Evet kötü oynadigi dogrudur.Hem de geçen yila göre çok kötü.Ama bi kötü olan O mu?.Elinizi vicdaniniza koyun lütfen.Sistem'i olmayan bir hocamiz var ama O'nu elestiren çok fazla kisi göremiyorum ne yazik ki?.Djokaj denen bir adam var takimda O'nu elestiren de pek yok.Takimin her tarafi dökülüyor ama suçu sadece Fatih'e atmak isteyenlerin 'art niyetli' olduklarini düsünmeden edemiyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
kimsenin art niyetli oldugu falan yok yattara iki kirmizi kart gördü diye nerdeyse kovulacakti
su ana kadar ne zaman fatih elestrildi,ama o hep el üstünde tutuldu
çok mu simardi ne her firsatta gidecem dedi geçen sene imza törenini hatirlayin sanki arkasinda silah var
tamam sen çok ii olabilirsin,seni her nekadar sevsekte trabzon senin önünde gelir ve sen istemiyosan gidebilirsin ama gidecen diye bu klübede zarar veremezsinTrabzon'un Ayvalık ilçesinden :D
Yorum
-
Fatih Tekke gibi bir futbolcu Trabzona bir daha gelmez.Biz Türk milleti(buna bir de Trabzonluluk da eklenince) olarak maalesef cok sabirsiziz ve açikçasi biraz da nankörüz.Elimizdeki degerin kiymetini bilemiyoruz.Biz Fatihin kiymetini gittikten sonra(insallah gitmez) anlayacagiz galiba.
from BOGAZIÇI
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8>
</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left>
</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>
</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8>
</TD></TR></T></TABLE>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=80>
<T>
<TR>
<TD width=19 rowSpan=2>
</TD>
<TD width=10 rowSpan=2></TD>
<TD vAlign=top align=left>
</TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR></T></TABLE>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>
</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top>Fatih'e gümüs</TD></TR></T></TABLE>
24 Nisan'da Wiesbaden'de yapilacak "Futbol galasi" ödül törenine Tekke "Dünya ikincisi" olarak katilacak.
Ne Kaka, ne Eto'o ne Ronaldo... IFFHS (Dünya Futbol Birligi ve Istatistikçileri Dernegi) bu kez yine bir Türk'ü ayakta alkislayacak. Yildizimiz Fatih Tekke 2005 yilinda ligde attigi 33 golle "Dünyanin en golcüleri" siralamasinda ikincilik ödülünü 24 Nisan günü alacak. IFFHS, Almanya'nin Wiesbaden kentinde düzenleyecegi tören davetiyesini Trabzonspor ve Fatih'e gazeteniz FOTOMAÇ araciligi ile ulastirdi.
TESEKKÜRLER KAPTAN
IFFHS'NIN, Türkiye sorumlusu Hüsnü Terek, "Dünya golcülerini geride birakan Fatih, Trabzon'u ve Türkiye'yi en iyi sekilde temsil edecek. Fatih'e tesekkür borçluyuz" diye konustu. "Futbol galasi" adi verilen ödül gecesinde Dünya Kupasi'na katilan 32 ülkenin büyükelçileri, dünya siralamasinda en çok gol atanlar ve en uzun süre gol yemeyen kaleciler Wiesbaden'de Kurhaus'ta ödüllerini alacak.
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Bu mutlulugu ve gururu bize yasattigin için tesekkürler KAPTAN"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
ya fatih tekke büyük oyuncu tamam...ama son maçlarda ortaya koydugu performans çok kötü arkadaslar..çok laubali oynuyo..ayagina top geldigi zaman kendini ronaldinho zannediyo ama olmuyo...fatih gitmeyi kafaya koymus yapacak bisey yokKONUSMAYI BILIYORSAN KONUSTA IBRET ALSINLAR, KONUSMAYI BILMIYORSAN SUSTA ADAM SANSINLAR
Yorum
-
İlk olarak LORD OFLU tarafından gönderildiya fatih tekke büyük oyuncu tamam...ama son maçlarda ortaya koydugu performans çok kötü arkadaslar..çok laubali oynuyo..ayagina top geldigi zaman kendini ronaldinho zannediyo ama olmuyo...fatih gitmeyi kafaya koymus yapacak bisey yok
aynen sana katiliyorum artik gitmesi lazim ama gidip de ne b..kk yapacak avrupada merak ediyorum
Yorum
-
İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi
İlk olarak LORD OFLU tarafından gönderildiya fatih tekke büyük oyuncu tamam...ama son maçlarda ortaya koydugu performans çok kötü arkadaslar..çok laubali oynuyo..ayagina top geldigi zaman kendini ronaldinho zannediyo ama olmuyo...fatih gitmeyi kafaya koymus yapacak bisey yok
aynen sana katiliyorum artik gitmesi lazim ama gidip de ne b..kk yapacak avrupada merak ediyorum
O bizim futbolcumuz ve bu sekilde bir cümle TRABZONSPOR taraftarina hiç yakismiyor..[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Elin ezikleri bes para etmez adamlarina toz kondurmuyor..bizim yaptigimiza bakin[img]smileys/smiley19.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
simdi fatih tekke gibi bir futbolcu belki az gelir.. hele ki geçen seneki performansi onun belkide kariyerinin en verimli senesiydi...
daha 28 yasinda ... su anda bizim iyi bir yabanci transfer edecek gücümüz varken f.tekke de avrupaya gitsin diyorum... onu sevmedigim için degil sevdigim için ve daha basarili olmasini daha üst ttakimlarda oynamasini görmek istedigim için.. onu bu da istiyor...
her futbolcunun da istemesi dogal...
belki tutanamaz döner geriye.. belki iyi oynar 4-5 sene kalir ... kim bilir? gitsin ki bilelim...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak tselif tarafından gönderildiİlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi
O bizim futbolcumuz ve bu sekilde bir cümle TRABZONSPOR taraftarina hiç yakismiyor..[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Elin ezikleri bes para etmez adamlarina toz kondurmuyor..bizim yaptigimiza bakin[img]smileys/smiley19.gif[/img]
ne alakasi war kardesim..adam gitmeyi kafasina koymus ne yapabiliriz diyorum..onun yasadigi olaylari sen yasamadin...adam belli gitmek istiyo..ne diyim..10 yil daha bizde bi yere gidemez mi diyim...taraftara dedigin oyuncusuna sahip çikar.ama futbolcu medyaya demeç verip bu sene olmadi seneye avrupaya gidecem dediyse bende gitmeyi kafasina koymus dediysem burada ya sen yalnis algilayip benim taraftarligima hakaret ediyosun yada ben dogru algiliyorum....KONUSMAYI BILIYORSAN KONUSTA IBRET ALSINLAR, KONUSMAYI BILMIYORSAN SUSTA ADAM SANSINLAR
Yorum
-
Fatih Tekke sahada gezdin bi sey demedik,avrupaya gidicem dedin sesimizi çikarmadik,idmanlara çikmadin,kendi acini kendi acimiz gibi yasadik olsun neyse her sey geçerde......
Sen TRABZONSPOR kulübünün futbolcususun kinadimiz ezik futbolcularin yaptigi gibi gelen ortaya el uzatmakta neyin nesi arkadas ?Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum