arkadaşlar fatihin trabzonsporun resmi sitede yayınlanan şimdi okuduğum bir röpörtajı var ... bu adam belkide burdan bir çok kişiden ben de dahil olabilirim buna daha çok trabzonlu trabzonsporlu bence sezonun ilk maçına bir pankart yetiştirilmeli ve fatihin gene para ve kariyerini arka plana atarak bizde kalmasının ve ne kadar büyük trabzonsporlu olduğunu belirten ve onu çok sevdiğimizi anlatan bir pankart ACELE olarak hazırlanmalı ve avni akere asılmalıdır .. ben bana düşen desteği yapmaya hazırım bence böyle bir şey diğer futbolcuları da ateşliycektir ...
SEVGİLİ GRAFİKER HEMŞOLARIM ELLERİNİZDEN ÖPER İYİ BİR İŞ ÇIKARIN
Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
abı kım ne derse desın suanda trabzonda oynayıp da fatıhtn daha ii trabzonlu adam yok vefalı we herzmn kendı cıkarlarının yanında kulubunde cıkarlarını dusunuo adam baara baara soluo turkıede trabzondan baska takımda oynamam dıe ama basın ortalıı karıstrmak ıcın elndn gelenı yapıo walla fatıhe helal olsnnnn
arkadaşlar fatihin trabzonsporun resmi sitede yayınlanan şimdi okuduğum bir röpörtajı var ... bu adam belkide burdan bir çok kişiden ben de dahil olabilirim buna daha çok trabzonlu trabzonsporlu bence sezonun ilk maçına bir pankart yetiştirilmeli ve fatihin gene para ve kariyerini arka plana atarak bizde kalmasının ve ne kadar büyük trabzonsporlu olduğunu belirten ve onu çok sevdiğimizi anlatan bir pankart ACELE olarak hazırlanmalı ve avni akere asılmalıdır .. ben bana düşen desteği yapmaya hazırım bence böyle bir şey diğer futbolcuları da ateşliycektir ...
SEVGİLİ GRAFİKER HEMŞOLARIM ELLERİNİZDEN ÖPER İYİ BİR İŞ ÇIKARIN
TEKKE'ye poster yaptırılacak diğer futbolcualrda motive olacak öylemi.
Fatih bir dahaki sene bedavaya gidecek ya da yönetim para kazanmak için devre arasında satacak ki daha büyük sıkıntı. O da Avrupa'da oynamak istiyor, bu sezon sonu imza atacağını zannetmiyorum. Bence eğer haber doğruysa Marcelinho - Fatih takası yapılsın.
forvet hattımızın ne kadar eksik olduğu hazırlık maçlarında bile ortaya çıkmışken fatihin satılmak istenmesinin ihtimale gelmesin bile anlayamıyorum....
şu an bile takviye lazım. hemde kaliteli 2 forvete ihtiyacımız varken fatihi satmakta nesi anlamadım. anlayan varsa söylesin....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
trabzonsporun geçmiş yıllarda ki hazırlık maçalrına bir bakın bakalım kaç tane hazırlık maçı kazanmışız.Vah vah vah Kral Tekke yok bir hazırlık maçı bile kazanamıyoruz tüh,tüh,tüh
kimse Fatih satılsın ama yerine golcü alınmasın demiyor hatta KRAL TEKKE ! nin yanına çok iyi bir forvet alınması şart diyor.
trabzonsporun geçmiş yıllarda ki hazırlık maçalrına bir bakın bakalım kaç tane hazırlık maçı kazanmışız.Vah vah vah Kral Tekke yok bir hazırlık maçı bile kazanamıyoruz tüh,tüh,tüh
kimse Fatih satılsın ama yerine golcü alınmasın demiyor hatta KRAL TEKKE ! nin yanına çok iyi bir forvet alınması şart diyor.
çok haklısın fatih yoksa galibiyette yok fatihin artık rahatlaması lazım yanına iyi bi oyuncu
Yorum