Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün oynanan Kayseri maçinda Johnson adeta Kaptanimiza dayak atti ama O -efendigilignden- hiç karsilik vermedi.Sakatliktan yeni yeni kurtulmaya çalistigi için dünkü maçta pek iyi degildi,tabii Famagusta maçinda -döktügü gözyaslari- da bunda etkili oldu galiba.

Seni Seviyorum...

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ona ne diyebilirsin ki CENAB-I HAKK onu futbol oynasin diye yaratmis.

gecen gun ntv de bi program izlemistim adini unuttum spiker diyo ki ;eger fatih avrupa da bi takim da oynasa hergun onun icin ozel tv programlari yapilir her gazete ve dergi onun ozel roportajlarini ve fotolarini yayinlar.yorumcular da (biri gurcan bilgic ti) aynen onayladi.

hos onaylamasa da biz onun nasil bi ytenek oldugunu biliyoz ama istanbullularin bile boyle konusmasi bizim soylediklerimizi percinliyo

Yorum

• İlk olarak bizimkoylu61 tarafından gönderildi

Guyaaaaaaa
        kardes bu 1 nisanda bir kradeniz gazetesinde yapilmis saka
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
          İlk olarak bizimkoylu61 tarafından gönderildi

Guyaaaaaaa

kardes bu 1 nisanda bir kradeniz gazetesinde yapilmis saka

AMA GÜZEL DE YAPMISLAR YANI [img]smileys/smiley4.gif[/img]
          "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• seni nasil tanimlamali bilmiyorum ama abi ben senin yetenegini konusmak istemiyorum osendeki kazanma hirsini efendiligini trabzon askini soylemek istiyorum o maCTAN SONRA AFGLDIN YA BIZIDE AGLATTIN WALLAHI

GENE BU SENE KRALDA SENSIN

SULTANDA SEN
            1453 FATIH SULTAN MEHMET
            2006 FATIH SULTAN TEKKE

Yorum

• ALLAH NAZARDAN SAKLASIN KAPTANI
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• ISTE FARKLI OLAN FUTBOLCU SEVILIYOR.
                GÖLGESINDE YASIYORSAN
                BAYRAK SENDEN UTANMASIN
                TRABZONSPOR=ASK

Yorum

• pazar kadar degil mezara kadar trabzonsporluyuz

Yorum

• türkiyenin gelmis gecmis en yetenekli futbolcusuna birine sahipiz kiymetini bilmemiz gerekir....
                    pazar kadar degil mezara kadar trabzonsporluyuz

Yorum

• ÇOKTA HAMARATMIS KAPTANIM HAA

Kuymakla melemeni çok güzel yapiyomus

KRALLARIN KRALI SEN ÇOK YASA
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• takimimizin gurur kaynayi keske bir kac tane ikzi olsaydi da bu takimda
                        oynasa sakat olsa bile bir cok futbolcumuzdn daha ii oynuyor[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Haftasonu Ntv'de yayinlanan "futbol aktüel" programini izliyordum.Fatih hakkinda o kadar güzel seyler söylediler ki.Avrupa'da herhangi bir takimda oynasa günlük hayatimizda formasini sirtimizdan çikarmazdik,kolay kolay bulunmayacak bir yetenek,izlerken çok keyif veriyor vs vs gibi [img]smileys/smiley1.gif[/img].Kaptanin takdir edildigini duymak çok hostu.devam [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak sheva tarafından gönderildi
                            Haftasonu Ntv'de yayinlanan "futbol aktüel" programini izliyordum.Fatih hakkinda o kadar güzel seyler söylediler ki.Avrupa'da herhangi bir takimda oynasa günlük hayatimizda formasini sirtimizdan çikarmazdik,kolay kolay bulunmayacak bir yetenek,izlerken çok keyif veriyor vs vs gibi [img]smileys/smiley1.gif[/img].Kaptanin takdir edildigini duymak çok hostu.devam [img]smileys/smiley32.gif[/img]

+

''Sultan için gazeteler hergün ayri bir ek verirdi'' dedi spiker.Ama ne yaparsin bizim Bizans Medyasi bunlari hayatta yapmaz!Edited by: thepatfhinder
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• fatihe aciyorum avrupaya gitmek varken takimda kaldi ama sonuç??????

Ya bu avrupa hayranligi nedir ya? Avrupaya gitse daha mi büyük futbolcu olacakti. O zaten en büyük Trabzonsporu bu kadar hafife almayin. Bir semboldür TRABZONSPOR bir senrih üç takimindan biri degildir. Türkiyenin her yerinde en az ama en az iki ayri takimin taraftari vardir. Trabzonspor bir bölgenin takimidir. Trabzonsporda oynamak bir ayricaliktir.
                              A R H A V İ L İ

Yorum

• Ayni barcelona gibi. Onlarda katalan takimidir ve formalarina reklam bile almazlar.
                                A R H A V İ L İ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim