Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam daha yeni geldi iki gol attı.
    Gol dışında da pek sırıtmıyor açıkcası

Bence her maç ilk 11 de umutun yanında oynamalı.
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Gol için ve golden sonraki sevinç için teşekkürler.
      Anlamlıydı.
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak KaRaKaN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaslar, Burak yilmaz hakkinda baslik acilmamis ? Bulamadim daha dogrusu ?

Bence Burak bizde cok iyi oynayacak. Besiktastayken attigi gollere bakarsaniz, nasil bir futbolcu oldugunu gorursunuz. Tam bir gol makinesi.
        Şu yorumun mantığını çözemedim zaten Burak başlığına yazmışın nasıl yok
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Golü kendi becerisinden ziyade sansiydi,yine de tebrikler.

Benim takildigim en önemli nokta kendisini her defasinda gereksiz yere atmasidir,bu sekilde kendine ve takima büyük zarar veriyor.

Genel anlamda da begenmedim buragi,becerisi düssük bir seviyede oynadi.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ya bu adam topcu degil daha top istoplamayi bile bilmiyor trabzon sehrinden birakin altyapiyi sehirden kimi koyarsaniz koyun 70 yasinda neneleri koyun bu adam kadar oynar

boyle topculara ruyalarinda goremiyecegi formalari onlara birileri veriyor sonrada neden sampiyon olamiyoruz olamayiz tabiki
            bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Bence bu macta fena oynamadi, oynadikca daha iyi olacaktir...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• burağı çok beğendim
                faydalı olacaktır
                16 Egemen Korkmaz

Yorum

• aferum burak yüzümü kara çıkardın yanılttın beni
                  BU GAYBANA SEVDALUK ÖLÜMİ UNUTTURUR

Yorum

• Ben yine beğendim Burak'ı tebrikler.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• 11'in değişmez isimlerinden birisi olacak..

Umut'un yerine düşünülebilir diye aklımdan geçiriyorum.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• top kontrolu denen birşey yok ... çok dağınık oynuyor ...

Yorum

• Burak için ilk geldiğinde kadro şansı bulamayabilir diye düşünüyordum ama öyle bir futbol oynuyor ki takımın en uyuştuğu etkisizleştiği anlarda bile yaptığı yıpratıcı akıllı ofsayta düşmeyen koşularla takıma hayat verdiğini görüyoruz. Fiziğide çok iyi. Hem sürati hem fiziği hem mücadelesi ile bundan sonra as kadroda yer almalı diye düşünüyorum. Gençlerbirliği maçındaki golüne tesadüf demiş arkadaşın biri ama o pozisyonu bir daha izlerseniz o kadar ısrar etmese o pozisyonda braksa topu o gol de olmazdı. Birde çok hırslı bu çocuk. O gol deparından önce yan kamera görüntüsüne bi bakın yanaklarını şişirip derin bir nefes alıp fişekliyor akabinde. Çok yönlü bir oyun karakteride var. Bir bakıyorsunuz kanatta bir bakıyorsunuz forvette. Bu formunu devam ettirirse çok faydalı olacak bize.
                          Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• toplam 2 maç oynamadı 2 gol varsın kötü olsun gökhan fiyaskosundan sonra iyi oldu.
                            Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Hırslı ve yetenekli....

Ama galiba birazda heyecandan bazen top ayaklarına dolanıp duruyor.......
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Biraz daha dikkatli olsa. Biraz daha sakin olabilse daha iyi olacak. Attığın gol için teşekkürler...
                                BMN|KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim