Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yolun acıkolsun kaptanım rus ligi futbolcu görecek sayende oralarda üşürsen geri dönebilirsin kapımız acık

Yorum

• yarın çıksa kaptan yok böyle birşey dese hiçbir yere gitmiyorum dese ama nerdee...
      Her daim TRABZONSPOR!
      Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
      "7"

Yorum

• Yolun açık olsun kaptan.Herşey için teşekkürler

Yorum

• 9 numarayı senin sırtında değil de ersen martin'de mi görecek bu gözler..
          BORDO MAVİ

Yorum

• Senİ Satani Bİzde Satariz YÖnetİm İstİfa
            "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• en büyük kaptan bizim kaptan hersey icin sagol ama sakin gidersun hau koministlere
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
                9 numarayı senin sırtında değil de ersen martin'de mi görecek bu gözler..
                Hayııır yaa
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi
                  Senİ Satani Bİzde Satariz YÖnetİm İstİfa
                  Aynen katılıyorum.Yıldız alacaz diye gözümüzü boyadılar şimdi de Fatih'i satıyorlar.Yönetim İstifa.

Yorum

• boyle delegeye boyle baskan

Fatih`i gonderen ne baskan ne de baskasi. Bunun tek suclusu cebimden parasini verip 2 yildiz alacagim diyen sahisin lafina kanip ona oy veren kulup uyeleridir. 3. ligden baskan getirirsen o da sana Fatih Tekke yerine Ersen Martini getirir. Boyle kulup uyelerimiz oldugu icin hem Trabzonlu hem de Trabzonsporlu olmaktan utaniyorum. Nerde kaldi seref haysiyet? 2 yildiz palavrasina satilikmis demek oylar.

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi
                      güle güle kaptan yolun açık olsun trabzon zenit den daha büyük takım ama yönetim utansın
                      Asıl sen utan arkadaşım , fatih tekke yi trabzonspordan büyük görüyosun, demek bir kaç sene sonra fatih tekke futbolu bıraktığında , sen ve senin zihniyetindekiler , trabzonspor u bırakıp fenerbahçeyi tutacaksınız.

Yorum

• güle güle kaptan yolun açık olsun ama keşke şöyle zenit yerine Real Madrit,Barselona,B.münih e falan gidebilseydin (yönetim utansın) ne diyeyim yıldız söz verdiler yıldızımızı satıp onun parasıyla bir sürü çapulcu alacaklar işte sözümüzü tuttuk diyecekler ve senide taraftarın önüne yem diye atacakalr biz gitme dedik ama o gitti diye
                        BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• yazılarınızı okuyorumda sanki fatih gidip zenite imza atmış gibi konuşuyorsunuz bende dünden beri hem internetten hem tv den takip ediyorum sadece bi teklif olduğunu biliyorum ama imza attığını duymadım eğer yanlışım varsa beni birileri aydınlatabilirmi!!! Fatih Sultan gitmek isterse gider kalmak isterse kalır önemli olan nereye gittiğidir ama gönlümüz fatihin sonsuza kadar bizimle kalmasından yanadır....
                          söliyecek bisi yok sadece trabzon.....

Yorum

• İlk olarak baraha61 tarafından gönderildi
                            Asıl sen utan arkadaşım , fatih tekke yi trabzonspordan büyük görüyosun, demek bir kaç sene sonra fatih tekke futbolu bıraktığında , sen ve senin zihniyetindekiler , trabzonspor u bırakıp fenerbahçeyi tutacaksınız.
                            Asıl siz yanılıyorsunuz. Şu sarfettiğiniz cümleyi umarım bilerek yazmadınız. Fatih bu takımda oynamadığı zamanda bizler TRABZONSPOR luyduk .O gidince de TRABZONSPOR lu olucaz. Malesefki bazı beyinler bunu ısrarla anlamak istemiyor. Daha ilk mesajınızda bu şekilde bir cümle kullandığınız için asıl siz utanmalısınız. Büyük bir gaflet
                            TRABZONSPOR bu alemin tek büyüğüdür ve FATİH te TRABZONSPOR umuzun gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biridir. Ne yazıkki şuanda alternatifsiz tek kaliteli forvetidir. Üzgünüm ki yeri doldurulmadan (1 hafta kaldı lige) satılırsa büyük bir yanlışa düşecek yönetim ...saygılarımla
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• fatih tekke trabzonspor'un öz evladıdır.her futbolcu gibi o da avrupa'da top koşturmak ister.ama fatih'in kendi isteği ile zenit'te forma giymek istediğini sanmıyorum.fatih'te sıkıldı bu spekülasyonlardan.bence fatih zenit'e gidecekse tek bir şey için gider.oradan avrupa'ya daha rahat gideceğini düşünüyor.benim en büyük endişem ise bu transferin perde arkasında fenerkahpenin olduğu.albayrak gibi bir kabiliyetsizi takımın başkanı yaparsan o bu takıma en iyi bildiği şeyi yapar.o da indir bindirdir.zamanın da iyi bir otobüs muaviniydi kendisi.yönetim istifa etsin.
                              lord of the baron :)

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                                Asıl siz yanılıyorsunuz. Şu sarfettiğiniz cümleyi umarım bilerek yazmadınız. Fatih bu takımda oynamadığı zamanda bizler TRABZONSPOR luyduk .O gidince de TRABZONSPOR lu olucaz. Malesefki bazı beyinler bunu ısrarla anlamak istemiyor. Daha ilk mesajınızda bu şekilde bir cümle kullandığınız için asıl siz utanmalısınız. Büyük bir gaflet
                                TRABZONSPOR bu alemin tek büyüğüdür ve FATİH te TRABZONSPOR umuzun gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biridir. Ne yazıkki şuanda alternatifsiz tek kaliteli forvetidir. Üzgünüm ki yeri doldurulmadan (1 hafta kaldı lige) satılırsa büyük bir yanlışa düşecek yönetim ...saygılarımla
                                Hiçte umduğunuz gibi deyil hanımefendi, bilerek ve isteyerek yazdım. orda belirtdiğim "fenerbahçeyi tutacaksınız" cümlesi tabiki mecaz anlam da kullanıldı , her halde okumuş ve kültürlü bir hanımefendi olarak bunu kavrayabilmiş olmanız gerekirdi. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım , fatih tekke çıkıp kendisi defalarca söylemedimi mi "trabzonda misyonumu tamamladım artık avrupada futbol oynamak istiyorum " diye , belki nedir sizlerdeki şu fatih tekke fanatikliği hiç mi dokunmuyor size bunlar, asıl gaflet ve dalalet içerisine düşen siz ve sizin gibi düşünenlerdir hanımefendi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim