abicim iiki böle bi futbolcumuz var. sükürler olsun onu bize nasip eden ALLAHA. insallah trabzonsporumuzu hiç bi zaman birakmaz, hiç bi zaman yollari ayrilmaz. takimin temel diregi ya. baska ne diim bilmemki
aslinda bu adama 1077 bile bos olur ama neyse[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Bu arada lig tv de maratonda erman toroglunun söylediklerini kimse izlememis galiba ;niçin silah tasiyosun diyen puro içen bas yazarlara baya bi verdi veristirdi. Fatih içinde delikanli yürekli çocuk falan dedi. Ya izlerken baya bi duygulandim bu adami sevmen ama baya bi yürekli konustu.
Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
O dedigin programin videosunu bende sabah bilgisayarda gördüm ama ne zaman indirdim haberim yok harbi konustu adam bende bu kadarini beklemezdim valla helal olsun...
hem o kadar sorunla bogusacaksin hem de sakin olcaksin bi yerde patlamasikaçinilmazdi o da bumaçta çikti bukartiyemesiyasadiklarinin küçük bi patlamasiydi bence fazla görmemek lazim
sonuna kadar yanindayiz KAPTAN
Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
kaptan bazen sizinde dedii gibi bedavadan kart|ar g0ruy0r yazik 0uyr.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Denizli maçinda çok iyidi hele ilk golü sapka çikartilmakti.Büyk kaptan yapti yapacagini ve aldi maçi Szymek in yardimiyla.FATIH TEKKE LIGIN EN IYI YERLI FUTBOLCUSUDUR. BITTI.....Tartismaya bile gerek yok.
fatih tekke, orta sahaya gelip top aliyor, saklamaya çalisiyor, gol atiyor, attiriyor.ne yapsin bu insan daha.üzerinde çok yük var..o yüzden her zaman takimi kurtaramayabilir..
su anda ona en iyi yardimci olacak futbolcu ali güzeldaldir..birlikte oynamalari lazim mutlaka...
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum