dün maça ikinci yarida girmesini çok istiyordum ama iyikide girmemis... maçta adam gibi oynayan yoktu ve karambolde kaptanimizda gidecekti. kötü oynadi diye.... umarim çarsamba aksami oynatirda herkes oyucu görür.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
simdi lig tv de dinliyorum.niye FATIH I oynatmadi diye yakiniyorlar.ifade bu KRALIMIZ için:adam kimsenin atamayacagi kafa gollerini atiyor ama oynamadi diyor.hakan 1 senedir kafayla gol atamadi diyor.Gurulanmamak imkansiz.onu oynatmayanlara sinirlenmemek imkansiz allahim ins.çrsamba günkü maçta oynar gollerini atarda cümle alem görür KRAL kimmis"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
Guests
İlk olarak tagahsozlu tarafından gönderildisimdi lig tv de dinliyorum.niye FATIH I oynatmadi diye yakiniyorlar.ifade bu KRALIMIZ için:adam kimsenin atamayacagi kafa gollerini atiyor ama oynamadi diyor.hakan 1 senedir kafayla gol atamadi diyor.Gurulanmamak imkansiz.onu oynatmayanlara sinirlenmemek imkansiz allahim ins.çrsamba günkü maçta oynar gollerini atarda cümle alem görür KRAL kimmis
Insallah oynamaz. Bu Milli(!) takimda hiçbir Trabzonsporlu futbolcunun oynamasini istemiyorum. Çarsamba günüde yenilecekler. Kaptan oynarsa da bu sefer ona yüklenecekler. Hem sakatlanir falan ne gerek var. Levent Biçakçi,Senez Erzik, Fatih terim ve Azize nin Milli(!) takimi basarili olacak diye mi oynasin kaptan.Varsin elensinler.Edited by: Galafka
Yorum
-
İlk olarak Galafka tarafından gönderildi
İlk olarak tagahsozlu tarafından gönderildisimdi lig tv de dinliyorum.niye FATIH I oynatmadi diye yakiniyorlar.ifade bu KRALIMIZ için:adam kimsenin atamayacagi kafa gollerini atiyor ama oynamadi diyor.hakan 1 senedir kafayla gol atamadi diyor.Gurulanmamak imkansiz.onu oynatmayanlara sinirlenmemek imkansiz allahim ins.çrsamba günkü maçta oynar gollerini atarda cümle alem görür KRAL kimmis
Insallah oynamaz. Bu Milli(!) takimda hiçbir Trabzonsporlu futbolcunun oynamasini istemiyorum. Çarsamba günüde yenilecekler. Kaptan oynarsa da bu sefer ona yüklenecekler. Hem sakatlanir falan ne gerek var. Levent Biçakçi,Senez Erzik, Fatih terim ve Azize nin Milli(!) takimi basarili olacak diye mi oynasin kaptan.Varsin elensinler.
kardes çok dogru diyorsun.insan bir yandan oynamasin diyor ama bir yandan da oynasinda millet golcü görsün am etkili olamazsa ona yüklenirler.iste tek korkum o"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
FATIHIMIZ INSALLAH CARSAMBA GÜNÜ OYNAR VE TURU ATLAYACAGIMIZ GOLÜ O ATAR ,CÜNKÜ O BUNU COK HAK EDIYOR .FATIH CARSAMBA GÜNÜ BÜTÜN TRABZONLULAR SENINLE OLOCAK ,SENI SEVIYORUZ VE SEN BIZIM ICIN DÜNAYNIN EN IYI FUTBOLCUSUSUN .IYI OYNASANDA KÖTÜ OYNASANDA SENIN SAMIMIYETINE INANIYOR ,SANA GÜVENIYOR VE SENI COK SEVIYORUZ .
SÜPER LIGIN EN DELIKNALI FUTBOLCUSU FATIH TEKKE..........ihsanbayran
Yorum
-
fenerasyonun milli takimi Fatih oynayip takimin finallere kalmasini saglayacak tum golleri atmasi ne ifade ederki bu sefer kaptani almanyaya goturmez bu ezik serefsizler.
kaptan Trabzonda guzelSana dar gelmiyecek makberi kimler kazsin?
Gömelim gel seni târîhe!desem, sigmazsin
Yorum
-
İlk olarak XeNiTH tarafından gönderildi
fenerasyonun milli takimi Fatih oynayip takimin finallere kalmasini saglayacak tum golleri atmasi ne ifade ederki bu sefer kaptani almanyaya goturmez bu ezik serefsizler.
kaptan Trabzonda guzel
birakan ne yapalarsa yapsinlar. Hakan varya yeter. Fatih nime lazim. O gölcümüki. Hakan, Ergün varken. Fatih the Imparator Sampiyonluk yasadigi senelerdeki oyunculari alacak yakinda. Arif, Ümit Davala, hatta Bülent ve Hagi futbol oynasalar onlarida alir. Hagi türk etmeye calisir. Akli halen GS de kalmis. Türkiye zaten Istanbul takimlarinda baska oyuncular yok. O kadar kaliteli oyuncular varki Milli takim icin.
Birakan Fatih the Imparator bilir isini.TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ihsanbayram tarafından gönderildiHADI KOCUM FATIH CARSAMBA GÜNÜ BIZI SOKAKLARA DÖK ,NE KADAR BÜYÜK BIR INSAN OLDUGUNU DÜNYAYA GÖSTER ....INSALLAH ALLAH YARDIMCIN OLACAK VE TURU ATLIYACAGIMIZ GOLÜ ATACAKSIN,,,,,ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDESIM
Insallah, ama oynatirsa tabi. Hakan varya.TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum