynayınca daha yararlı oluyor.. Topun üstünden atlayıp rakibi geçtiği hareket de bombaydı
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Bugün bizim takımın en iyisiydi rahatlıkla diyebilirim çok iyi koştu en iyi maçıydı da diyebilirim..Ayrıca ilk kez depar attı şaşırdım
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
marce den kanat oyuncusu yapmaya çalışan ziyayı hala anlamış değilim. adamın bide şutu vardı etkili değildi ama kaleyi cepheden gören yerlerden şut çekebileceğini gösterdi. adamı sağ, sol ve defans heryerde oynatıyoruz bide şut bekliyoruz. bide yerinde oynatalım bakalım ne oluyor. kiki girdi adam sağa geçti böyle bişey olurmu. bunun ortasıda var dimi.
adamın başı döndü kanat değiştirmekten nerde oynadığını unuttu.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
Sabrın sonu .....İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemükemmel oynadı mükemmel...
Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
İnşallah onurkaradeniz..İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşaallah fenere çakar da gönlümüzü tam fethederŞampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
bu hali bile gayet iyi
adam işini yapıyor"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
dun sahada baktıgımız zaman ben şahsen canlı ızledım adamın ayağına top yakışıyo vede bu takımda topu en ıyı bılen adamların başında gelıyo tek bı kusuru vardı dun vurması gereken yerlerde kaleye vurmadı nıye vurmadı bende hala anlamadımsorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
Unutmayalim sag ayak oyuncusu degil marce, sol kanattan geldigi icin top sag ayagindaydi o pozisyonlarda.İlk olarak frango tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledun sahada baktıgımız zaman ben şahsen canlı ızledım adamın ayağına top yakışıyo vede bu takımda topu en ıyı bılen adamların başında gelıyo tek bı kusuru vardı dun vurması gereken yerlerde kaleye vurmadı nıye vurmadı bende hala anlamadım
Yorum
-
İŞTE MARCE BU!
GİDEREK ISINIYOR
Trabzonspor'un büyük umutlarla transfer ettiği ancak henüz istediği verimi alamadığı Marcelinho, takıma giderek ısınıyor. Son maçlarda toparlandığı gözlenen Brezilyalı yıldız, K.Erciyes maçında ise en iyi futbolunu ortaya koyarken, alınan galibiyetin de baş mimarlarından oldu.
YILDIZ GİBİ
Erciyes maçında ofansta olduğu kadar defansif olarakta takıma katkı yapan ve takımın sıkıştığı anlarda sorumluluğu eline alan Marcelinho, "Henüz tam kapasite ile oynamıyorum. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacağım. Bana gösterilen sevgi ve ilgiye güzel futbolumla karşılık vereceğim" dedi. (Karadeniz Gazetesi)
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum