InsallaH Fatihimiz olucak gol krali insallaah [img]smileys/smiley36.gif[/img]ben inaniyorum onun gol krali olucagina[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Zor be arkadas . Baksana ezikbahçeye 5 gol atan takimbi gökhan dan 4 gol yiyo[img]smileys/smiley7.gif[/img] ..sence ilginç degil mi?[img]smileys/smiley5.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">ah su sakatlik olmasaydi[img]smileys/smiley19.gif[/img]</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>işkenaz
Yorum
-
büyük kaptan sane hersey feda olsun,gol krali olmasa ne yazar avrupanin kralisin nasil olsa helala sana.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak tselif tarafından gönderildiZor be arkadas . Baksana ezikbahçeye 5 gol atan takimbi gökhan dan 4 gol yiyo[img]smileys/smiley7.gif[/img] ..sence ilginç degil mi?[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Ilginç olmaktan çok daha öte ve vahim bir durum bu...
Ben ersunu bizim takimin basina layik görenleri bu vesileyle tekrar düsünmeye çagiriyorum adam her vesikali febeli gibi yine çirkefligini yapti bence o maçtaki taktik olsa olsa gol yeme üzerine yapilmis bi taktikti[img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: rutav0861Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
FATIH TEKKE ?TRABZONSPOR? DEDI
Trabzonspor kaptani Fatih Tekke, Ankaraspor maçinda attigi 2 golle gol sayisini 22'ye çikartirken, son iki sezonda ligde ve kupada kaydettigi gollerle ise sehrinin plaka numarasi olan 61'i yakaladi.
Geçen sezon 44 maçta forma giyen oyuncu, ligde 31 gol, Türkiye Kupasi maçinda 1 gol ve Sampiyonlar Ligi ön eleme maçlarinda 2 gol olmak üzere toplam 34 gole imza atti. Bu sezon ise ligde 22, Türkiye Kupasi'nda 3 ve Sampiyonlar Ligi'nde 2 gol olmak üzere 27 gol atti.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
<A =koyubaslik>Fatih Tekke: Avrupa için bu yil son sansim</A>
Trabzonspor ve Milli Takimin golcü oyuncusu Fatih Tekke, dün Istanbul Memorial Hastanesi?nde tedavi gören annesini ziyaret etti.
Hastane çikisinda gazetecilerin sorularini cevaplandiran Fatih, Halilhodziç?in önümüzdeki sezon olmamasiyla ilgili olarak, ?Kisiler gelip geçicidir. Önemli olan kulübün menfaatidir.? dedi. Türkiye?de Trabzonspor?dan baska bir kulüpte oynama niyetinde olmadigini söyleyen golcü oyuncu, ?Su an için yurt içini düsünmüyorum. Avrupa?ya gidebilmek için bu sezon son sansim.? diye konustu.
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
bencede bencil olmamak lazim gitsin avrupaya oynasin ama 40 ysindada futbolu biraksa gelib 1 yil t.s oynamali en azindan klübede oturmali henrik larsonn gibi bakin adam dogdugu sehrin takimina helsinborg agidiyoo futbolu orda birakcam diyooİNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON
Yorum
-
İlk olarak serseerii tarafından gönderildibencede bencil olmamak lazim gitsin avrupaya oynasin ama 40 ysindada futbolu biraksa gelib 1 yil t.s oynamali en azindan klübede oturmali henrik larsonn gibi bakin adam dogdugu sehrin takimina helsinborg agidiyoo futbolu orda birakcam diyoo
Bu takimin Fatihe ihtiyaci var bizi sampiyon yapmadan biyere gitmesini istemiyorum bunada bencillik diyen varsa BENCILIM kardesim yok bunun ötesi.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum