"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Fatih`i gonderen ne baskan ne de baskasi. Bunun tek suclusu cebimden parasini verip 2 yildiz alacagim diyen sahisin lafina kanip ona oy veren kulup uyeleridir. 3. ligden baskan getirirsen o da sana Fatih Tekke yerine Ersen Martini getirir. Boyle kulup uyelerimiz oldugu icin hem Trabzonlu hem de Trabzonsporlu olmaktan utaniyorum. Nerde kaldi seref haysiyet? 2 yildiz palavrasina satilikmis demek oylar.
güle güle kaptan yolun açık olsun trabzon zenit den daha büyük takım ama yönetim utansın
Asıl sen utan arkadaşım , fatih tekke yi trabzonspordan büyük görüyosun, demek bir kaç sene sonra fatih tekke futbolu bıraktığında , sen ve senin zihniyetindekiler , trabzonspor u bırakıp fenerbahçeyi tutacaksınız.
güle güle kaptan yolun açık olsun ama keşke şöyle zenit yerine Real Madrit,Barselona,B.münih e falan gidebilseydin (yönetim utansın) ne diyeyim yıldız söz verdiler yıldızımızı satıp onun parasıyla bir sürü çapulcu alacaklar işte sözümüzü tuttuk diyecekler ve senide taraftarın önüne yem diye atacakalr biz gitme dedik ama o gitti diye
BORDOMAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR
yazılarınızı okuyorumda sanki fatih gidip zenite imza atmış gibi konuşuyorsunuz bende dünden beri hem internetten hem tv den takip ediyorum sadece bi teklif olduğunu biliyorum ama imza attığını duymadım eğer yanlışım varsa beni birileri aydınlatabilirmi!!! Fatih Sultan gitmek isterse gider kalmak isterse kalır önemli olan nereye gittiğidir ama gönlümüz fatihin sonsuza kadar bizimle kalmasından yanadır....
Asıl sen utan arkadaşım , fatih tekke yi trabzonspordan büyük görüyosun, demek bir kaç sene sonra fatih tekke futbolu bıraktığında , sen ve senin zihniyetindekiler , trabzonspor u bırakıp fenerbahçeyi tutacaksınız.
Asıl siz yanılıyorsunuz. Şu sarfettiğiniz cümleyi umarım bilerek yazmadınız. Fatih bu takımda oynamadığı zamanda bizler TRABZONSPOR luyduk .O gidince de TRABZONSPOR lu olucaz. Malesefki bazı beyinler bunu ısrarla anlamak istemiyor. Daha ilk mesajınızda bu şekilde bir cümle kullandığınız için asıl siz utanmalısınız. Büyük bir gaflet TRABZONSPOR bu alemin tek büyüğüdür ve FATİH te TRABZONSPOR umuzun gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biridir. Ne yazıkki şuanda alternatifsiz tek kaliteli forvetidir. Üzgünüm ki yeri doldurulmadan (1 hafta kaldı lige) satılırsa büyük bir yanlışa düşecek yönetim ...saygılarımla
fatih tekke trabzonspor'un öz evladıdır.her futbolcu gibi o da avrupa'da top koşturmak ister.ama fatih'in kendi isteği ile zenit'te forma giymek istediğini sanmıyorum.fatih'te sıkıldı bu spekülasyonlardan.bence fatih zenit'e gidecekse tek bir şey için gider.oradan avrupa'ya daha rahat gideceğini düşünüyor.benim en büyük endişem ise bu transferin perde arkasında fenerkahpenin olduğu.albayrak gibi bir kabiliyetsizi takımın başkanı yaparsan o bu takıma en iyi bildiği şeyi yapar.o da indir bindirdir.zamanın da iyi bir otobüs muaviniydi kendisi.yönetim istifa etsin.
Asıl siz yanılıyorsunuz. Şu sarfettiğiniz cümleyi umarım bilerek yazmadınız. Fatih bu takımda oynamadığı zamanda bizler TRABZONSPOR luyduk .O gidince de TRABZONSPOR lu olucaz. Malesefki bazı beyinler bunu ısrarla anlamak istemiyor. Daha ilk mesajınızda bu şekilde bir cümle kullandığınız için asıl siz utanmalısınız. Büyük bir gaflet TRABZONSPOR bu alemin tek büyüğüdür ve FATİH te TRABZONSPOR umuzun gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biridir. Ne yazıkki şuanda alternatifsiz tek kaliteli forvetidir. Üzgünüm ki yeri doldurulmadan (1 hafta kaldı lige) satılırsa büyük bir yanlışa düşecek yönetim ...saygılarımla
Hiçte umduğunuz gibi deyil hanımefendi, bilerek ve isteyerek yazdım. orda belirtdiğim "fenerbahçeyi tutacaksınız" cümlesi tabiki mecaz anlam da kullanıldı , her halde okumuş ve kültürlü bir hanımefendi olarak bunu kavrayabilmiş olmanız gerekirdi. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım , fatih tekke çıkıp kendisi defalarca söylemedimi mi "trabzonda misyonumu tamamladım artık avrupada futbol oynamak istiyorum " diye , belki nedir sizlerdeki şu fatih tekke fanatikliği hiç mi dokunmuyor size bunlar, asıl gaflet ve dalalet içerisine düşen siz ve sizin gibi düşünenlerdir hanımefendi.
Yorum