Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende anlamadim .. heralde yurt disinda diye bu kadar rahat konusabiliyorlar.az önce defener in 2. baskani çikti fatihe talip olduk ..bunu da trabzonspor a ilettik dedi..ben anlamiyorun bizde kimse çikip ta olmaz demedi.. bence TRABZONSPOR un kaptaninin fenere transfer olmasi son derece yanlis ..
    BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• Fatih Tekke her yalan haberden sonra çikip cewap weremez.

Kaldiki en güzel cewabi aylar önce wermisti. Ben eger awrupada oynamazsam Türkiyede oynayacagim tek takim Trabzonspor diye.
      Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• zamana birakalim herseyi.hem fatihi hemde kendimizi daha fazla yipratmayalim.adamlar istediklerini yazsinlar çizsinler.türkiyede baska takimda oynamam diyor.farzedelimki fenere gitmek istiyor. bunun önüne hangi ts li geçebilir.gitmek isteyen gitsin.
        Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

• fatih tekke beyefendi eger fenere giderse benim için bitmistir tabiiki baskanda ve ozaman o baskan da istifasini versin[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
          "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• yeterda bu konu kapansin artik avrupaya gideceksede gitsin ama henuz avrupadan kulube gelen bi teklif yok bu nasil is bir an önce fatihde ne yapacagina karar versin ama bu saatten sonra trabzonda kalmasi bana gore zor
            sorma neden...
            hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi

Fatih Tekke her yalan haberden sonra çikip cewap weremez.

Kaldiki en güzel cewabi aylar önce wermisti. Ben eger awrupada oynamazsam Türkiyede oynayacagim tek takim Trabzonspor diye.

adam solem,is iste,gidersem avrupaya gideirm diye bu sene olmazsa seneye adamin kafasinda avrupa var,olabilir,normaldir,dogru demis bu sene avrupaya giderse kulup para kazanacak ama seneye bedeva ,kulupte akilli olsun tekkede eger para kazanmak istiyorsa devre arasinda sozlesmeyi uzatio versin madem o kadar trabzonlu ,

trabzondan kazandiklarini bir nebze geri ödemis olur,
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• Avrupa ya giden bi Fatih TEKKE icin ayaginin altinda yol oluruz ama Ezikbahce olursa o zaman sonsuza kadar biter.Unutmasin Fatih TEKKE yi Fatih TEKKE yapan TRABZONSPOR dur

Yorum

• arkadaslar fatihte bunun bilincindedir ve eger içinde biraz olsun trabzonspor sevgisi varsa fenerbahçeyi birakin hiç bir türk takimina gitmek söz konusu bile olamaz.Fatihi fatih yapan trabzonspordur ve bunu bir çirpida silemez adnan sungur da bunu çok gzüel bisekilde yazmis tesekkürler adnan sungur

BMN I TRABZON
                  7 geliyor 7

Yorum

• yakisiklisin çok çekicisin

fenerliler tostunu yesin

bu alemde kral her zaman sensin

fatih tekke sen bizim herseyimissin
                    İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• fatih tekke bu sene tranfer olmassa devra arasinda gene imza atar trabzona para kazandirmadan gitmez kimse bu adami elstirmesin sultanligi çoktan haketti fatihi taniyanlar çok iyi bilir trabzona para kazandirmadan gitmezz
                      İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• millet antu.comda yazanlari okudunuzmu Fatih Tekke fenerde diye büyük baslik atmislar...Edited by: lazandozlu
                        BMN KOCAELİ

Yorum

• valla bende simdi okudum ...ayipta denen bi sey var .orda hafta sonu imza atacak diyo..bizim sitede gitmiyecek diyo..bide fener formasiyla resmini koymuslar

..arkadaslar hack bilen varsa göçertin su siteyi
                          BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• kiskaniyor ............ler tekkeyi

bize sampiyonlugu yasatmadan hiç bir yere gidemez
                            40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
                            SENEYE KESIN SAMPIYONUZ

Yorum

• ya onu bunu birakin da harbiden yavas yavas dönmeye basladi bunlar ya... Simdi de Fatih maraton.com da Fener ve takimim anlasirsa gidebilirim diyor yahu.. Yönetimdekiler de sartlar uygun olursa iyi bi teklif gelirse gönderebiliriz diyorlar.. Bu nedir Allah askina ya.. Fenere gitmeyecek diye o kadar kisiyle öyle iddialara girdim ki duysaniz akliniz sasar..

Ey Fatih Tekke,

Gitme sakin Fenere,

Avrupaya git, Afrikaya git,

Ama sakin Fenere gitme.. ..
                              ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi
                                İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi

Fatih Tekke her yalan haberden sonra çikip cewap weremez.

adam solem,is iste,gidersem avrupaya gideirm diye bu sene olmazsa seneye adamin kafasinda avrupa var,olabilir,normaldir,dogru demis bu sene avrupaya giderse kulup para kazanacak ama seneye bedeva ,kulupte akilli olsun tekkede eger para kazanmak istiyorsa devre arasinda sozlesmeyi uzatio versin madem o kadar trabzonlu ,

trabzondan kazandiklarini bir nebze geri ödemis olur,

Awrupaya giderse gurur duyarim
                                Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim