Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak ve kankisi hakkında yakın bir zamanda bir yazı yazacağım.

Birebir yaşadığım bir olayla ilgili.

Beklemedeyim.

Olay soğusun daha sakin yazayım diye bekliyorum...

Egemen okuyor musun la!
    Bu yazı beni çok meraklandırdı...
    Özellikle Selçuk isminin de geçmesi şimdiden beni üzdü...
    Nedir bu olay ki ?
    Merakla bekliyorum...
    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu konuyu bir açıklığıa kavuştursak artık..
      evet, kesinlikle...
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Tahminim o ki Kutadgu ve Egemen ikisinin küçümseyici veya dalga geçer tarzda bi hareketine maruz kaldılar veya tanık oldular.

Olayı bilmeden yorum yapmak istemem ama ikisinin de -özellikle Selçuk. toz kondurmak biraz zor adama- kötü bir anına geldiğini ve bu sebepten bu tatsız olay her neyse onun yaşandığını düşünmek istiyorum.

Yorum

• " az sonra az sonra " muhabbetleri televizyonlarda olur sanıyorduk,

Maşallah burayada sıçramış,

Yorum

• Bir an önce olayı anlatsanız çok iyi olacak. Televizyonda olsa reytingiçin yapıyorlar diyeceğim ama hala beklemenizin nedenini bir türlü çözemedim.

Yorum

• böyle saçma birşey olur mu,

O zaman olayın soğumasını bekleyip soğuduğu zaman yazacaktınız olayı,

şimdi yeni sezon hazırlıkları başladığı ilk günden forumdaki olaya bak, Burak ve kankisi ile bir yazı yazacağım falan filan, taraftarlıktan soğudum, acımayacağım,

bu olayı yeni yaşamış olsanız da madem soğumasını bekleyecektiniz o zamanı bekleyip tek kalemde yazsaydınız
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

İlk yazımda da yazdım.
                Biraz daha kendi açımdan olayın soğumasını bekliyorum yazmak için.

Ha yüreğiniz rahatlayacaksa ortada bir skandali bir rezalet yok.
                Olayı tüm hatlarıyla anlattığımda "Hadi lan" diyeceksiniz belki de.

Ama yaşadığımız bu -bazılarına göre belki de çok küçük olay- bir davranış kalıbını getirdi aklımıza.
                Emin ol demeyeceğim.

İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                böyle saçma birşey olur mu,

O zaman olayın soğumasını bekleyip soğuduğu zaman yazacaktınız olayı,

şimdi yeni sezon hazırlıkları başladığı ilk günden forumdaki olaya bak, Burak ve kankisi ile bir yazı yazacağım falan filan, taraftarlıktan soğudum, acımayacağım,

bu olayı yeni yaşamış olsanız da madem soğumasını bekleyecektiniz o zamanı bekleyip tek kalemde yazsaydınız
                Nasıl oluyor şimdi, ne yaşandı ne bittiği konusunda bir bilginiz yokken nasıl böyle yargılayabiliyorsunuz insanları. Keza belki yazılmak istenilmiş ancak haksızlık edilmek istenmemiş sakinleşmeyi beklemiştir arkadaşlar. Hele bir olayı anlatsınlarda sonra gerektiğine kanaat getirirseniz yargılar, sorgularsınız elbette.

Bu takım önce taraftar için var. Bu takımın hiçbir sporcusu, yöneticisi, başkanı hocası bu takıma herhangi bir çıkar gütmeden bağlanmış onu yavrusu gibi korumuş bir taraftardan kıymetli değil. Bugün Trabzonspor Burak Yılmaz olmadan düşünülebilir ancak taraftar olmadan Trabzonspor düşünülemez. Yerli yersiz her konuda taraftara yüklenmekten vazgeçin artık.

Diğer taraftar açıklamayı dört gözle bekliyorum. Ben yılın fahri Trabzonlu'su kategorisinde Selçuk İnan'a verdim. Eğer yanılmışsam bunu öğrenmeliyim.
                En son Hotaman tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 15:30.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tahminim o ki Kutadgu ve Egemen ikisinin küçümseyici veya dalga geçer tarzda bi hareketine maruz kaldılar veya tanık oldular.

Olayı bilmeden yorum yapmak istemem ama ikisinin de -özellikle Selçuk. toz kondurmak biraz zor adama- kötü bir anına geldiğini ve bu sebepten bu tatsız olay her neyse onun yaşandığını düşünmek istiyorum.
                  Katılıyorum daha doğrusu katılmak istiyorum

Yorum

Acıyacağımı kim söyledi.

Millet gerçekleri anlasın.

Ben anladım da kendime kızıyorum.

Kendime kızgınlığım geçsin burak ve kankası hakkında neler anlatacağım neler Bir felsefeye kadar gider bu yol.
                    Abi ne yaptılar?
                    ne zaman anlatacaksın,formasını aldığımız adamların adam olup olmadığını bilmek bizim de hakkımız
                    Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                    Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi ne yaptılar?
                      ne zaman anlatacaksın,formasını aldığımız adamların adam olup olmadığını bilmek bizim de hakkımız
                      Belki bir yanlış yapılmış olabilir de, bu adamlık kriterini kim belirliyor.
                      Ne kadar kolay adam sıfatını ağza almak.

Yorum

• Burağın pozisyon şansı var ancak bitiricilik konusunda sıkıntıları var ve orta yapmayı bilmiyor malesef.

Mevcut kadroda ilk 11 başlaması inanılmaz zor.Bazen sağ açık oynuyordu ama hali hazırda yattarayıda kesemez artık.Forvet hattı için iyi bir yedek olacaktır.
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Belki bir yanlış yapılmış olabilir de, bu adamlık kriterini kim belirliyor.
                          Ne kadar kolay adam sıfatını ağza almak.
                          kime adam deyip kime adam demedyeceğimi bilecek yaştayım...

Yorum

• Ne güzel. Yakinen tanıdığına göre diyebilirsin tabi ki.

Yorum

• Erdem cips yiyorum,tv kumandası elimde,bilgisayar yanıbaşımda...
                              ne olursun uğraşacak başka birisini bul.

Yorum

• nolmus ya olay ne biri anlatabilir mi ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim