Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takimin ve bu ülkenini en yetenekli ve en önemli forveti Fatih TEKKE dir aksini iddia etmek mümkün bile olamaz.Fatihin yeterince mucadele etmedigi görüsüne ise katilmiyorum. Onun gibi bir yetenek bu ülkyede kolay yetismiyor ve kolay kolayda yetismez...
    özün özüne futbolun kendine has seni istanbul degil avrupa bile durduramaz...

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Estagfurullah arkadasim o alkislarin en büyügünü bu büyük insan Fatih Tekke hakediyor

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• FATIH TEKKE hakettigini aLdi zaten , dünya ikincisi oLarak[img]smileys/smiley2.gif[/img]

görüsünüze[img]smileys/smiley32.gif[/img]yapmak istedim[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi

F.Tekke'yi seviyorum..Ama Trabzonspor'u daha çok...Hakkini verelim çok iyi bir yetenek Türkiyede üstüne yok dogru ama futbol sadece gol atmak degildir bunu da anlayin bir kisiyi ilahlastirmayin zamaninda Hami Mandiraliyi o hale getirdi bu taraftar..Adam elini beline koyum ceza alani disinda bekliyodu birisi ona top atsinda 2 feyk atip gol atim diye..Bize mücadele edecek azimli hirsli adamlar lazim..Fatih kendine çeki düzen vermezse kusura bakmayin Fatih'i Trabzonumdan çok sevemem...

Dip Not: Ne demek istedigimi anlamayanlar gs deki ilerlemis yasina ragmen Hakan Sükür kosmasina mücadele etmesin baksinlar birde Fatihe...

Biz de tabii ki TRABZONSPOR'u fatih tekke'den çok seviyoruz lakin su an bulundugumuz konumda fatih tekke ikilemde kalmis durumda..Trabzonspor kadrosu onun ayarinda degil ama Trabzonspor sevgisi de gitmesine engel..Hakan Sükür kadar kosan Fatih Tekke modeli zaten Türkiye Süper Ligi'nde oynamaz..Mücadele etme konusuna ise katilmiyorum,mücadele sadece bos bos kosmakla olmaz,kimse ayagimda top tutayim derken onun kadar tekme yemiyor.Ortasaha'da Adem yerine Alex ya da Kleberson ayarinda birisi olsa Fatih de ayaginda o kadar top tutmak zorunda kalmaz..

Uzun lafin kisasi günümüz sartlarina göre Fatih Tekke bize bir velinimettir,kiymetini bilelim..Edited by: oflee61
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Kimsenin FATIH i TRABZONSPOR dan daha fazla sevdigini ya da (hasa )ilahlastirdigini sanmiyorum..

Bilindigi gibi TEKKE kendini ispatlamis bir yildiz bence .. Bunu bütün dünya kabul etti. Aldigi ödülde TRABZONSPOR un adi altinda muhtesem bir basaridir bence. Bu sezon TEKKE bir çok olumsuzluk yasamasina ragmen suan yine TÜRKIYE nin en çok gol atan forveti dimi.. Bu açik ara onun kalitesini belli ediyor zaten .

Ben inaniyorum FATIH bu ölü hali ile bu seviyede ise çok daha günler onu bekliyor[img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: tselif
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bence o çok farkli dünyadaFatih TEKKEstilinde bir oyuncu yok bilemiyorum belkide ben göremedim (futbolla okadar içli disli olmama ragmen!!!)....

Bu yil yine gol krali olkacagina bütün kalbimle inaniyorum ve bunu en çok hakeden de Fatih TEKKE dir.

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi

F.Tekke'yi seviyorum..Ama Trabzonspor'u daha çok...Hakkini verelim çok iyi bir yetenek Türkiyede üstüne yok dogru ama futbol sadece gol atmak degildir bunu da anlayin bir kisiyi ilahlastirmayin zamaninda Hami Mandiraliyi o hale getirdi bu taraftar..Adam elini beline koyum ceza alani disinda bekliyodu birisi ona top atsinda 2 feyk atip gol atim diye..Bize mücadele edecek azimli hirsli adamlar lazim..Fatih kendine çeki düzen vermezse kusura bakmayin Fatih'i Trabzonumdan çok sevemem...

Dip Not: Ne demek istedigimi anlamayanlar gs deki ilerlemis yasina ragmen Hakan Sükür kosmasina mücadele etmesin baksinlar birde Fatihe...

Sezon basindan beri bunu söylemek istedim .Fakat herkes baska tarafa çekti bu olayi.

EN BÜYÜK TRABZONSPOR...
                  FxY

Yorum

• En büyük Trabzonspor'un su an itibari ile en degerli varligi da Fatih Tekke..Senin gibi düsünenler de sezon basindan beri bunu anlamadi..
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• evet en büyük ve tek büyük TRABZONSPOR

Bizde bunu anlatmaya çalisiyoruz . Ama anlamak istemedikten sonra yapacak biseyde yok
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• O konuya karsi oLan yok ...

TABIKI EN BÜYÜL TRABZONSPOR...

ancak Fatih'in basarisi yabana atiLmamaLi

Yorum

• Günümüz futbolu artik kosuldugu zaman güzel oluyomus gibi insanlara yansitilmakta.örnegin fenerbahçeli tuncaymi daha fazla kosuyor yoksabizim Fatih imizmi herkes tuncayin fazla kostugunda hemfikir fakat hangisi takimina daha faydali diye sorulduguzaman cevap degismez (fb liler haricinde) tabiki Fatih TEKKE.Demek istedigim sudur ki önemli olan çok kosmak degil nezaman ve nerde kosacagini bilmektir ve Kaptan bunu çok iyi yapiyor...&n bsp;

Yorum

• ya ne alakasi var fatih tekkeyi trabzonspordan daha az veya daha çok sevmenin böyle bir seyin mümkün olmadigini hepimiz biliyoruz.hangi futbolcu olursa olsun takimdan üstün degildir fatihi veya szymeki yattarayi sevmek trabzonsporumuzun futbolcularini sevmek onlara saygi duymak kadar dogal bir hakkimiz yok!bunu sanki fatihi trabzonsporun üzerinde bir sevgiyle sevmek gibi algilamak hangi akla hizmetse!

bir futbol takimi sevgisi ayridir futbolcu sevgisi ayridir!ki sevdigimiz futbolcuda bi takimin oyuncusudur zaten!

istanbul takimlarinin medyasini taraftarlarinin kendi en kötü oyuncusunu bile tanrilastirdigi yerde biz fatihi oldugundan fazla sevmek zorundayiz zaten...

fatih tekkeyi ilahlastirilacak kadar seviyoruz ölümüne seviyoruz var mi ötesi,o her seye layik...
                            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak firari tarafından gönderildi

ya ne alakasi var fatih tekkeyi trabzonspordan daha az veya daha çok sevmenin böyle bir seyin mümkün olmadigini hepimiz biliyoruz.hangi futbolcu olursa olsun takimdan üstün degildir fatihi veya szymeki yattarayi sevmek trabzonsporumuzun futbolcularini sevmek onlara saygi duymak kadar dogal bir hakkimiz yok!bunu sanki fatihi trabzonsporun üzerinde bir sevgiyle sevmek gibi algilamak hangi akla hizmetse!

bir futbol takimi sevgisi ayridir futbolcu sevgisi ayridir!ki sevdigimiz futbolcuda bi takimin oyuncusudur zaten!

istanbul takimlarinin medyasini taraftarlarinin kendi en kötü oyuncusunu bile tanrilastirdigi yerde biz fatihi oldugundan fazla sevmek zorundayiz zaten...

fatih tekkeyi ilahlastirilacak kadar seviyoruz ölümüne seviyoruz var mi ötesi,o her seye layik...

Alkisi hakeden düsüncüler[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Elin ezikleri Nobre gibi çirkef oldugu herkez tarafindan bilinen bir futbolcuya bile sarkilar marslar düzenliyorlar.Alex Anelka gitsin Nobre kalsin diyorlar.Neden?Takima faydasi olsun diye.

Biz ne yapiyoruz.Takimin bu kadar berbat oldugu dönemde bile gol kralligina oynayan bir futbolcumuzu yerden yere vuruyoruz.Ne için?Kosmuyormus.Ben anca gülerim buna gülerim.Kosanida var Arsenal'de gidinde alin bakalim.

En Büyük TRABZONSPOR

Alemin Krali Fatih Sultan Tekke

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim