İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Gerçekten bu maçta salıcaktı gençleri GSnin as futbolcularıın ayağını eline verip kupa maçına çıkamayacak hale getirecektik. 10 numara olurduİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana kalsa ne zubkov, ne tony, ne banza hiçbirini almazdım. atardım cihanı'ı, salih'i falan. ali şahin, serdarı koyup kasaplık yaptırırdım.
yani bu maçı fazla önemsiyoruz. kupa finali olmasa ben de aynı şeyleri yazardım sizinle ama kazansan ne olacak, kaybetsen ne olacak. 5.lik senin elinde olmayan bir şans. bütün maçlarını kazansan bile olamama ihtimalin mevcut. kupa finalinde hiç atak yapma 0-0 penaltıyla alabiliyorsun. hepsi senin o gün oynadığın topa bağlı. kritik oyuncularını saklamak kadar normal bir şey yok.
Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D
Yorum
-
Yazdıklarımın duygusallıkla tek ilişkisi, mağlubiyet sonrasındaki üzüntü ve öfke. Onun dışındaki her şey akılcı. Çünkü benim hedefim, maç kazanmak. Sizinki, "Bu maç kaybedilebilir, zerre önemi yok."İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam tersi, dünkü maçtaki rotasyona gelen eleştirilerin duygusal olduğunu düşünüyorum. Rasyonel olan önemli oyuncuları çok daha önemli olan maça saklamaktı. Barcelona ve Inter'in yaptığı da buydu. Bu takımların liglerinin tepesinde olması argümanınızı güçlendirmiyor. Rotasyon yüzünden şampiyonluğu kaçırabilirlerdi. Bizimse kaçıracak bir şeyimiz yoktu. İnsanların ayakları yere basmıyor. Beşincilik hedefi bana göre rasyonel değildi. Ayrıca beşincilikle kupa şampiyonluğu arasında büyük fark var. Maç başlığındaki mesajlarımda daha detaylı anlattım. Tekrar etmeyeyim burada.
Fatih Tekke'nin eleştirilecek yönleri, hataları, eksikleri yok mu? Var. Arka sayfalara bakarsanız benim de sert eleştirilerim var. Ama dünkü rotasyon eleştirilerini haksız buluyorum. Hatta eleştirecek olduktan sonra dün tam kadro çıksa da rahatlıkla eleştirilebilirdi. "Hafta içi final maçı varken zerre önemi olmayan maça tam kadro çıkılır mı?" diye eleştirilebilirdi mesela.
Kupa finalindeki performansı elbette önemli. O maçtaki performansına göre bir çok şey belli olacak. Hatta bazı futbolcuların takımdaki geleceği de o maça bağlı olacak bence. Şu ana kadarki performansını değerlendirirsek Fatih Tekke'nin, eksiklerine rağmen, Abdullah Avcı ve Şenol Güneş'ten daha iyi performans gösterdiğini söylemek mümkün. O ikisi işten çok laf yaptılar. Fatih Tekke laf yapma konusunda becerikli değil. Dürüst insanlar genelde laf cambazlığı yapamazlar zaten. İhtiyaç olmadığından o skill gelişmiyor demek ki
Trabzonspor teknik direktörlüğüne devam edecekse laf yapmayı öğrenmesi gerekecek belki de. Duygusal ve şımarık sosyal medya taraftarını tatlı sözlerle pışpışlamak gerekiyor bazen. Abdullah Avcı ve Şenol Güneş bunu çok iyi beceriyorlardı.
Büyük maç galibiyetin yok. Evde oynuyorsun. Kazansan, dört gün sonraki maça moral olacak. Kupayı alamama riskine karşı, Avrupa için beşincilik iddian devam edecek. Ama bu maç önemsiz, öyle mi?
Hedef farklı olunca, gerisini tartışmak abes zaten.
Avrupa'ya gidemeyince Ersun ne demişti: "Zaten sezonu erken açmak istemiyorduk".
Avcı'nin finali kaybedince, "Hedefimiz finale gelmekti, başardık" demesi gibi...
Başarısızların bahanesi bitmez dostum.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.05.2025, 09:25.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Sosyal medyada olmayabilir ama şehirde hala belli bir yaş üzerinde ciddi etkileri var.İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerel medyayı kaale alan dikkate alan var mı ki?
Yorum
-
Ben "Bu maç kaybedilebilir, zerre önemi yok." demedim. "Kupa finali lig maçından çok daha önemli" dedim. Bu iki ifade arasında büyük fark var. Böyle tartışacaksak hiç tartışmamak en iyisi.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazdıklarımın duygusallıkla tek ilişkisi, mağlubiyet sonrasındaki üzüntü ve öfke. Onun dışındaki her şey akılcı. Çünkü benim hedefim, maç kazanmak. Sizinki, "Bu maç kaybedilebilir, zerre önemi yok."
Büyük maç galibiyetin yok. Evde oynuyorsun. Kazansan, dört gün sonraki maça moral olacak. Kupayı alamama riskine karşı, Avrupa için beşincilik iddian devam edecek. Ama bu maç önemsiz, öyle mi?
Hedef farklı olunca, gerisini tartışmak abes zaten.
Avrupa'ya gidemeyince Ersun ne demişti: "Zaten sezonu erken açmak istemiyorduk".
Avcı'nin finali kaybedince, "Hedefimiz finale gelmekti, başardık" demesi gibi...
Başarısızların bahanesi bitmez dostum.
En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 12.05.2025, 19:17.
Yorum
-
yalan yok hocanın yapmak istediği şeyi olumsuz bulmuyorum genelde ilk plan ve yaklaşımları olumlu sonuçlar verebiliyor ama oyunun devamında hem taktiksel hem de oyuncu müdahalesi gerektiği durumları pek kotaramıyor. bunu sebebi hoca olduğu kadar da oyuncu grubu da tabi. hocayı kendince belirlediği ideal ve kaliteli oyuncu grubuyla görmek isterim şu ankilere ben de tahammül edemiyorum
trabzonspor şartlarında çok mümkün görünmüyor
Yorum
-
-
Abdullah Avcı'nın o rezil oyununa yıllarca ses etmeyip Fatih Tekke'yi hunharca eleştiren tayfanın kulüple bağını hemen kesmek lazım.
Fatih Tekke gerekirse ayrılacağını zamanı hepimizden iyi bilir. Trabzonspor'a zarar verdiğini düşündüğü an bırakıp gider zaten.
Trabzonspor'a yeterli olup olamayacağına ancak ve ancak önümüzdeki sezonun sonunda karar verebiliriz. O zamana kadar da sabredeceğiz.En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 13.05.2025, 23:03.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
kaç kere denenmiş ve tutmamış şeyleri dalga geçer gibi tekrar tekrar deniyor..
biz ersun zamanında okayın stoper olamayacağını anlamıştık. bundan 5-6 sene öncedir en az.. kendisi hala fantezi yapıyor!!
sonra eleştirince de niye eleştiriyorsun!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
-
Cümleni kopyalıyorum:İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen "Bu maç kaybedilebilir, zerre önemi yok." demedim. "Kupa finali lig maçından çok daha önemli" dedim. Bu iki ifade arasında büyük fark var. Böyle tartışacaksak hiç tartışmamak en iyisi.

"Hafta içi final maçı varken zerre önemi olmayan maça tam kadro çıkılır mı?"
Ad hominem... Konuyu başarıdan saptırıp, "Tekke'yi eleştirenler şöyle böyle" ye getiriyorsunuz. Avcıcılar, Ünalcılar, Ersuncular, Güneşçiler de böyleydi. Şimdi ben Tekke'yi bir maçtaki taktiği, pratiği, oyun felsefesi veya oyuncu tercihi sebebiyle eleştirdim diye "Avcı gelsin" mi demiş oldum? Bu nasıl bir dokunulmazlık, vallahi aklım almıyor.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tekke ye saldıranların büyük kısmı bu kafada.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.05.2025, 08:33.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum