kaptana yapilanlari kiniyorum onun ilk macat bundan hic etkilenmeden ayni performansini gosterecegine inaniyorum
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
<DIV>fatihe evertondan sezon sonuna kadar teklif gelmis bu olaylardan sonra hocada kabul etmis yönetim düsünüyomus bi bilgisi olan varmi yoksa yalan bi habermi?</DIV>imza yok burda!Yorum
-
-
mükemmel forvet...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de verYorum
-
İlk olarak black_metallist tarafından gönderildi<DIV>fatihe evertondan sezon sonuna kadar teklif gelmis bu olaylardan sonra hocada kabul etmis yönetim düsünüyomus bi bilgisi olan varmi yoksa yalan bi habermi?</DIV>
gazetelerde bu haber çiktiginda Ingiltere'de transfer dönemi çoktan bitmisti.
.........._lar hiç arastirma geregi duymadan böyle bir haber yapmislardi. Fatih'in sezon sonuna kadar Ingiltere'de dahil herhangi bir avrupa takimina gitme ihtimali yok. Edited by: adminYorum
-
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi
İlk olarak tselif tarafından gönderildibölümek parçalamak için herkes maasallah dört koldan saldiriya geçmis...ama büyük ve gerçek taraftarin hep yaninda BÜYÜK KAPTAN...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
kurt kocayinca ........LERE maskara olurmus
[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Aynen öyle hem kötü günümüzde kim dost kim düsman beli oluyo ne hikmetse ben daha dost göremedimya neyse...guRbetcigençleRYorum
-
fatih tekke davranisiyla en dogru seyleri yapmistir...
gökdeniz f.tekkeyi bu hale düsürdügüne mi yansin , trabzonspor kulubunu ve camiasini zor duruma düsürdügüne mi yansin ....
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
-
Gökdeniz bence hiçbiseye yanmasin bu olaylarin altindan oynayacagi futbolla kalkar ancak affedilmeyecek bisey yapmadi bence gerçi her geçen zaman yeni biseyler çikiyoya neyse yeterki oynasin unuturuz nasil olsa alistiik[img]smileys/smiley18.gif[/img]guRbetcigençleRYorum
-
arkadaslar kurtlar vadisi zihniyetinin bizi nerelere getirdigini görüyoruz, biz toplum olarak mafyaliga hayran olursak, katillerle gurur duyarsak olacagi buydu. bu mafyapisligini kendimiz yetistirdik hala da yetistiriyoruz ufacik çocuklar krtlar vadisi seyredip beline tabanca takip dolasiyor gidip "racon" kesiyor babasini vuruyor. bu bir avuç mafya pisligini biz halk olarak tükürükle bogariz ama önce onlari beslemeyi kesmeliyiz. bana dokunmayan yilan bin yasasinciligin sonu budur bir gün o yilan sana da dokunur bana da.
kaptan herseyden önce insandir önce güvenliginin saglanmasi lazim yoksa bunun vebalini kimse ödeyemez..
dedigim gibi bubir avuçmasayi trabzonsporlular olarak degil trabzonlular olarak degi tüm halk olarak tükürükle bogariz yeterki artik bunlarin yüzüne tükürelim, mafyayi yüceltmeyelim.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum