Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zurnaci61 tarafından gönderildi
    yaa fatihe sallayanlarin ben niyetini anlamis degilim.herkesin gorusune saygi gostermekgerekir ama fatih giderse sampiyonluga oynayacagimizimi saniyosunuz.dam yarim ayakla anorthosis maçlarinda golunu cakti iki lig 2. ve 2kupada basrol oynadi. adam 33gol atarak golkrali oldu gumus ayakkabiyi aldi fazla gol atti diye yine elestiriliyo. adam turkiyenin en yeteneklive karakterli topçusun ustelik forma asigi ama bunlar yetmez. haklisiniz bi futbolcuda bunlar bulunmamasi gereken ozellikler bencede gitsin fatih tekke.
    Fatih'e elestiri yapilitor. farkinda isen. Gitsin diyen yoq. Ama siz onu o kadar el üstünde tutuyorsunuz ki elestiri bile kaldiramiyorsunuz. Gün gelince o na gerektiginden fazla deger verdiginizi ve diger futbolculara haksizlik yaptiginizi anlayacaksiniz.
    2 Basit GOL &gt; 1 Süper GOL</span></font>
    FxY

Yorum

• onu o gun gelince dusunuruz

Yorum

• Hepsi bizim futbolcumuz ..biz hepsine sahip çikmasini biliriz..Iyi günde de kötü günde de.. Geçen yil kral sultan olan simdi yerden yere vuruluyor

"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Peki burda sizi uyarmaya çalisanlara yaptiginiz haksizligi hatirlayacak misiniz? Merak ediyorum dogrusu...
          FxY

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

Hepsi bizim futbolcumuz ..biz hepsine sahip çikmasini biliriz..Iyi günde de kötü günde de.. Geçen yil kral sultan olan simdi yerden yere vuruluyor

Kim yerden yere vuruluyor?
            FxY

Yorum

• ben yorum yaptim arkadasim . Neden üstüne aliniyosunEdited by: tselif

Yorum

• Bende bana söyledigini söylemedim ki. Bu takimda yerden yere vurulan sadece taraftardir. Yerden yere vurulmayi birak elestiri bile yapilamayan biri hakkinda böyle yazman garibime gitti sadece.(tselif e yaziyorum)
                FxY

Yorum

• Fatih TEKKE için bundan önce ki sayfalarda öyle kötü seyler söylendi ki arkadasim...(sen söyledin demedim zaten)...küfür bile edildi ona ..sence hak ediyo mu? Degil TEKKE hiç bir futbolcumuza küfretmeye hakkimiz yok. Tabiki elestirilecek..eger silinmemisse o sayfanin numarasini bile verebilirim burdan(bkz:88.sayfa)

Ben sadece FATIH TEKKE bu kadar hakareti haketmedigini savunuyorum.. Yok sa evet kötü oynuyo farkindayim ..ama o 24 nisan günü gümüs ayakkabiyi alirken TRABZONSPOR umuzu temsil ederek alacak..

Onu da HAMI gibi yem etmemeliyiz birilerine Edited by: tselif

Yorum

• Fatih yem olmaz, merak etmeyin.

Yemle alakaki ne olur?-Tekke olsa olsa karsisindakini yem eder[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: ts_fan

Yorum

• Kimi yem etmis simdiye kadar. Takimda ondan çok daha iyi biri mi vardida gönderdi onu.. Jun gol kraliydi , onun yüzünden mi gitti yoksa.. Gökdenizi neden sahiplendi?

Yorum

• Hiçbir sey disaridan göründügü gibi degil, içerde neler dönüyor neler,sakin olun, tek adama kitlenip kalmayin, önce TS gelir sonra yine TS gelir.Isimler gidicidir, kurum bakidir, bunu sakin unutmayin.

Yorum

• Tabi ki önce ve her zaman TRABZONSPOR gelir , gelmeli de[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Ama benim anlamadigim (senin için söylemiyorum ts_fan) FATIH tekke geçen yil bu takimi (tek basina olmasa da ) sirtlayan adam oldu. 34 lig maçinda 31 gol atip kral olurken neden bunlar tartisilmadi ..O zamanda bu tartismalar olsaydi tamam derim demek ki FATIH iyi bir futbolcu degilmis.Simdi takimin günah keçisi ilan edildi.

Küfre varacak kadar hakaret edilmeyi hak etmedi bizim kaptanimiz . Ben sadece bunu söylüyorum o kadar.

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

Tabi ki önce ve her zaman TRABZONSPOR gelir , gelmeli de[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Ama benim anlamadigim (senin için söylemiyorum ts_fan) FATIH tekke geçen yil bu takimi (tek basina olmasa da ) sirtlayan adam oldu. 34 lig maçinda 31 gol atip kral olurken neden bunlar tartisilmadi ..O zamanda bu tartismalar olsaydi tamam derim demek ki FATIH iyi bir futbolcu degilmis.Simdi takimin günah keçisi ilan edildi.

Küfre varacak kadar hakaret edilmeyi hak etmedi bizim kaptanimiz . Ben sadece bunu söylüyorum o kadar.

Sevgili arkadasim fatih gecen yil 31 gol atarken onun eksik yonlerini soyleyenler vardi bu grubun icinde bende vardim yukaridaki yazinda yoktu diyorsun be gercegi yansitmiyor elbette fatih e duydugunuz sevgi ye saygi duymak lazim ama bunun anlami onun eksik yonlerini dile getirmemek degildir simdi sana soruyorum fatih ile ilgili bir olumsuz yazin var ben goremedim peki burdan fatih kusursuzdur anlamini cikarabilirmiyiz elbette hayir onun icin sevdiginiz insanlarin hatalarini gormeye calisin ve o hatalari soyleyenlere karsi hemen tavir almayin once o insanlarin ne dedigini iyice anlamaya calisin kimsenin ben dahil fatih ten nefret ettigini sanmayin ama beklentilerimize cevap vermesini istiyoruz ve beklentilere cevap verecek kapasitede ama malesef sahaya yansitamiyor 31 gol atti evet buyuk basari ama gecen yil sadece laubalilik yuzunde kacirdigi goleeri sayabildinmi iste biz hem 31 gol atti deyip onu onurlandiriyoruz ama kacirdigi laubali golerden sonrada elestiriyoruz aramizdaki fark bu sevdigin insanin hatalarini gormemek soylememek ona iyilik degildir kendini gitgide firavun mertebesine yerlestirir tarihe donup bakarsan firavun nasil dogmustur anlarsin yaptigin herseyin dogru oldugu kabul edildi kimse itiraz edemedi oda kendini buna inandirmaya basladi ve sonunda hasa kendini tanri ilan etti fatih kendini tanri ilan ettigi falan yok ama oyle bir hale geldiki iyide yapsa kotu yapsa herkes onu basustunde tutuyor oda kendini artik trabzonsporun ustunde gormeye basliyor takimi icin sonuna kadar mucadele ediyor deniliyor ben buna katilmiyorum takimini seven insan tum idmanlara cikar guclu olur savasacak gucu olur fatihin cikmadigi antreman sayisi ciktigindan fazla belli bolumunu sakatlik diyebiliriz ama buyuk bolumu tembelliktir ondan sonra sahada dustumu veya hakemi aldatmaya yonelik hareketleri yaptimi yerden 20 saniyden once kalkmiyor zaten hakemi aldatmaya yonelik hareketleri yapmasinin altinda yatan olay gucsuzlugudur bunun nedenide calismayi sevmeyen birisidir eger takimin kaptaniysa en cok o savasacak ki digerleri onu gorup kendi limitlerini zorlasinlar ama fatih te malesef bu yok elbette futbolculari sevmek lazim bazilarini ozel sevmek lazim ornegin ben ne olursa olsun gokdenizin ozel hayraniyim ama yeri geldiginde onu yerin dibine sokacak laflari soyleyebiliyorum sizdende ricam fatih i elbette sevin degerli bir oyuncumuzdur ama hakettigi kadar eger dozu kacirirsaniz kendi elinizle yari firavun olmasini saglarsiniz unutmayin oda bir insan

Malum turk insaninin belirgin ozellikleri vardir ornegin adam suleyman demirel e demedigini birakmaz onu yerin dibine sokar gunun birinde demirel e yaklasir onun elini oper olay sadece budur o adam icin artik demirel ulu birisidir cunku elini opmustur ayni seyin fatih icinde gecerli oldugunu dusunuyorum trabzon kucuk bir sehir fatih le yolda karsilasmistir fatih e merhana nasilsin demistir , fatihte karsilik vermistir yani turkiye ligi gol krali onu muhattap almistir bu insanin cok hosuna gider bu insan icin fatih artik dokunulmazdir ona kimse birsey diyemez cunku fatih ona merhaba demistir onun gozunde fatih bambaska biridir sahada savasmasada hata yapsada onemli degil cunku ona merhaba demistir tabi bu yazdigim herkes icin gecerli degil ama emin olun aramizda bu mantikta olan insanlar varEdited by: onurts61
                            Kahpe Bizans;
                            Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                            Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• yoruma saygi gosteririsde lutfen haddinizi bilerek... üstüne alan alsin[img]smileys/smiley2.gif[/img]

tekkeye laf yok
                              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi

yoruma saygi gosteririsde lutfen haddinizi bilerek... üstüne alan alsin[img]smileys/smiley2.gif[/img]

tekkeye laf yok

Pardon sevgili arkadasim haddini bilmek demekle fatihin elestirilmesini mi kastediyorsun kusur bakmasin fatih tekke ama benden daha iyi trabzonsporlu ve ya herhangi bir taraftardan daha iyi trabzonsporlu oldugunu sanmiyorum yillik dunyanin parasini aliyor , ben hic bir sey almiyorum gurur ve cogu zaman uzuntuden baska takim yenildimi geceleri zor uyuyorum acaba fatih te oylemi olsa bile bi taraftar kadar degil emin ol tekkeye laf yok demissin yoksa sendemi merhabacilardansin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                Kahpe Bizans;
                                Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                                Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X