Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Resmi açıklama geldi, hayırlı olsun...

Yorum

• Fatih "Sultan" Tekke

Hayırlı olsun Rabbim utandırmasın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Hoşgeldin Kral

Yorum

• Öz be öz Trabzonsporlu. Yönetimin böyle bir karar alacağına hiç inancım yoktu umarım bazı şeyler düzelir.

Yorum

• Cocukluk kahramanin sonunda. Umarim dogru zamandir...

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en sevdiğim en özel ismidir. Belki de ondan fazla sevilen herhangi bir oyuncu olmamıştır.
              Sonunda tekrar buluştuk. Başarılı olmanı o kadar çok istiyorum ki.
              Hirsinini ve azmini oyunculara yüklesen yeterli olacaktır.

Yorum

• Başkanı Erto olan kulübe kimi getirirsen getir başarısız olur, Tekke'ye de 5 hafta sonra sövmeye başlarız, sanki sorun teknik direktörmüş gibi..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Başarı senin, başarısızlık yönetimindir kaptan. Hoş geldin.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• herkes ters köse oldu, ama iddia edilenlerin çok da yalan olmadigi açiklamada adi geçen yöneticiden belli... ben su anlami çikariyorum eger blöf ya da baska seyler yoksa : kendi baris sürecimiz h.o
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Allaha çok şükür şu günü gördük. Yolun bahtın açık olsun. Seni çok seviyoruz be sultan.

Yorum

• Türlü engel/lemeler sonunda nihayet dönebildi yuvasına, hayırlı olsun.

Daha geç olmadan E.D. Yönetimi de değişmeli. Sağlıklı bir çalışma ortamı ve dirayetli bir Yönetim anlayışı tesis edilebilirse güzel işler çıkaracaktır.

Bir jenerasyonun Trabzonspor ikonu.
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk açıklamaları önemli bakalım nasıl bir konuşma yapacak oradan alırız sinyalleri
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hayırlı olsun.

Beşiktaş'a imza attığı yağmurlu gün, Bahçeşehir Üniversitesi Spor Yönetimi sertifika programı toplantısındaydım. Toplantıdaki herkes bu haberi konuşuyordu. Moderatör "Aramızda Trabzonsporlu var mı? Fatih transferine ne diyorsunuz?" diye sormuştu.

"Soner'in Galatasaray'a, Ogün'le Abdullah'ın fener'e, Oktay'la K. Orhan'ın Beşiktaş'a gittiği zaman üzülmüştüm. Fakat o Fatih'ti... Antep'ten döndüğü gün ve sonrasında yaptıklarıyla 2000'lerin ilk efsanesiydi. Beşiktaş için de Fatih için de kötü olur inşallah." dedim. Herkes politik bir cevap beklerken içimden geldiği gibi konuşmuştum. Zaten bizi bu duygusallıklar mahvetti.

On beş yıl oldu, şimdi buluşuyoruz. Trabzonsporumuz için de Fatih Hoca için de hayırlı olsun, bu buluşma başarılı geçsin.

Çevre koşulları başarı için pek müsait görünmüyor. Boş bir başkanlık koltuğu, olmayan bir yönetim, enkaz bırakan önceki teknik direktörün terfi ettirilmesi gibi abukluk... Hoca bunlara rağmen taraftarı yanında tutarsa, oyuncuları ayağa kaldırabilirse kendisini yaza atar. Ligde toplanacak otuz üç puan, kupaya kadar üç maç var. Pragmatik, sonuç alacak hamleleri yapmalı: 2020-21 Avcı gibi...
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kode:
                              Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Fatih Tekke’nin ekibi belli oldu:

Orhan Çıkrıkçı
                              Orhan Kaynak 
                              Salih Tekke  
                              Ali Nadir Başkan
                              Olcay Demir
                              Aykut Turhal
                              Metin Aktaş
                              yunus emre sel paylaşmış. 1-2 tane şöyle antrenör wonderkid'i olsaydı keşke
                              En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 11.03.2025, 09:55.

Yorum

• Hayırlı olsun. İnşallah başarılı olur. Bunu herkes gibi ben de çok istiyorum. İşi çok zor tabii. Çünkü kadro kalitesi ligin çok altında. Daha önce de defalarca belirttiğim gibi, teknik direktörün başarısı önemli oranda teknik heyetine bağlıdır. Bakalım kimlerle çalışacak. Bu kadro ile kümede kalması bile büyük bir başarı kabul edilmeli. Bu camia kendi efsanelerini harcama konusunda oldukça şöhretli bir camia. Fatih Tekke gibi bir efsaneyi de kolay harcamazlar inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X