hade fatih iyileş umut sni bekliyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Fatih Sadece golcü özelliği ile öne çıkmıyor yanlız bizim takımda, hatırlayın şu anortosis maçını Fatih sahaya girdimi bbi lider sqalona girmiş gibi diğer oyuncularda ateşleniyor,mücadeleye başlıyorlar, Ciddi manada bizim kaptanlığımızı yapıyor .
Bide o Sahadayken TS taraftarı olarak bizde ayağa kalkıyoruz ama kalkmayan takım taraftarıda yoktur değilmi.mazilerinde bi bjk nin fatihle anısı yoktur38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
bugun hazırlık maçı olmasına,tam randımanlı olmamasına rağmen o oyunda olunca açıkçası benim içim rahat oluyor takımda herkes onu benimsiyor.Kaptanımızın kıymetini bilelim.Hep bir şeyi kaybettikten sonra onun değerini anlarız O na sahip çıkalım zaten çıkıyoruz çıkmayada devam edeceğiz"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
Analyzer
Büyük kaptanımızın Avrupa'da futbol oynaması bize gurur verir. Kendisi de zaten sürekli bu arzusunu dile getiriyor. Yalnız Trabzonspor kulübü ve Fatih'in menajerleri kendisine Avrupa'dan teklif gelmediğini söylüyorlar. Buradan Avrupa kulüplerine sesleniyorum. Ey beyinsiz Avrupa kulüpleri, size gelmek için can atan bir mücevher var burada. Avrupa'da hiçbir santrfor kaptanımızın eline su dökemez. Böyle fırsat kaçmaz.
Yorum
-
sen korkma biz izin verirsegik gitmesine onlar havada kapar onu dün herth nin forumundaydim bi bakacan fatihin ismi gecince adamlar nasil heycanlandiİlk olarak Analyzer tarafından gönderildiBüyük kaptanımızın Avrupa'da futbol oynaması bize gurur verir. Kendisi de zaten sürekli bu arzusunu dile getiriyor. Yalnız Trabzonspor kulübü ve Fatih'in menajerleri kendisine Avrupa'dan teklif gelmediğini söylüyorlar. Buradan Avrupa kulüplerine sesleniyorum. Ey beyinsiz Avrupa kulüpleri, size gelmek için can atan bir mücevher var burada. Avrupa'da hiçbir santrfor kaptanımızın eline su dökemez. Böyle fırsat kaçmaz.
büyük kulübler sadece fatihin menejerinden gelecek haberi bekliyorlar ts satmaya hazir diye
kaptanin delikanli oldugunu hepsi gördü ondan hic kapisini bile calmiyorlar biliyorlar kandiramiyacagiz diye"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Eee sence neden kolik...çünkü TEKKE için yazacak bişey kimse bulamıyo artık..hepsini susturdu SULTAN...Kralsın KAPTANİlk olarak ts_kolik tarafından gönderildiDelikanlı baştan beri belliydi ama yeni görenlerede "Günaydın" diyelim bari.
Bu topicinde popülaritesi çok düştü nedenkine acaba
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Kimsenin delikanlılığına laf söylemek kimsenin haddi olmadığı gibi insan sözleşmesinin sürdüğü bir takımda oynamaya ikna oldu diye de ultra-mega delikanlı ilan edilmemeli diye düşünüyorum. 29 yaşında, "Avrupa'da herhangi bir takım olabilir" diyen adam kaldı diye böyle ultra-mega delikanlı ilan ediliyorsa sakalları yeni yeni çıkan, Chealse'nin resmi teklifte bulunduğu ve ağzından gitmek istemekle ilgili tek kelime çıkmayan Stepanov önceki hayatında testesteron varili idi
Fatih bence de delikanlı bir adamdır. Kendisinin de garanti olmadığı ilk dönemlerde aldığı para ile kadroya giremeyen bir çok arkadaşına yardımcı olmuştur mesela... Ve şu anda takımımızın da en kalbur üstü futbolcusudur. Ancak sözleşmesi sürüyorken gitmek istediğini açıklaması nerden bakarsanız bakın hatadır. Sapla samanı ayıralım lütfen. Fatih kaldı diye şükran duyacaksak düğmeye her bastığımızda yanan lamba için de yerlere kadar eğilelim. Lambanın işi düğmeye bastığmızda yanmak olsa, ve verdiğimiz paranın karşılığında garanti süresi içinde çalışması gerekse de...
Yorum
-
Yine Fatih krizi!
Zenit Fatih Tekke için 5 milyon doları gözden çıkardı ancak Fatih son noktayı koydu: Benim Zenit’le uğraşacak vaktim yok
26.07.2006
‘Beni kimse koparamaz’
Bu sezon transfer piyasasında adı en çok geçen isimlerin başında Fatih Tekke geliyor... Fenerbahçe’nin almak istediği, Hertha Berlin’in cazip teklif yaptığı Milli futbolcu için şimdi de Zenit Kulübü kapıda. Bu futbolcu için 5 milyon doları gözden çıkaran Rus ekibinin, Fatih’in menacerine teklif yaptığı biliniyor. Ancak Bordo-Mavili futbolcu transfer dosyasını daha açmadan kapadı. Fatih Tekke, “Benim Zenit’le uğraşacak vaktim yok. İnsanlar şunu anlasın, beni Trabzonspor’dan kimse koparamaz” dedi.
’Ben doğrusunu söylüyorum’
Tüm konuşulanlardan artık bıktığını da dile getiren Fatih Tekke sözlerini şöyle tamamladı: “İnsanlar sürekli kendi düşüncelerini gerçekmiş gibi ileri sürüyor. Ben doğrusunu söylüyorum, insanlar başka şeyler yazıyor. Hakkımda kimsenin bundan sonra yalan yanlış şeyler yazıp bulanık suda balık avlamaya çalışmasını istemiyorum. Ciddi bir sakatlık veya başka bir şey olmadığı müddetçe Trabzonspor için mücadele edeceğim. Trabzonsporlu doğdum ve bu takım bana çok şey verdi. Bıktım bu yalanlardan.
fanatik"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
yA BU ZENİTH denilen takım ciddi galiba şimdi Lig tv de çıktı adamlar dün Haşim SAYİTOĞLU ile ciddi ciddi oturup pazarlık yapmış.şimdi de konuyla ilgili toplantıya girecekmiş Yönetim kurulu.
Hayırdır İnşallah.
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum

FATİH SULTAN TEKKE ...sen bu takımın gülüsün yaaa
Yorum