susmaya ve piyonluga devam mi sultan ? artik bu gidisle sana da sultanimsi diyecegim ha
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kral , yönetime transfer konusunda baskı yap iyi oyuncular aldır boşver sen idare ederizleri , Trabzonspor menfaatlerini falan iyi oyun iyi kadroyla olur. Sakın taviz verme bunlara , istediğin adamları aldır sonra ligte yap şovunu sana güveniyoruz.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
mâlum 2 kisiye hediye ettigim siiri kendine de ettirme, geldigin gün "kendimizden biri, bizim kadar dert eder, Trabzonspor'un ne oldugunu herkese ögretir" dedik, an itibariyle buna çok çok uzaksin, ya bunu göster ya da çek git yönetime savas aç seni savunalim, ama piyon olacaktiysan niye geldin derler adamaa
Yorum
-
eğer gücü veya etkisi varsa orta sahaya kaliteli isimler aldırmalı. yok eğer, yönetim fatih tekke'ye "sen kır dizini otur aşağı, transferleri biz yaparız" demişse işin rengi değişir. aylar oldu şu ana kadar fatih tekke'nin takım ve yönetim üzerinde herhangi bir etkisini göremedik. teknik direktörlük bu demek değildir.
Yorum
-
-
Fatih Hocam kampta hedef ilk aşamda şunlar olmalı.1 Süper Kupa nasıl kazanılır yani bir nevi final maçı gibi bişey, buna nasıl hazırlanılır, nasıl başarıya ulaştıracak taktikler yapılır, buna kafa yor hocam ve 2. hedef süper ligde başlar başlamaz galibiyet serisi nasıl yaparız.İnşaAllah bu hedefleri başarırsak gerisi gelir...
Yorum
-
Çık konuş hocam , istediğim hiçbir oyuncu alınmıyor de ve dik dur. Sakın ama sakın Başkan ve yönetim elinden geleni yapıyor iyi niyetle çalışıyor , mali durumumuz ortada , bu sene 3 veya 4. alternatiflerle de bir şeyler yapabilirim hatasına düşme. Gerekirse lig başlamadan istifa et ve Başkan denen zatın tüm pisliğini ortaya dök , Trabzonsporlu olmak bunu gerektirir. Sana yakışanı yap , asla bu sırtlanların tuzağına düşüpte idare ederiz havasına girme. Başkansan kaynak yaratacaksın istenileni alacaksın paran yoksa maddi durum kötüyse bu bizi ilgilendirmez bırak git maddi durumu düzeltecek başkaları gelsin o zaman ne diye oturuyorsun o koltukta de. Biz de seni omuzlarımızda taşıyalım. Uyarıyorum seni hocam sakın ama sakın lige böyle başlama ilk kellesi giden sen olursun.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
- Beğen 1
Yorum
-
Sikan'da hata yapıyorsun.Futbolcuyu kazanmak Trabzonspor'un daha çok yararına olur.Fatih Hocam en azından lige yeni alıştı, hangi takıma nasıl oynayacağını artık biliyor.Bari bu sezon kalsın eğer olmazsa tamam haklısınız ama en azından 1 sezon daha şansı hak ediyor...
Yorum
Yorum