Abi öle görünüyor ki gidecek Fatih ve aman Allah'?m sonras?n? dü?ümek bile istemiyorum.Nolur Fatih bir ?ampiyonluk kazand?r sonra gidersi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=488>
<T>
<TR>
<TD width=12></TD>
<TD vAlign=top width=464>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=464 align=center>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top>
<TABLE height=78 cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>'Önce Trabzonspor' </TD></TR>
<TR>
<TD>
</TD></TR>
<TR>
<TD>Fatih Tekke, ?u ana kadar hiçbir kulüple görü?medi?inin alt?n? çizdi ve ekledi: "Teklif al?rsam önce kulübümle payla??r?m" </TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=bottom>
?Yanl?? yapmam?
Trabzonspor?un kaptan? Fatih Tekke, Avrupa?ya transferiyle ilgili sorular? yine FANAT?K arac?l???yla yan?tlad? ve önemli mesajlar yollad?. Deportivo ya da ba?ka bir Avrupa tak?m?yla görü?medi?ine de?inerek konu?mas?na ba?layan Bordo-Mavililer?in y?ld?z?, asla Trabzonspor?u zorda b?rakacak bir karar vermeyece?inin alt?n? çizdi. Fatih Tekke, camian?n kendisini yak?ndan tan?d???n? vurgulayarak, ?Yanl?? bir ?ey yapmayaca??m? herkes bilir. Kulübüm benim için her?eyden önce gelir? dedi.
?Gurur duyarlar?
Avrupa?n?n önde gelen ekiplerinde top ko?turman?n her oyuncu gibi kendisinin de hayali oldu?unu ifade eden Karadeniz temsilcisinin golcüsü, ?Ancak ?u bir gerçek ki, bana bir teklif gelirse bunu önce yönetimimiz duyar? hat?rlatmas?n? yapt?. Böyle bir öneriyi saklaman?n anlams?z olaca??na dikkat çeken Fatih Tekke, ?Yöneticilerimiz de beni dünyaca ünlü bir tak?mda görmekten gurur duyar. Zaten onlar?n izni olmadan benim böyle bir ad?m atmam ve tek ba??ma karar vermem de mümkün de?il? diye konu?tu.
?Hedefler büyüdü?
Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte kaptan olman?n beraberinde belli sorumluluklar? getirdi?ini de anlatan y?ld?z oyuncu, herkese örnek davran??lar sergilemeye mecbur oldu?unu kaydetti. Bordo - Mavili tak?m?n özellikle gelecek sezon için büyük hedefler koydu?unu da sözlerine ekleyen Fatih, ?Hem Türkiye Ligi?nde hem de Avrupa?da ç?ta yükselecek. Bu nedenle yönetimimiz kadroyu bozmak istemiyor. Onlar?n bu fikrine de sayg? duymak zorunday?m. Çünkü kulübün bana çok eme?i var? aç?klamas?n? yapt?.
?Durumum iyi?
Sa?l?k durumu hakk?nda da bilgi veren Bordo-Mavili oyuncu ?unlar? söyledi: ?Sezon içinde birçok maçta f?t?k problemi nedeniyle s?k?nt? ya?am??t?m. Fakat bilindi?i gibi ameliyat için milli maçlar?n tamamlanmas?n? bekledim. Geçen haftaki operasyon son derece ba?ar?l? geçti. ?u an çok rahat?m ve sa?l???m yerinde. Doktorlar?m 2 Temmuz itibar?yla dü?ük tempoyla çal??malara ba?layabilece?imi söylediler. Ancak yar?n (bugün) ba?layacak Gerede etab?nda arkada?lar?m?n yan?nda olamayaca??m
al?n size adamlar iki gün önce fatih gidiyor diye yaz?yor sonrada yok yok fatih kal?yor diyor.bu medyan?n bizi kar??t?rmaktan ba?ka i?i yok galiba[img]smileys/smiley7.gif[/img]</TD></TR></T></TABLE></TD>
<TD vAlign=top width=10>
</TD>
<TD vAlign=top width=122>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=122 align=center>
<T>
<TR>
<TD bgColor=#aaaaaa colSpan=3>
</TD></TR>
<TR>
<TD width=1 bgColor=#aaaaaa>
</TD>
<TD vAlign=center width=122>
<T>
<TR>
<TD colSpan=3>
</TD></TR>
<TR>
<TD width=1>
</TD>
<TD width=122>
<T>
<TR>
<TD bgColor=#e5e5e5 colSpan=3>
</TD></TR>
<TR>
<TD width=1 bgColor=#e5e5e5>
</TD>
<TD width=120 height=150>
</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
kardes sag tikla resme kaydet de nie uurasion o kadarİlk olarak alihan_ozkurt61 tarafından gönderildiabicim o fotoyu nerden buldun hemen bana e mail atarsan çok sevinirim worldmaster abi lütfen bana o fotoyu at LÜTFEN bak
TRABZON
'u seviyosan alihanozkurt@hotmail.com'at[img]http...ys/smiley1.gif[/img]

Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum

Yorum