Lanet olsun ki siz ve sizin gibiler yüzünden adam kendi gerçeklerinden bile nefret ediyor. Lafa bak yaa!! yetiş tselif...yazıklar olsun...hazımsızlık bu kadar gösterir kendini.
Burda benden başka adam yok yetiş diyecek dimi... Sırf bu yüzden bu forumlardan soğuyorum yaa
Buyrun meydan size kalsın ...tepe tepe kullanın forumu
Bu adam Türk futbolunun yetiştirdiği en kaliteli forvettir. fakat sevgili istanbul medyası hala daha ayağında top tutamayan hakan şükürler le tuncay şanlılarla Kral derlerse milli takımdan bir şey beklemesinler. Fatih tekke için zamanında Kazım Kanat kafa toplarına vuramıyor demişti. bu sözün ardından tekke beşiktaş maçında defansın üzerinden sıçrayıp gol atmıştı(sezon 2002-2003 ikinci yarı)Hele onun 2005 teki fenere attığı gol var ya bazı kralların ayağıyla bile atamayacağı cinstendi. iki ayağına da hakim kafa toplarına istediği gibi şekil verebilen onun kadar teknik bir forvet var mı türkiye de?
Birileri istediği kadar onlara kral desin
Sen FATİH SULTAN TEKKE'sin
güle güle kaptan yolun açık olsun trabzon zenit den daha büyük takım ama yönetim utansın
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
çok ilginç insanlar var dünyamızda..zenit ilk teklifi trabzonspor kulubüne getirdi..10 milyon avro bonservis ödemeyi kabul etmesi halinde fatihin transferine onay vereceğini söyledi yönetim..
ama henüz fatih zenitle görüşmüş değil..
suçlular belli,kimse fatihi yem yapmaya çalışmasın
çok ilginç insanlar var dünyamızda..zenit ilk teklifi trabzonspor kulubüne getirdi..10 milyon avro bonservis ödemeyi kabul etmesi halinde fatihin transferine onay vereceğini söyledi yönetim..
ama henüz fatih zenitle görüşmüş değil..
suçlular belli,kimse fatihi yem yapmaya çalışmasın
Ağzına yüreğine sağlık...Ve noolur gitmemiş olsun Kaptanım...!!!!!! Evet onun da hakkı,ama onu çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz biz..Of yaa...........!!!!!!!!Kör kuyularda merdivensiz kaldım yine...!!! Kaptan,netleşmemiş olsun durum...Lütfen!!!!!
bi su ceylan caliskani dövsegik fena olmaz ha adam bunlari hep para kazanmak icin yapiyor ve fenerdede bi iki oyuncusu var yani ne yapacagi belli olmaz onun bigün biyerde görürsem o adami kimse elimden alamiyacak
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
FGüle güle kaptan güle güle. Nede olsa takımın ağır yükü altında ezildin çook yoruldun. Bu yükü taşıyamadın. Artık hedeflerin var dı onları gerçekleştirmen gerekirdi. Avrupada oynamak isteğin vardı.Gideceğin kent dünya haritasında boylam olarak istanbuldan daha avrupada değil ama olsun. Güle güle sana.
Bu takım daha ne fatihler yaratacak göreceksin.
En son degok tarafından düzenlendi; 27.07.2006, 21:10.
HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum