Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takim sifir olunca Fatih Tekke de birsey yapamiyor dogal olarak.Hücum konusunda birsey yok.Ama hiç kosmuyor ya.Yürüyor resmen.Bu kadar da olmaz yani.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak LORD OFLU tarafından gönderildi
      İlk olarak tselif tarafından gönderildi
      İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi

İlk olarak LORD OFLU tarafından gönderildi
      ya fatih tekke büyük oyuncu tamam...ama son maçlarda ortaya koydugu performans çok kötü arkadaslar..çok laubali oynuyo..ayagina top geldigi zaman kendini ronaldinho zannediyo ama olmuyo...fatih gitmeyi kafaya koymus yapacak bisey yok

aynen sana katiliyorum artik gitmesi lazim ama gidip de ne b..kk yapacak avrupada merak ediyorum

O bizim futbolcumuz ve bu sekilde bir cümle TRABZONSPOR taraftarina hiç yakismiyor..[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Elin ezikleri bes para etmez adamlarina toz kondurmuyor..bizim yaptigimiza bakin[img]smileys/smiley19.gif[/img]

ne alakasi war kardesim..adam gitmeyi kafasina koymus ne yapabiliriz diyorum..onun yasadigi olaylari sen yasamadin...adam belli gitmek istiyo..ne diyim..10 yil daha bizde bi yere gidemez mi diyim...taraftara dedigin oyuncusuna sahip çikar.ama futbolcu medyaya demeç verip bu sene olmadi seneye avrupaya gidecem dediyse bende gitmeyi kafasina koymus dediysem burada ya sen yalnis algilayip benim taraftarligima hakaret ediyosun yada ben dogru algiliyorum....

Senin taraftarliligini sorgulamiyorum ben . Sadece o üsteki kelime için (koyu renk) tepkimi belirttim. Bu bize yakismiyor dedim. Konuyu buralara getirmeyin Edited by: tselif
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• f.tekke dünyanin en iyi futbolcusuda olsa artik baska yere gitmeli...

kendisi içinde takim içinde en iyisi bu ...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Bu adam artik dinlenmeli.Gecen de söylemistim su anda kondisyonu sifir.Artik ali ye ömer e sans verilmeli.Ama ben kime söylüyorum.Bu teknik traktör bozuntusu ne anlar!!!!!!!!!
          from BOGAZIÇI

Yorum

• Of yeter artik be.. Gitsin gitsinde bu kadar elestrilmekten kurtulur en azindan .. O da rahat eder herkes de
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Fatih e laf yok..yasakkkkk

disari almak....hah...çok komik...alinamaz...o da yasak...

hatta bugün maçta birileri ..ya gezme der gibi oluverdi...adamin yemedigi hakaret kalmadi...trübünde de elestirme yokk....ew de , kahvede,okulda...amannnnn..sakin ha...çocuklar lafim size...yasskkkkk..tamam ....???

ha burada da yazmayin aleyhine...simdilik degil ama yasak gelirse yazmak için sasirmam....
              ....................Celliac ..................

Yorum

• Gitsin diyenler Türkiye'de yada onuda geçtim Dünya'da Trabzonspor'a onun maliyetinde onun kadar faydali olabilecek bir kisi söylermisiniz?Unutmadan isim söylemek kolay ama bize gelecek birisi buyrun sizi dinliyorum...

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi

Gitsin diyenler Türkiye'de yada onuda geçtim Dünya'da Trabzonspor'a onun maliyetinde onun kadar faydali olabilecek bir kisi söylermisiniz?Unutmadan isim söylemek kolay ama bize gelecek birisi buyrun sizi dinliyorum...

tomas jun [img]smileys/smiley36.gif[/img]

iyi soru sordu adam.söylesinler bakalim FM CM avcilari bize bi iki brezilyali [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                    Merak ediyorum kaç takimin taraftariF.Tekke gibi bi futbolcusunun gitmesini bu kadar ister??

Yüksek müsadenle,rakamlar ilgi alanimda oldugu için cevap vermek,bu konuda seni aydinlatmak istiyorum..."1" yani bizim taraftarimiz böyle bir futbolcuyu göndermek istemeyen taraftarlar kümesinin elmani degil [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]
                    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• valla aslinda cmdeki bulgar todorovu alsak varya sampiyonlar sampiyonu oluruz.saka bir yana Fatih gitmemeli eger gitmek için çok israrli degilse tabi.yanina todorov da fena olmaz hani[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                      from BOGAZIÇI

Yorum

• Fatih Sultaaaannn Tekke OoOoOoOoOoOo!!!

Fatih Sultaaaannn Tekke OoOoOoOoOoOo!!!

Fatih Sultaaaannn Tekke OoOoOoOoOoOo!!!

Yorum

• Alakasiz yorumlar yapmayalim lütfen.Daha önce de söyledigimiz gibi geçen yil yaklasik '44' maç oynadi!.Hemen hemen hepsi de '90' dk!.Makine degil ya Fatih.Her futbolcunun 'kötü' oldugu dönemler muhakkak ki vardir. fatih de bu dönemlerden birini yasiyor.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          1 TRABZONSPORLU 1 cihana bedeldir

Yorum

• Fatih Sultaaaaaan Tekke oooooooooffffffffff!!!!
                            61 Vatan 34 Mekan
                            Zavzaga

Yorum

• YAAA ARKADASLAR..FUTBOLCULAR HALIL HOCAYI GÖNDERMEYI KAFAYA KOYMUSLAR...YILDIZ DEDIK BAGRIMIZA BASTIK..TRABZONU YAKANDA YILDIZLARI OLDU...DAHA NE KADAR KORUYACAKSINIZ FATIH TEKKEYI..ALLAH ASKINA SEZON BASINDAN BERI BANA 1 TANE MAÇ SÖYLERMISINIZ FATIHIN BIZI SIRTLADIGI...OO FATIH TEKKE AMA TRABZONSPOR TEKKE DEGIL...ISTEDIGIN ZAMAN OYNA ISTEMEDIGIN ZAMAN OYNAMA..YOK ÖLEE SEYY..BORDO-MAVIYI GIYEN HER FUTBOLCU KOSACAK,BASACAK,PRES YAPACAK....AMA NERDEEE...SIZLER KABUL ETSENIZDE ETMESENIZDE GEÇEN YIL BIZI SIRTLAYAN FATIHTI..BU SENE SIRT DÖNENDE FATIH...

Yorum

• ben ce fatih sirf sezon sonu beni satsinlar diye kosmuyo bile yazik bende onu hami gibi sanmistim
                                İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim