Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • lazutlarlivera
    • 18.07.2005
    • 792
    • İstanbul

git bakalim nereye gideceksen.eger 6 ay dayanabilirsen helal sana.

Kim çeker senin artistligini?top kaptirirsin arkasindan degil kosmak

bakmasin bile.Kaleciyle karsi karsiya kalir beyfendi ille asirtacak baska

türlü gol saymiyolar sanki. Hatirlarsaniz ANKARASPOR maçini böyle

kaybettik.olur olmadik yerde yere atlayip hakemden faul dilenirsin

artistligin yüzünden kaptirilan top gider kalene gololur.

Bu hareketleri ancak biz kabulleniriz.Ingiltere veya gittigin herhangi bi

takimda da böyle davrandin mi"sikildim" dedigin TRABZONSPOR a

dönmek için klübün kapisinda yatar hale gelirsin.

Hadi FATIH bidaha dönmemek üzere git.

Elif Abla bu konudaki hassasiyetini biliyorum ama bu yazdiklarim

gerçek fatihle çok yakindan ilgilenen biri olarak muhakkak sende

farketmissindir.Edited by: lazutlarlivera
    MİMOZA

Yorum

• bordoomavii

İlk olarak aslihan tarafından gönderildi
      İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi

Satanida gidenide affetmem.

sizinlebu düsüncede olan çok insan var

bu cümle bemin için herseyi özetliyor[img]smileys/smiley32.gif[/img]

fatih gitmek istedikten sonra yönetim ne yapabilir.görüsmek bile istemiyor koymus kafasina gidicek.yönetimde mecburen saticak.satanin bi suçu yok.

Yorum

• TSelif
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 02.04.2005
        • 18990
        • Ziraat mühendisi
        • Trabzon

lazutlarlivera

Elif abla diye bana hiç bir açiklama yapmak zorunda degilsin .Çünkü Fatih TEKKE benim babamin oglu degil. Burda herkes ayni fikirde olacak diye debir kaide yok .Zaten öyle olsa tartisma formu olmazdi .[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Ayrica benim bu konuda ki hassasiyetim diye bir sey yok ..Ben açik söylüyorum, defalarca söyledim ..TEKKE o igrenç formayi giymedigi sürece benim için TRABZONSPOR umun kaptani dir . Eskiden onun için ne düsünüyosam simdi de aynisini düsünüyorum ve Avrupaya! giderse de aynisini düsünecegim ..Içinde bulundugu durumu bilmeden hiç kimseyi acimasizca elestirip yerden yere vuramam ...TRABZONSPOR uma katkilarini da göz ardi edemem .

Son bisey var ..Hiç kimse burdan bana çikip "yok gerçekleri gör yok TEKKE yi TRABZONSPOR dan üstün görme " gibisinden laflar etmesin ...Kimin hakkinda ne düsünecegimi bilecek kadar yeterli olgunlukta oldugumu saniyorum

Bu zamana kadar ne TRABZONSPOR umuzun önüne geçebildiki Tekke geçsin ..ama kimseye anlatamiyosun iste[img]smileys/smiley5.gif[/img]
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• erol-61
          • 04.11.2005
          • 1549
          • SERBEST
          • Ankara

<TABLE id=Aut&#111;number13 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#808080 height=10 cellSpacing=1 width="100%" bgColor=#ffffff border=1>
          <T>
          <TR>
          <TD style="BORDER-BOTTOM: medium n&#111;ne" align=left width="100%" colSpan=2 height=34>ISTEYEN ÇOK TEKLIF YOK</TD></TR>
          <TR>
          <TD style="BORDER-RIGHT: medium n&#111;ne; BORDER-TOP: medium n&#111;ne; BORDER-BOTTOM: medium n&#111;ne" align=left width="42%" height=125>
          </TD>
          <TD style="BORDER-TOP: medium n&#111;ne; BORDER-LEFT: medium n&#111;ne; BORDER-BOTTOM: medium n&#111;ne" vAlign=top align=left width="58%" height=125>
          <DIV align=justify>INGILIZLER BASTA Trabzonspor'un takim kaptani Fatih Tekke'nin menajeri, Ceylan Çaliskan, Milli oyuncuya su ana dek Avrupa'dan herhangi bir kulüpten teklif gelmedigini belirtti. Futbolcunun menajeri Ceylan Çaliskan, yaptigi açiklamada, Fatih Tekke ile Everton, Blackburn Rovers ve Wigan Athletic kulüplerinin ilgilendigini, ancak bu kulüplerin kendilerine resmi teklifde bulunmadigini belirtti. Çaliskan, ''Everton ve Wigan Atletich takimlari geçen sezon resmi teklifte bulunmuslardi. Su an için somut bir gelisme yok'' diye konustu. </DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• Emre B.
            • 08.09.2005
            • 8147
            • Turizm
            • İstanbul

Yolu açik olsun.Gollerine çok sevindik.Ama Avrupada basarili olacagini çok düsünmüyorum nedenini lazutlarlivera çok güzel açiklamis.Insallah yanilirimda Fatihin Avrupada ki gollerine seviniriz

Yorum

• İleli
              • 07.06.2004
              • 4276
              • Belçika

son aciklamasindan sonra hicbise yazasim gelmiyor artik fatihle ilgili...

bukadar basitmis sen kimsinki boyle bi aciklama yaparsin?

merak etme sen bizlerin gozundeki Bordo Mavi herzaman senden buyuktu...
              İnsan ol evlat!

Yorum

• Barış
                • 21.10.2004
                • 4881
                • Trabzon

fatih tekke sagolsun.Edited by: Oflu144

Yorum

• Punisher-61
                  • 31.05.2004
                  • 9490
                  • Almanya

neden herkes Fatihe bu kadar kiziyor anlamadim...

Adam Futbol hayatini Avrupada sürdürmek istiyor yasak mi???...

Trabzonsporda futbolu bitirme mecburiyetinde mi???

adami destekleyecegimize kiziyoruz
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• serdarguney
                    • 18.03.2006
                    • 20

türkiye de veya avrupada trbzonspora fatih tekke den daha yararli olabilecek isim yoktur
                    *ÖLÜMÜNE TRABZON*
                    *BU SEVDA BITMEZ*

Yorum

• lazutlarlivera
                      • 18.07.2005
                      • 792
                      • İstanbul

İlk olarak tselif tarafından gönderildi

lazutlarlivera

Elif abla diye bana hiç bir açiklama yapmak zorunda degilsin .Çünkü Fatih TEKKE benim babamin oglu degil. Burda herkes ayni fikirde olacak diye debir kaide yok .Zaten öyle olsa tartisma formu olmazdi .[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Ayrica benim bu konuda ki hassasiyetim diye bir sey yok ..Ben açik söylüyorum, defalarca söyledim ..TEKKE o igrenç formayi giymedigi sürece benim için TRABZONSPOR umun kaptani dir . Eskiden onun için ne düsünüyosam simdi de aynisini düsünüyorum ve Avrupaya! giderse de aynisini düsünecegim ..Içinde bulundugu durumu bilmeden hiç kimseyi acimasizca elestirip yerden yere vuramam ...TRABZONSPOR uma katkilarini da göz ardi edemem .

Son bisey var ..Hiç kimse burdan bana çikip "yok gerçekleri gör yok TEKKE yi TRABZONSPOR dan üstün görme " gibisinden laflar etmesin ...Kimin hakkinda ne düsünecegimi bilecek kadar yeterli olgunlukta oldugumu saniyorum

Bu zamana kadar ne TRABZONSPOR umuzun önüne geçebildiki Tekke geçsin ..ama kimseye anlatamiyosun iste[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Haklisin abla APTALLIK bende.Ince düsünüp kirilmayasin diye böyle

yazdim.Ama bunu diyen sen degil bi baskasi olsaydi agzinin payini

verirdim.Büyügümsün sana saygim sonsuz.Kal saglicakla ELIF ABLA
                      MİMOZA

Yorum

• TSelif
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 02.04.2005
                        • 18990
                        • Ziraat mühendisi
                        • Trabzon

Ama bunu diyen sen degil bi baskasi olsaydi agzinin payini

verirdim.

Agzimin payinin verilecek kadar agir bir yazi yazdigimi sanmiyorum

Yorum

• lazutlarlivera
                          • 18.07.2005
                          • 792
                          • İstanbul

Benim o lafi demektem kastim iyi niyetime karsilik terslenme olayidir.

Tekrar söylüyorum baskasi deseydi payina düseni alirdi.
                          MİMOZA

Yorum

• TSelif
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 02.04.2005
                            • 18990
                            • Ziraat mühendisi
                            • Trabzon

İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi

Benim o lafi demektem kastim iyi niyetime karsilik terslenme olayidir.

Tekrar söylüyorum baskasi deseydi payina düseni alirdi.

Terslemek maksadi ile degil sadece cevap hakkim oldugunu düsünerek yazdim .Çünkü sen FATIH için düsündüklerinden dolayi bana hesap vermek zorunda degilsin ki. Bunu anlatmaya çalistim.Belki kendince haklisindir dimi. Burdaki bir çok insan senin gibi düsünüyo ve birçoguda benim gibi.

Onun için senin iyi niyetinden hiç bir süphem olmadigini bilmeni isterim .Ayrica TEKKE hakkinda istedigini düsünebilirsin .

Benim için hala FATIH SULTAN TEKKE dir .Ama sen onu içinde bitirmis olabilirsin .Bundan dogal bisey yok ..dimi[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• İleli
                              • 07.06.2004
                              • 4276
                              • Belçika

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi

neden herkes Fatihe bu kadar kiziyor anlamadim...

Adam Futbol hayatini Avrupada sürdürmek istiyor yasak mi???...

Trabzonsporda futbolu bitirme mecburiyetinde mi???

adami destekleyecegimize kiziyoruz

illa Trabzopnsporda kalacaksin diyen yok sadece son aciklamasi derinden yaralamistir bizi okadar...
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• Özkan Erdem
                                • 28.06.2004
                                • 3908
                                • Yük. Mühendis
                                • İstanbul

Hami Mandirali'yi görmüstüm istanbulda, 9-10 yasinda falandim iste kendimce birseyler soruyorumtopa nasilo kadar sert vuruyosun falan.. O dacevap vermisti hatta fotografini vermisti bana idmanda çekilmis,"özkan kardesime sevgilerle" diye imzalmisti..Yanimiza bi kaç kisi yanasip Hami'ye seni Fenerbahçe'de görmek istiyoruz Fener'e gel falan demislerdi, o da bir günçayiçmeye gelirim Fenerbahçe'ye demisti.. O arkadaslarda yollarina gitmek durumunda kalmislardi.

Simdilerde herkes profesyonel oldu bakiyorum, para nerdeyse oraya gidiliyor. Hep açik kapilar birakiliyor, yarim agiz laflar ediliyor..Ruh'da satiliyor, bedende..

Birde Fatih Tekke vardi,maç kaybedince aglayan, formasi için savasan, Takimi için sakat sakat oynayan.. Profesyonel degil Trabzonspor'lu olan. Hakettigi sekilde baslara tac, gönüllere sultan, takimina kaptanolan bir Fatih Tekke vardi.. Eskilerden, körü körüne Trabzonlu, yerlinin yerlisi Fatih Tekke..

Ama simdi gidecegim diye tutturan , sürekli konusankendine yakismayacak laflar eden bir Fatih Tekke.

Istiyorsan git, para için git, kafan rahatlasin diye git, ne için istiyorsan onun için git. Ama konusma artik, belki biz yanildik seni tanimakta ama en azindan hayalimizdeki seni mahvetmeden git..

O gitmek istemeyen yildizlarimiz yaslaninca zorla yolladik, sen kalman istenirken git..
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...