seni besiktasda oynamani saglayan trabzonspor yönetimine yaziklar olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih tekkeyi savunanlara sözlerim var peki siz fatihi çok savunuyorsunuz ozaman beşiktaşı tutun ozaman fatih tekkeyi savunuyorsunuz carşı grubuna üye olun okadar çok fatih tekkeyi savunuyorsanız inönü stadına gidin bjk nin tüm maçlarını izleyin beşiktaşı tutun okadar çok fatih tekkeyi savunuyorsanız trabzon ve trabzonspor kimliğinizi çıkardın beşiktaşlı olun savundugunuz oyuncular için trabzonspor taraftarıyla hiç bir zaman birbirimize girmeyelim oyuncular gider ama bu cefakar trabzon taraftarı kalır fatih tekke hala savunacakmısınız o zaman haydi beşiktaşlı olun
he ne sözün var.kafan o kadarmı şarz edebiliyor.sen kimsinde adres gösteriyorsun dingil akıs başı rot başı kutup başı.şu anaokulu yaşından çıkta gece gece beni biryerlere girdirme.sanene oduncu başı atbaşı seri başı lüle taşı seni şuan elime geçirsem tespih yaparım.sırf bu yazdıklarından değil.bir trabzonsporluya bu kadar sığ düşünceyi yakıştıramadığımdan üşenmem gece gece seni yontarım baltaya sap yaparım.aklını alırım yerine ince detaylarıda görebilecek bellek atarım.inan hiç üşenmemİhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
Hayde hayde vur hayde Trabzon
Yorum
-
artık senin savundugun fatih tekke bir beşiktaşlı olarak sana ter dökecek artık kolombiyanın öbür dünyanın ucundan gelen teofilo bile trabzon için ter dökecek fatih istese gelirdi trabzonaİlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatihi asıp kesenlere şaşıyorum yaa
adam Trabzonspora gelmek için daha ne yapacaktı pardon da
yönetim adamı almamak için elinden geleni yaptı , fatih de dogal olarak baktı ben Trabzonspora gidemiycem eee rusyada da duramıyorum , ailesel problemlerim var burdan gitmem lazım dedi ve çaresizce bjk ye transfer oldu ...
bjk transfer olmasına ragmen tümer gibi emre gibi topuz gibi kaypaklık yapmadı çıktı delikanlı gibi ben Trabzonsporluyum dedi ...
zaten aklı selim insanlar fatihin röportajından da ne kadar sıkıntılı oldugunu anlar ...
Yorum
-
anlayana !!!!
İlk olarak s.volkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Beşiktaş forumda Adminlik yapıyorum.Ancak her taraftar forumunu takip ederim ama yazı yazmam saygısızlık olmasın diye
Ancak söz konusu futbolcu Efsane Trabzonspor Futbolcusu Fatih Tekke olunca bir kaç kelam edesim geldi.
Öncelikle çok üzülüyorum bazı arkadaşların yazısını okuyunca. Beşiktaşı düşman takımmış gibi görmek , gidişi sonrası en çok size yakışan Fatih Tekkeyi silmeniz çok hoş bir durmuyor.
Ben Dahil Bütün tribünlerimiz Fatih Tekke'nin nasıl bir Trabzonspor Sevgiisi ile dolu olduğunu biliyoruz. Ona sonuna kadar saygı göstereceğiz ama sizlerinde bu adama aynı saygı göstermeniz gerekmezmi ?
Fatih Tekke öyle çok büyük paralara imza atmadı Beşiktaş'a. Nihat Kahvecinin senede 7 milyon lira aldığı yerde sadece 1,5 milyona imza attı. Ve attığı günde kimseye benzemeyen yapısı ile BEN TRABZONSPORLUYUM dedi. Bu çok zor bir şey ya. Bunu hiç bir takım taraftarıda kabul etmez aslında ancak iş FATİH TEKKE olduğu zaman saygı duyuyoruz.. Çünkü o attığı gollerle, efendi yapısı ile sadece sizlerin değil HEPİMİZİN GÖNÜLLERİNDE yer buldu.
Beşiktaşın 2 sene askerliğini yapacak sadece. Sonrası yine Trabzonspor. Bizim bildiğimiz Tekke, İmza atarken bile telefon gelse Trabzonsporlu olacak kadadar Trabzonspor aşığı, bunu kimse boşuna inkar etmesin..
Beşiktaş ile Trabzonsporun büyük bir husumeti hiç olmamıştır , Tekkeninde biraz kafa dinlemeye ihtiyacı vardı ve en doğru klup Beşiktaş diye düşündü sanırım. Buna kızıp bence böylesine bir Efsaneyi içinizde yok etmeyin..
Saygı ve Sevgilerle..
Volkan Başaran..Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kimse Fatih Tekkeye laf söylemesin. Yok O, "ben Türkiyede TSden başka yerde oynamam" demiş de şimdi BJKya gitmiş. Adam Zenite giderken TSnin kasasını ağzına kadar doldurdu. Geçen yıl boş mukaveleye imza atıp TSye gelmek için uğraştı. Ama dinleyen bile olmadı. Şimdi Başka takıma gitti diye ona laf söyleme hakkımız yok. O profesyonelce davrandı. Ne yapsaydı. Rusyada kalıp kariyerini mi bitirseydi. Herkes önce kendine baksın sonra başkasına laf söylesin. Biz bu yöneticilerle şampiyonluk göremeyiz.
fatih tekkeye en ufak bir sözüm yok. O TSye gelmek için çok uğraştı. ama bizim TSli yöneticiler onu namaz kıldığı için takıma almadılar. İnşallah Fatih Tekke BJKda başarılı olur da biz de seyrederiz. Umarım en fazla golü de bize atar. Onun maçlarını izlerken içim yanacak, yüreğim cız edecek ama olsun. Yeter ki o başarılı olsun. Zenitte UEFA kupasını kaldırmıştı. Umarım BJKda da kupayı kaldırır. O zaman bizim yöneticiler(?) belki kıymetini anlar. Tebrikler Fatih Tekke, Başarılar. Seni seviyorum..
Yorum
-
Tek kelimeyle harika bir yazıİlk olarak s.volkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Beşiktaş forumda Adminlik yapıyorum.Ancak her taraftar forumunu takip ederim ama yazı yazmam saygısızlık olmasın diye
Ancak söz konusu futbolcu Efsane Trabzonspor Futbolcusu Fatih Tekke olunca bir kaç kelam edesim geldi.
Öncelikle çok üzülüyorum bazı arkadaşların yazısını okuyunca. Beşiktaşı düşman takımmış gibi görmek , gidişi sonrası en çok size yakışan Fatih Tekkeyi silmeniz çok hoş bir durmuyor.
Ben Dahil Bütün tribünlerimiz Fatih Tekke'nin nasıl bir Trabzonspor Sevgiisi ile dolu olduğunu biliyoruz. Ona sonuna kadar saygı göstereceğiz ama sizlerinde bu adama aynı saygı göstermeniz gerekmezmi ?
Fatih Tekke öyle çok büyük paralara imza atmadı Beşiktaş'a. Nihat Kahvecinin senede 7 milyon lira aldığı yerde sadece 1,5 milyona imza attı. Ve attığı günde kimseye benzemeyen yapısı ile BEN TRABZONSPORLUYUM dedi. Bu çok zor bir şey ya. Bunu hiç bir takım taraftarıda kabul etmez aslında ancak iş FATİH TEKKE olduğu zaman saygı duyuyoruz.. Çünkü o attığı gollerle, efendi yapısı ile sadece sizlerin değil HEPİMİZİN GÖNÜLLERİNDE yer buldu.
Beşiktaşın 2 sene askerliğini yapacak sadece. Sonrası yine Trabzonspor. Bizim bildiğimiz Tekke, İmza atarken bile telefon gelse Trabzonsporlu olacak kadadar Trabzonspor aşığı, bunu kimse boşuna inkar etmesin..
Beşiktaş ile Trabzonsporun büyük bir husumeti hiç olmamıştır , Tekkeninde biraz kafa dinlemeye ihtiyacı vardı ve en doğru klup Beşiktaş diye düşündü sanırım. Buna kızıp bence böylesine bir Efsaneyi içinizde yok etmeyin..
Saygı ve Sevgilerle..
Volkan Başaran..
Yorum
-
Yok be Volkan Başaran bu farklı bu çok farklı..İlk olarak s.volkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaşın 2 sene askerliğini yapacak sadece. Sonrası yine Trabzonspor. Bizim bildiğimiz Tekke, İmza atarken bile telefon gelse Trabzonsporlu olacak kadadar Trabzonspor aşığı, bunu kimse boşuna inkar etmesin..
.
Bu bi inat uğruna sevdiğinden vazgeçmek..
Ha ben ondan vazgeçemem.. Ama yapacak birşey yok artık..
Hayırlı olsun size..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık senin savundugun fatih tekke bir beşiktaşlı olarak sana ter dökecek artık kolombiyanın öbür dünyanın ucundan gelen teofilo bile trabzon için ter dökecek fatih istese gelirdi trabzona
sen daha neyin ne oldugunu bilmiyorsun, boş boş burda milleti gaza getirme .
biz sapına kadar Trabzonsporluyuz , hiç kimse de benim Trabzonsporlulugumun önüne geçemez ...
senin düşünce kapasiten ve olaylara at gözlügü ile bakmanı 2 yorumunu okuyarak anladıgım için seninle karşılıklı bir diyoloğa bile girmiycem ...Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
trabzonspor için herşeyi yapana da yazıklar olsun diyene yazıklar olsun.yönetimin yaptığı oyunlara inanıpta yalanlarınan kanarak fatih gibi bir efsaneyi ve hizmetlerini bir anda silene asıl yazıklar olsun.İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnüne dünyalarıda serseler bi istanbul takımına gitmemesi gerekirdi. Yazıklar olsunİhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
Yorum
-
içim cız etti resmen fatihi bjk formasıyla görünce. ama fatih e kızmıyorum. hatta hak veriyorum... seni trabzona karşı oynarkende görmek varmış kaderde.. o gün avni akerde olacam ve hiçkimse alkışlamasa bile ben yürekten alkışlayacam seni. hacısalihoğluna veya yönetime inat olsun diye değil, bu formaya en çok yakışan adam olduğun için...
Yorum
-
İlk olarak oflu engin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehe ne sözün var.kafan o kadarmı şarz edebiliyor.sen kimsinde adres gösteriyorsun dingil akıs başı rot başı kutup başı.şu anaokulu yaşından çıkta gece gece beni biryerlere girdirme.sanene oduncu başı atbaşı seri başı lüle taşı seni şuan elime geçirsem tespih yaparım.sırf bu yazdıklarından değil.bir trabzonsporluya bu kadar sığ düşünceyi yakıştıramadığımdan üşenmem gece gece seni yontarım baltaya sap yaparım.aklını alırım yerine ince detaylarıda görebilecek bellek atarım.inan hiç üşenmem
ne güzel anlatmışsın arkadaşa duydugum duygularımı
Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
ben alıntıladığım yazısını okumuştum diğerlerini okusaydım ben hiç muhattap olmazdım ama iş işten geçtiİlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen daha neyin ne oldugunu bilmiyorsun, boş boş burda milleti gaza getirme .
biz sapına kadar Trabzonsporluyuz , hiç kimse de benim Trabzonsporlulugumun önüne geçemez ...
senin düşünce kapasiten ve olaylara at gözlügü ile bakmanı 2 yorumunu okuyarak anladıgım için seninle karşılıklı bir diyoloğa bile girmiycem ...İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
Yorum
-
Volkan Başaran ;
Kaba tabirle nikahlı karın elin herifine gitmiştir davasıdır bu , nikahınız mı vardı diyeceksin , nikaha gerek yoktu 3 kere Trabzon Trabzon Trabzon demiştik biz karşılıklı şimdi o 3 kere boşol boşol boşol dedi. Husumete gerek yok Trabzonsporluluğun başlıca husumeti İstanbul hegomonyasıdır ve bu hegomonyaya Trabzonsporun kurucusu Hüseyin Avni Akerde dirilip katılsa bizim nezlimizde değeri yoktur.
Ama şunu herkes bilsin ; Bu ülke topraklarında Futbolun tanrısı ve futbolu insani bilgi ile yaşayan taraftarlar ve sevenleriz biz.
Çoğumuz ama çoğumuz ne gs nin emreye ne bjk nin tümere yaptığını fatihe yaparız gitti biter giden bizi kaybeder.
Efsaneydi Hikaye oldu Sultandı Sıradan oldu , yok oldu artık yok oldu.
Ayrıca gönlümüzden bugün sildiğimiz kaybettiğimiz bir insanı gömerken kendi kişisel kusmuklarını bu sayfaya değilde transfer ve yönetimi eleştiri başlığına kusunuz.
Kazım Koyuncu " Trabzonspor forması altında bir gol atabilmek için bestelerimi şarkılarımı feda ederdim"
fatih tekkede bu forma altında gol ve goller atmıştır gönüllerden silinmeyi hak eder ancak hakareti hak etmez. Üslubumuzu bilelim biz istanbul takımları kadar düşmedik .Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum

Yorum