Sizin burda TRABZONSPOR u değil fenerbahçeyi tutacaksınız demeniz çok anlamsız da ondan . Zira TÜRKİYE de sadece ezik yok onun haricinde 17 takım daha var. Nedense her işin altından bu eziklerin çıkması oldukça can sıkıcı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
baraha61
Hiçte umduğunuz gibi deyil hanımefendi, bilerek ve isteyerek yazdım. orda belirtdiğim "fenerbahçeyi tutacaksınız" cümlesi tabiki mecaz anlam da kullanıldı , her halde okumuş ve kültürlü bir hanımefendi olarak bunu kavrayabilmiş olmanız gerekirdi. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım , fatih tekke çıkıp kendisi defalarca söylemedimi mi "trabzonda misyonumu tamamladım artık avrupada futbol oynamak istiyorum " diye , belki nedir sizlerdeki şu fatih tekke fanatikliği hiç mi dokunmuyor size bunlar, asıl gaflet ve dalalet içerisine düşen siz ve sizin gibi düşünenlerdir hanımefendi.İlk olarak tselif tarafından gönderildiAsıl siz yanılıyorsunuz. Şu sarfettiğiniz cümleyi umarım bilerek yazmadınız. Fatih bu takımda oynamadığı zamanda bizler TRABZONSPOR luyduk .O gidince de TRABZONSPOR lu olucaz. Malesefki bazı beyinler bunu ısrarla anlamak istemiyor. Daha ilk mesajınızda bu şekilde bir cümle kullandığınız için asıl siz utanmalısınız. Büyük bir gaflet
TRABZONSPOR bu alemin tek büyüğüdür ve FATİH te TRABZONSPOR umuzun gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biridir. Ne yazıkki şuanda alternatifsiz tek kaliteli forvetidir. Üzgünüm ki yeri doldurulmadan (1 hafta kaldı lige) satılırsa büyük bir yanlışa düşecek yönetim ...saygılarımla
Yorum
-
aynı fatih tekke her zaman diyor ki türkiyede trabzonspordan başka takımda oynamam..avrupa da benim içn bir hayaldir,bunu gerçekleştirmek istiyorum..
gayet basit cümleler kullanıyor,tabi anlayana,anlamak isteyene,hazımsızlık çekmeyene...
kaptanın dediği gibi bu kadar basit..
Yorum
-
Burda kimse kimseye bir takım şeyleri ıspat etmek zorunda değildir.
Fatih Tekke Türkiye de başka bir takıma gitmediği sürece TRABZONSPOR umuzun kaptanı ve kralıdır...Herşey için teşekkürler TEKKE."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
ewet Fatih misyonumu tamamladım gibi kelimeler sarf etti.ben zaten avrupaya gitmesine karşı değiilim.onunda hakkı her futbolcu avrupada oynamak ister ama bu zenit olmamalı.zenit kim ya??ayrıca 7 milyon euro Fatih için az bence.anelka 1-2 maç oynuyo adamın fiyatı 20 milyon.fatih gitsin avrupaya gitsin ama zenite değil.iyi bir takıma..!!İlk olarak baraha61 tarafından gönderildiHiçte umduğunuz gibi deyil hanımefendi, bilerek ve isteyerek yazdım. orda belirtdiğim "fenerbahçeyi tutacaksınız" cümlesi tabiki mecaz anlam da kullanıldı , her halde okumuş ve kültürlü bir hanımefendi olarak bunu kavrayabilmiş olmanız gerekirdi. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım , fatih tekke çıkıp kendisi defalarca söylemedimi mi "trabzonda misyonumu tamamladım artık avrupada futbol oynamak istiyorum " diye , belki nedir sizlerdeki şu fatih tekke fanatikliği hiç mi dokunmuyor size bunlar, asıl gaflet ve dalalet içerisine düşen siz ve sizin gibi düşünenlerdir hanımefendi.Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...
Yorum
-
daha forumda yeni olduğunuz için bilmediğiniz bazı şeyler var üstüme vazife değil ama ben yinede bu bilmediklerinizi açıklayarak sizi aydınlağa kavuşturayım.Eğer söz konusu Fatih Tekke'yse kesinlikle ve kesinlikle eğri oturup doğru konuşmayacaksınız eğri oturduysanız konuşmalarınız eğri olsun yoksa başınıza geleceklerden siz sorumlusunuzİlk olarak baraha61 tarafından gönderildiHiçte umduğunuz gibi deyil hanımefendi, bilerek ve isteyerek yazdım. orda belirtdiğim "fenerbahçeyi tutacaksınız" cümlesi tabiki mecaz anlam da kullanıldı , her halde okumuş ve kültürlü bir hanımefendi olarak bunu kavrayabilmiş olmanız gerekirdi. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım , fatih tekke çıkıp kendisi defalarca söylemedimi mi "trabzonda misyonumu tamamladım artık avrupada futbol oynamak istiyorum " diye , belki nedir sizlerdeki şu fatih tekke fanatikliği hiç mi dokunmuyor size bunlar, asıl gaflet ve dalalet içerisine düşen siz ve sizin gibi düşünenlerdir hanımefendi.
Yorum
-
Yok..adama ağlıyolar transfer sezonu başladığından beri "git de transfer yapalım, paramız yok" diye.. ayrıca aile yapısını düşündüğün zaman; İngiltere,Almanya yine bi ölçü ama Tekke Rusya'ya gider mi, eşi bunu istiyor mudur sence? ki Trabzon'dan alınan duyumlar da hem Tekke'nin hem de ailesinin mutlu olmadığı yönünde..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
Kimse kimseyi zorla bir yere gönderemez heleki taraftar tarafından ilah edilmişsen kimse seni zorla kulübün kapısının önüne koyamaz.Ayrıca aile yapısı ile Rusya yı nasıl birbirine bağlıyorsunuz anlamış değilim.Rus hatunlardan çekiniliyorsa TRABZON'da yeterince var onlardan.Ben anlayamadım bu Rusya nın aile yapısna ters muhabbetini
yoksa Tekke de Yattara gibi olur diye mi korkuyor insanlar.Unutmayalım lütfen o bir KRAL o Alemin Delikanlısı yapmaz öyle yanlışlar , delikanlılığa yakışmaz böyle şeyler
Yorum
-
alakası yok sevgi..kültür olayı..ailesi nasıl yaşayacak Rusya'da?? 2 tane çocuğu var adamın,kaç yaşında oldular bilmiyorum ama bir tanesinin okul zamanı da yaklaşıyo olabilir, ne yapacak çocuk orda? Bence ailesini götürmez..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
Bu zorla gidiyor muhabbeti nedir yahu? Kimse zorla bir yere gönderilemez.. çıksın desin ki ben Trabzonspor'a hemen şimdi imza atıp sözleşmemi uzatmaya hazırım bakın bakalım gönderebilir mi bu yönetim Fatih'i.. Bu zorla gidiyor muhabbeti ilerde Türkiye'de başka bir takımda oynarsa savunma olur Fatih'e.. işte beni zorla yolladılar ben de Rusya'da yapamadım, kulübe kırgındım ondan bu takımı seçtim der..
Ayrıca Rusya'ya gidecek olmasına neden üzülüyoruz anlamadım.. Zenith geçen sene Uefa'da ne yaptı biz ne yaptık ona bakalım önce..
Hepimiz ve herkes için hayırlısı olsun diyelim yine de..#7 King of Kings
Yorum
-
Zenit Rusya liginde 9. sırada.Fatih Tekke'nin orada işi olmaz.Cska Moskova falan olsa hadi neyse.Bence bu transfer olmayacak
Dedim ama maalesef olduEn son Erbay tarafından düzenlendi; 28.07.2006, 15:13.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum