Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• helal olsun kaptana gemiyi kurtardi,kaptan dedigin böyle olur,
    BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• fatih tekke isini gene mükemmel sekilde yapti tebrik ediyorum krali

Yorum

• sen Allah'in bir lutfusun Kral.....

Yorum

• KAPTAN DEDIGIN BÖYLE OLUR!

Kaptanimiza gereken hakki vermek için www.futbollig.com adresinde yapilan Futbollig Türkiye Futbol Ligi'nin en büyük Türk yildizini seçiyor.Sizce Yildiz Futbolcu kim? Anketine oy kullanmaya davet ediyorum.

Yorum

• lütfen bu ankete katilin . 3 kere oy gönderdim ..daha açilmiyor site..
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• her oyu kabul ediyo ..devam edin arkadaslar..sinir yok sanirim[img]smileys/smiley36.gif[/img]

"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• fatihi ortalariyla ve paslariyla destekleyyecek adamlar oldugunda neler yapabildigini yine gösterdi. firsatçiligi mükemmel. KRAL TEKKE
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

Kral...!

O ellerini kaldirip sükrettigin yaradana kurban olayim,seni yarattigi için.

2300.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bir futbolcu bir takim için baska ne yapabilir ki?Sampiyonluk diyorsunuz biliyorum,Fatih'deki hirsi,inanci ve Trabzonspor sevgisini görünce insan sampiyonlugun o kadar da uzakta olmadigini hissediyor.

Fatih senin gibi bir futbolcu o kupayi kaldirmali,yoksa büyük bir haksizlik olur sana.

Senin gibi bir futbolcuya, bir kaptana sahip olmak ne kadar büyük bir zevk ne kadar büyük bir haz biliyor musun.
                    Amatör ruh,profosyonel düşünce
                    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• gerçek bir trabzonsporlu.. onun gibisi zor gelir.
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• gol atikdan sonraki o sükretmesi benide cok dugulandirdi!!! fatih tekke baska onu cok seviyorum allah onu trabzonspordan ayirmasin!! amin
                        ben siradan olamam cünkü ben TRABZON`LUYUM:))

Yorum

• fotomaç ta fatih tekkemizin posteri yayinlaniyor arkadaslar, pek sevmedigimiz bir gazete ama konu kaptan olunca haber vereyim dedim:

http://egazete.fotomac.com.tr/syf-PF-20060208-10.html

<TABLE height=170 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=107 align=left><T><T>
                          <T>
                          <TR>
                          <TD vAlign=top align=left width="20%"> </TD>
                          <TD vAlign=top align=left colSpan=2></TD></TR>
                          <TR>
                          <TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=7></TD></TR></T></T></T></TABLE>Türkiye'nin gururu
                          Fatih Tekke
                          Galibiyetin film müzigi... Hani her seyi kaybedeceginizi düsünürsünüz de, bir kahraman çikar filmin sonunda, her seyi ters yüz eder ve o anda bir müzik baslar...
                          Iste Fatih Tekke öyle bir sey...
                          Kahramanlar yalnizdir. Onlar kazanmak için egitmistir ruhlarini.
                          Tirnaklariyla kazirlar adini, onlarin ayaklari paslanmaz.
                          Onlar anlatilmayani bile yasatir taraftarina...
                          Her futbolcu gibi pozisyon öldürür de, düsmani bile hapsirsa "çok yasa" der.
                          Fatih Tekke, maçin kaderini degistirecek kadar yeteneklidir de, bu ülke ona hak ettigini verememistir.
                          Çünkü kendini her daim yalniz birakan bir takimin futbolcusudur.(bu kelimede pislik kokusu aldim ya neyse..erdinç67)
                          Fatih Tekke ülkesi gibi sever formasini...
                          Yöneticileri Roma'yi sever gibi sever Fatih Tekke'yi...
                          Buna ragmen Fatih Tekke, "yalan kosularin" içindeki arkadaslarinin yerine bile mücadele eder...
                          O yüzden futbolun büyülü masallarinda, onun adi geçer...
                          HAKKI YALÇIN

TrabZonguldaklı...

Yorum

• bu baslik hosuma gitti

Fatih'in kafasi atti: 2-1

[img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: shogun61

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]kim koymus bu basligi? hangi site hangi gazete?

Yorum

• tek kelimetle trabzonlu fatih tekke .merhaba arkadaslar www.mackam.net acilmistir burda trabzonumuzu trabzonsporumuzu ve radyo tv sohbeti bulabilirsiniz hepinizi bekleriz
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim