Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En bÜyÜk trabzonsporlu senol gÜnes !!!!!

Git dersin sesini kısar gider.
    Gel dersin gözü kapar gelir.
    En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 23:25.

Yorum

• Fatihlik Bir Durum Yok Burda..

Tamamen Yönetimin Egoistligi Söz Konusu !!

750 bin € ya 3 Taksit Halinde Aldilar bu Adami ..

Yazıklar Olsun Böyle Yönetime Yazıklar Olsun bu adamı bu takıma Almayanlara !!

Yorum

• İlk olarak EmreSAĞLAM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatihlik Bir Durum Yok Burda..

Tamamen Yönetimin Egoistligi Söz Konusu !!

750 bin € ya 3 Taksit Halinde Aldilar bu Adami ..

Yazıklar Olsun Böyle Yönetime Yazıklar Olsun bu adamı bu takıma Almayanlara !!
        fatih tekkeyi savunanlara sözlerim var peki siz fatihi çok savunuyorsunuz ozaman beşiktaşı tutun ozaman fatih tekkeyi savunuyorsunuz carşı grubuna üye olun okadar çok fatih tekkeyi savunuyorsanız inönü stadına gidin bjk nin tüm maçlarını izleyin beşiktaşı tutun okadar çok fatih tekkeyi savunuyorsanız trabzon ve trabzonspor kimliğinizi çıkardın beşiktaşlı olun savundugunuz oyuncular için trabzonspor taraftarıyla hiç bir zaman birbirimize girmeyelim oyuncular gider ama bu cefakar trabzon taraftarı kalır fatih tekke hala savunacakmısınız o zaman haydi beşiktaşlı olun

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nerden nereye..

Emirhan geçen seneki duygularımıza nasıl tercüman olduysa bugün de olmuş..Teşekkürler Emirhan.

Şu resmi görmek gerçekten çok acı.

Fatih Sultan Tekke'nin sultanlığını bitirdiği gün bugündür...O sadece Fatih Tekke'dir artık..
          oo sultanlıgı taraftara bırakmak lazımdı ama malesef bir oyuncuya sultan taktılar sonunda oda beşiktaşlı oldu yazık fatih tekkeyi savunanlar beşiktaşlı olsun artık

Yorum

• artık sizin fatih sultan tekke dediğiniz futbolcu trabzonun şampiyonlugunu elinden almak için bütün varlığını ortaya koyacak dır artık sizin fatih sultan tekkeniz sizin kadar trabzonsporlu olamayacaktır artık sizin dediğiniz fatih sultan tekke trabzonsporun rakipi olacakdır

Yorum

• Senin için tek kelime laf etmeyeceğim...Nazım Hikmet'in dizeleri Her şeyi özetleyecektir...Bir daha adını ağzıma almayacağım..

HERKES GİBİ

Gönlümle baş başa düşündüm demin;
              Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
              Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
              Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
              Bir anda unuttum seni, eminim
              Kalbimde kalbine yok bile kinim
              Bence artık sen de herkes gibisin.
              21.12.2009 Unutmayacağız...
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
              Cemil Usta
              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Senin için tek kelime laf etmeyeceğim...Nazım Hikmet'in dizeleri Her şeyi özetleyecektir...Bir daha adını ağzıma almayacağım..

HERKES GİBİ

Gönlümle baş başa düşündüm demin;
                Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
                Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
                Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
                Bir anda unuttum seni, eminim
                Kalbimde kalbine yok bile kinim
                Bence artık sen de herkes gibisin.
                TŞK EDERİM

Yorum

• Trabzondan ve tÜm trabzonsporlulardan ÖzÜr borcun vardir sen trabzonsporlu deĞİlsİn bu saatten sonra yalan konuŞma beŞİktaŞlisin

Yorum

• Emirhan abi eline koluna sağlık bütün hissettiklerim bunlar işte ne olursa olsun bize bu yapılmamalıydı.
                    Yolun açık olsun...
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Haberi şimdi duydum..

Şok oldum.. inanın şok.. !
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak tunahan güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        emirhan abi eline koluna sağlık bütün hissettiklerim bunlar işte ne olursa olsun bize bu yapılmamalıydı.
                        Yolun açık olsun...
                        hele hele bu cefakar trabzon taraftari bunu hak etmİyordu

Yorum

• İlk olarak Ünal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          haberi şimdi duydum..

Şok oldum.. Inanın şok.. !
                          hanİ bİr sÖz vardir bugÜn sana hayat veren su yarin senİ bİle boĞabİlİr

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Haberi şimdi duydum..

Şok oldum.. inanın şok.. !
                            Nedense ben pek şaşırmadım. Bekliyordum böyle birşeyi. Trabzondan ayrılırdığı günden beri, İstanbulun üçüzlerine gidebileceği ihtimalini hep içimden geçiriyordum. Ve malesef öyle oldu...

Yorum

• Bir Beşiktaş forumda Adminlik yapıyorum.Ancak her taraftar forumunu takip ederim ama yazı yazmam saygısızlık olmasın diye

Ancak söz konusu futbolcu Efsane Trabzonspor Futbolcusu Fatih Tekke olunca bir kaç kelam edesim geldi.

Öncelikle çok üzülüyorum bazı arkadaşların yazısını okuyunca. Beşiktaşı düşman takımmış gibi görmek , gidişi sonrası en çok size yakışan Fatih Tekkeyi silmeniz çok hoş bir durmuyor.

Ben Dahil Bütün tribünlerimiz Fatih Tekke'nin nasıl bir Trabzonspor Sevgiisi ile dolu olduğunu biliyoruz. Ona sonuna kadar saygı göstereceğiz ama sizlerinde bu adama aynı saygı göstermeniz gerekmezmi ?

Fatih Tekke öyle çok büyük paralara imza atmadı Beşiktaş'a. Nihat Kahvecinin senede 7 milyon lira aldığı yerde sadece 1,5 milyona imza attı. Ve attığı günde kimseye benzemeyen yapısı ile BEN TRABZONSPORLUYUM dedi. Bu çok zor bir şey ya. Bunu hiç bir takım taraftarıda kabul etmez aslında ancak iş FATİH TEKKE olduğu zaman saygı duyuyoruz.. Çünkü o attığı gollerle, efendi yapısı ile sadece sizlerin değil HEPİMİZİN GÖNÜLLERİNDE yer buldu.

Beşiktaşın 2 sene askerliğini yapacak sadece. Sonrası yine Trabzonspor. Bizim bildiğimiz Tekke, İmza atarken bile telefon gelse Trabzonsporlu olacak kadadar Trabzonspor aşığı, bunu kimse boşuna inkar etmesin..

Beşiktaş ile Trabzonsporun büyük bir husumeti hiç olmamıştır , Tekkeninde biraz kafa dinlemeye ihtiyacı vardı ve en doğru klup Beşiktaş diye düşündü sanırım. Buna kızıp bence böylesine bir Efsaneyi içinizde yok etmeyin..

Saygı ve Sevgilerle..

Volkan Başaran..

Yorum

• fatihi asıp kesenlere şaşıyorum yaa

adam Trabzonspora gelmek için daha ne yapacaktı pardon da

yönetim adamı almamak için elinden geleni yaptı , fatih de dogal olarak baktı ben Trabzonspora gidemiycem eee rusyada da duramıyorum , ailesel problemlerim var burdan gitmem lazım dedi ve çaresizce bjk ye transfer oldu ...

bjk transfer olmasına ragmen tümer gibi emre gibi topuz gibi kaypaklık yapmadı çıktı delikanlı gibi ben Trabzonsporluyum dedi ...

zaten aklı selim insanlar fatihin röportajından da ne kadar sıkıntılı oldugunu anlar ...
                                Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                                Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                                çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim