efsane takımın efsane futbolcusuydu... umarım daha da başarılı olur..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
BöyLe bir konuşmayı başka kim yapar ki...İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam Kuzey TV Karambol Programı Fatih Tekke ile canlı telefon bağlantısı gerçekleştirdi . Çok güzel bi sohbetti. Fatihe nasıl alıştınmı , yemeklerine karşı çok yabancılık çekiyomusun dediler. fatihde ilk günler hep makarna çorba yiyorum dedi
ama şimdi bi Türk restaurant ı bulmuş. sahibide Eski Trabzonspor yöneticisi şimdiki rizespor başkanı Ekrem Cengizmiş. yani her geçen gün daha güzel oluyomuş. Ailesinide ileriki dönemde yanına alacakmış.
Sohbet döndü dolaştı bu haftaki maçlara geldi. önce Fatihin orda attığı gol ve kazandırdığı 3 puan için tebrik edildi. Sonra bizim kayseriye kaybettiğimiz 1 0 lık maç için düşünceleri istendi. Fatih üzgün biçimde bu ne yazıkki olabilecek bi sonuçtu. kayserispor hazır bi ekipti dedi.. çünkü bizdebirüsürü yeni oyuncu vardı ve hepsi ilk kez bi arada oynuyacaklardı dedi. sonra önümüzdeki apoel maçı hatırlatıldı Fatihe. Fatih bizim için önemli bi maç diyordu. Sakin olup bu maçı kazanacağız gibi şeyler söyledi. spikerin apoel maçından önce Hüseyinle görüşecekmisin sorusunahemen hemen hergün bi kaç arkadaşıyla görüştüğünü söyledi. ama apoel maçından önce takım Kaptanı Hüseyinlede bi görüşme yapacğını ve onlara moral vereceğini söyledi.
İşte Kaptan. taaa kilometrelerce uzakta ama kalbi hala burada. konuşmalarında sanki transfer olmamış gibi hep BİZİM TAKIM diyordu. Seni şimdiden çok özledik Kaptan..
Yorum
-
Bu 3. oldu FATİH . Ben inş. bu son dedikçe devamı geliyoİlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSensiz 2. resmi maçımız KAPTAN ...ve ben yine ahhh FATİH dedim ..Umarım bundan sonraki maçlarda demek zorunda kalmam
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
ts_fan
Tekke hayranları arkadaşlarım sizleri çok iyi anlıyorum ama bence artık Fatih Tekke'yi unutmalısınız.Unutmalısınız derken silip, yüreğinizden atmalısınız demiyorum.Zira bunu yapmak O'nun bize yaptığı hizmetleri düşündüğümüzde saygısızlık olur.Benim demek istediğim O artık Trabzonspor'un oyuncusu değil, bu yüzden artık O'nun eksikliği ile alakalı artık yazmamak gerekir diye düşünüyorum.Bugün taraftarlar maç esnasında çok büyük bir hata yaptılar, artık TS'da değil başka takımda oynayan bir oyuncu için, hemde maç 1-1 devam ederken tezahurat yaptılar ve bunu yaparlarken maçın bitmesine 10 dakika vardı.Tekke için Trabzonspor sabote edildi diyorum ben buna, Tekke Trabzonspor'dan büyük değil, bu kesinlikle unutulmamalı.
Tekke için bu yapılanlar O'nu ilahlaştırmak gibi birşey oluyor ve inanın takım üzerinde olumsuz bir baskı oluşturuyor.Ölmüşle olmuşa çare var mı?Tekke artık bizim oyuncumuz değil, Zenit'in oyuncusu.Tamam O'nu orada oynarken destekleyelim (dün sabah saat 03:00'te maçın tekrarını izledim) manevi gücümüzü O'na yollayalım ama ''O olsaydı daha iyi olurdu, takım için olumsuz oldu, O'nsuz daha gol atamayız'' tarzı konuşmalar yapmayalım, zira bunlar sadece Trabzonspor'a zarar verecektir, bunun bilincinde olalım.
Allah yardımcın olsun Tekke, daha çok gol at inşallah
Yorum
-
İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke hayranları arkadaşlarım sizleri çok iyi anlıyorum ama bence artık Fatih Tekke'yi unutmalısınız.Unutmalısınız derken silip, yüreğinizden atmalısınız demiyorum.Zira bunu yapmak O'nun bize yaptığı hizmetleri düşündüğümüzde saygısızlık olur.Benim demek istediğim O artık Trabzonspor'un oyuncusu değil, bu yüzden artık O'nun eksikliği ile alakalı artık yazmamak gerekir diye düşünüyorum.Bugün taraftarlar maç esnasında çok büyük bir hata yaptılar, artık TS'da değil başka takımda oynayan bir oyuncu için, hemde maç 1-1 devam ederken tezahurat yaptılar ve bunu yaparlarken maçın bitmesine 10 dakika vardı.Tekke için Trabzonspor sabote edildi diyorum ben buna, Tekke Trabzonspor'dan büyük değil, bu kesinlikle unutulmamalı.
Tekke için bu yapılanlar O'nu ilahlaştırmak gibi birşey oluyor ve inanın takım üzerinde olumsuz bir baskı oluşturuyor.Ölmüşle olmuşa çare var mı?Tekke artık bizim oyuncumuz değil, Zenit'in oyuncusu.Tamam O'nu orada oynarken destekleyelim (dün sabah saat 03:00'te maçın tekrarını izledim) manevi gücümüzü O'na yollayalım ama ''O olsaydı daha iyi olurdu, takım için olumsuz oldu, O'nsuz daha gol atamayız'' tarzı konuşmalar yapmayalım, zira bunlar sadece Trabzonspor'a zarar verecektir, bunun bilincinde olalım.
Allah yardımcın olsun Tekke, daha çok gol at inşallah
tamamen katılıyorumimza yok burda!
Yorum
-
ts_fan
Kaptan?İlk olarak volcano61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKAPTAN nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
Hüseyin'den bahsediyorsan hala takımda, yani Allah'a şükür hali hazırda bir kaptanımız var.Fatih Tekke'den bahsediyorsan O'da Zenit'te.Lütfen artık bazı şeyleri kabul edelim, O artık bizim oyuncumuz değil, sürekli O'nu dillendirmenin bize hiçbir faydası YOK.Bu arada Fatih sevgisi Trabzonspor sevgisinden daha büyük diyenler varsa onlara da bir önerim var; Zenit'i tutabilirsiniz
Yorum

Yorum