Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıldız olması bir şeyi değiştirmez. Ama kendisine çok yıldız olduğunu hissettirirseniz ondan sonra koşup mücadele etmesini bekleyemezsiniz. Bir de şu var. Kendisi mücadelesini yaptıktan sonra basit bir pası bile dağlara taşlara atan futbolcu bulursa karşısında "Ben ki 32 yaşında bir yıldız, bunlarla mı uğraşacağım" da diyor olabilir

Sonuçta bence tek Marcelinho takımı şaha kaldıramaz. Üst düzey futbolcular alınarak desteklenmesi lazım. Ancak bu şekilde bir destek işe yarar.

Bu arada yönetim 30 yaşından yukarıda yıldız almayacağız, ununu elemiş yıldızlarla işimiz yok demişti, üstelik gece yaşantısı yüzünden Ajax'lı bir oyuncuyu da almamıştık hatırlıyor musunuz ?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• marce kesilip kiki girecekmiş.marce bize saç baş yolduruyomuş.
      acaba ikisinin bir oynama şansı yokmu?
      ama tabi bizim çocuğumuz hüseyin le hasan a yer açılacaktı unuttum. kiki de hüseyinle oynasın onuda yerden yere vurursunuz.
      ikisi bir oynarsa iyi anlaşamaz bu takımda en iyi hüseyin ve hasan la paslaşılır.
      hiç aklımdan çıkmıyo ankaragücü maçında marce hasanla verkaç a girdi sonra marce ileri gitti önüme top gelcek diye bekliyo geriye bi baktı hasan topu marce ye atcağına gerideki arkadaşına atmış. tabi marce kötü futbolcu. adamın yerinde ben olsam devre arasınra giderim o futbolcularla top mu oynanır. hertadayken kimlerle oynuyodu şimdi kimlerle oynuyo. tabi canım yıldız futbolcu herkesle oynar dimi.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak Sir vancoach tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        marce iyi futbolcudur kardeşlerim ama aşırı disiplinsiz sonuna kadar katılıyorum size
        Ben bizden öncesini bilmem, ilgilenmem de. Adam "yeni sayfa açtım" diyor. Gözlemlediğim kadarıyla takımın en çok koşan oyuncusu. Hasan koşunca "başka nasıl oynasın, mecbur koşacak" diyoruz da, bu adam Marce...

Evet, önceden yapmış bir şeyler. Belki bundan sonra da yapar, kim bilir? Ama Trabzonspor'daki Marce şu ana kadar herşeyi hak eder, disiplinsizliği hak etmez diye düşünüyorum. Adam iyi-kötü oynuyor topunu, gayet de efendi

Yorum

• İlk olarak topalkaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar bu marcelinho herta da bizim yattara ya benzer çalım atıp gol attığı olmuşmuydu bilen varmı
          ben öyle bişeler hatırlıyom ama
          birde marcenin video klibi varsa bi zahmet ekleyin mazisini merak ediyorum

buda güzel golü
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Kariyeriyle burda şuana kadar ortaya koydugu performansı çelişiyor ama bu eski performansına ulaşamayacagı anlamına gelmez. Kesin bir yargıya varılmaması gerektigi kanatindeyim bekleyip görmekte fayda var çokta umutsuz degilim açıkçası Marcelinhodan.

Yorum

• En son maçta kendisinden beklemiyordur o kafa golünü ama helal olsun.. herhalde açılacak ama geç açılacak gibi...

Yorum

• marce bu ligde iş yapar ama her zaman söylüyorum.....disiplinsiz....

Yorum

• yattarayı da disiplinsiz diye hiç bir kulüp istemiyor ama trabzonda coşuyor
                  marcelinho yattara bibi yükslecektir

Yorum

• İlk olarak Sir vancoach tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    marce bu ligde iş yapar ama her zaman söylüyorum.....disiplinsiz....
                    disiplinsiz mi? bırak gözünü seveyim...sen mi disipline edcen?

Yorum

• Adamın disipsizliğini değil daha futbolunu göremedik.
                      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• inanamiyorum adamin degeri 10 milyon dolarmis... en pahali futbolcumuz marcelinho.. allahim ne olur bu adam aldigi paranin hakkini versin yaa olmuyo böyle hem 10 milyon dolar al hemde firtinalar estirme.. off off

Yorum

• Bu ara inşallah ona iyi gelir ve herta daki gibi oynamaya başlar
                          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak madheart17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ara inşallah ona iyi gelir ve herta daki gibi oynamaya başlar
                            İnşallah dediğin gibi olur walla...

Yorum

• İlk olarak HapSi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              inanamiyorum adamin degeri 10 milyon dolarmis... en pahali futbolcumuz marcelinho.. allahim ne olur bu adam aldigi paranin hakkini versin yaa olmuyo böyle hem 10 milyon dolar al hemde firtinalar estirme.. off off

10 milyon dolar falan aldığı yok onun değeri bu kadar oda gerçek değer değil ama neyse

Yorum

• geldgnde en cok sevınenlerden bırıydım dusunmeden havaalanına kostum ısı gucu bırakıp ama oynamıyor adam sahada spastık gıbı ozurlu gıbı hareketlerı var sene sonundada gıder eee aldıgı para yanına kar kalır ben acıkcası oynamasınıda ıstemıyorum sahada ter dokecek bı cok futbolcumuz yedek kulubesınde
                                Gurbetçi Gençler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X