Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• susmaya ve piyonluga devam mi sultan ? artik bu gidisle sana da sultanimsi diyecegim ha

Yorum

• Kral , yönetime transfer konusunda baskı yap iyi oyuncular aldır boşver sen idare ederizleri , Trabzonspor menfaatlerini falan iyi oyun iyi kadroyla olur. Sakın taviz verme bunlara , istediğin adamları aldır sonra ligte yap şovunu sana güveniyoruz.
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• sırf trabzonlusun diye sessiz kalma seni ezerler orada. şenol hocaya bile ana avrat küfür etti bu camia. elini masaya vur istediğin topçuları aldırmaya bak. yönetime karşı ezik olma iyi futbol iyi topçularla oynanır.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• mâlum 2 kisiye hediye ettigim siiri kendine de ettirme, geldigin gün "kendimizden biri, bizim kadar dert eder, Trabzonspor'un ne oldugunu herkese ögretir" dedik, an itibariyle buna çok çok uzaksin, ya bunu göster ya da çek git yönetime savas aç seni savunalim, ama piyon olacaktiysan niye geldin derler adamaa

Yorum

• Geçtiğimiz yıl forma adaletini sağlayamadı.

Bu yıl da aynı teraneler olursa topuklarına vura vura kaçar gider

Yorum

• eğer gücü veya etkisi varsa orta sahaya kaliteli isimler aldırmalı. yok eğer, yönetim fatih tekke'ye "sen kır dizini otur aşağı, transferleri biz yaparız" demişse işin rengi değişir. aylar oldu şu ana kadar fatih tekke'nin takım ve yönetim üzerinde herhangi bir etkisini göremedik. teknik direktörlük bu demek değildir.

Yorum

• Kampa odaklan, şimdiden yeni sezona nasıl çok güçlü gireriz ve nasıl hızlı bir şekilde seri galibiyetler ile başarıya ilk adımları atarız onları planla haydi bu kez başaracağız..

Yorum

• teknik ekip biraz zayıf gibi geldi. keşke yabancı daha profesyonel birileri de olsaydı takımda iyi olurdu. bu kadar tanıdık insanın bir arada olması iş ciddiyetini bozmaz umarım
                  En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 02.07.2025, 23:10.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Fatih Hocam hedef koy, yakın zamanda hangi hedef var,Süper Kupa hedefi var buna odaklananın, nasıl kazanarız ve ona göre çalışın, ona göre hazırlanın..

Yorum

• Fatih Hocam kampta hedef ilk aşamda şunlar olmalı.1 Süper Kupa nasıl kazanılır yani bir nevi final maçı gibi bişey, buna nasıl hazırlanılır, nasıl başarıya ulaştıracak taktikler yapılır, buna kafa yor hocam ve 2. hedef süper ligde başlar başlamaz galibiyet serisi nasıl yaparız.İnşaAllah bu hedefleri başarırsak gerisi gelir...

Yorum

• Hocaya biraz kredi tanımak adına profil fotoğrafımı değiştiriyorum.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Fatih Hocam bu ligde kondisyon gerçekten çok çok önemli ve başarının kilit noktalarından, bu yaz kampında bütün futbolcularımızın kondisyon seviyesi üst düzeyde olmalı...

Yorum

• Çık konuş hocam , istediğim hiçbir oyuncu alınmıyor de ve dik dur. Sakın ama sakın Başkan ve yönetim elinden geleni yapıyor iyi niyetle çalışıyor , mali durumumuz ortada , bu sene 3 veya 4. alternatiflerle de bir şeyler yapabilirim hatasına düşme. Gerekirse lig başlamadan istifa et ve Başkan denen zatın tüm pisliğini ortaya dök , Trabzonsporlu olmak bunu gerektirir. Sana yakışanı yap , asla bu sırtlanların tuzağına düşüpte idare ederiz havasına girme. Başkansan kaynak yaratacaksın istenileni alacaksın paran yoksa maddi durum kötüyse bu bizi ilgilendirmez bırak git maddi durumu düzeltecek başkaları gelsin o zaman ne diye oturuyorsun o koltukta de. Biz de seni omuzlarımızda taşıyalım. Uyarıyorum seni hocam sakın ama sakın lige böyle başlama ilk kellesi giden sen olursun.
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Sikan'da hata yapıyorsun.Futbolcuyu kazanmak Trabzonspor'un daha çok yararına olur.Fatih Hocam en azından lige yeni alıştı, hangi takıma nasıl oynayacağını artık biliyor.Bari bu sezon kalsın eğer olmazsa tamam haklısınız ama en azından 1 sezon daha şansı hak ediyor...

Yorum

• Hocanın da ben teknik taktik ve oyuncu
                                bilgisine güvenemiyorum. Ligi tamamlaması zor gibi duruyor.
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim