Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak'ın niyeti artık iyice su yüzüne çıkmaya başladı. Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği'nin son yaptığı açıklamaları iyi analiz etmek lâzım. Galatasaray'ın ŞL macerası öncesinde adeta çanlar çalmaya başladı. Herkes Galatasaray'ın bu santraforsuz kaldığı dönemde rezil ve rüsva olmaması için sağa sola koşturuyor, tüm imkanları legal ve illegal zorluyor.

Hakan Ünsal imzalı açıklama şurada; http://www.pfd.org.tr/news/view/ek-t...basvuruldu/739

Ek transfer dönemi için TFF'ye başvuruldu. Bu açıklamaları okuyup, Burak'ın çırpınmalarına bakacak olursak, Burak yönetimin hak edişlerini veremeyişini sebep göstererek tek taraflı fesih peşinde. Bir şekilde kulüple bağını kopartıp bonservisi elinde olacak halde boşa düşmeyi planlıyor. Tabii bu süreçte Ağaoğlu yönetiminin ciddi bir dik duruşunu izledik. Taraftarlar Burak'tan yana saf tutup yönetime ağır hakaretler ederken yönetimin Burak'ın gitme hevesine pay bırakmayacak şekilde hareket ettiği çok belliydi. BY17 takımdan gitmek için tüm imkanlarını kullandı. Medya, Usta, Beşiktaş cephesi...

Ancak yönetim tabir-i caizse onun bu 'zırlamalarına' sert cevap verdi ve bonservissiz halde şurdan şuraya adım atamayacağını gösterdi. Eğer biz Beşiktaş'ın şartlarına onay vermiş olsaydık Burak'la hazırladıkları sözleşmeyi anında imzalayıp Vagner Love'ı da Galatasaray'a göndererek bu transfer dönemini kapatacaklardı. Bizim Beşiktaş'ın şartlarından hoşnut olmayışımız ve transfer görüşmelerinden çekilişimiz kamuyounu feci şekilde rahatsız etti. Bunun yansımalarını gerek lig sürecinde gerekse milli maç aralarında göreceksiniz. İnanılmaz mobbingler uygulanacak, şehir ve takım akıl almaz karalama kampanyalarına maruz kalacak. Anlayacağınız, Burak Yılmaz'ın da içinde bir aktör olarak bulunduğu bir kaos planlamasıyla karşı karşıyayız.

Kritik bir süreçle karşı karşıyayız. Umarım kulüp bir şekilde Burak'ın parasını ödeyebilecek kaynağı kendine yaratabilir ve onların oyununa düşüp Burak'ı elimizden bonservissiz çıkarmak zorunda kalmayız...

Kendinden nefret ettirmek için tüm yolları denedin işgüzar herif... Unutulmayacaksın.
    Yani var ya şuna çok seviniyorum ..
    Bu yazıya benzer işin idrakine yönelik aklı başında tespitleri görmek ...
    Artık kimse "Burak'ın hakkı ama..." gibi saçma ve konudan uzak,duygusal ifadeler kullanmıyor...

Tekraren.... Ortada büyük bir komplo var!

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Sen hala defolup gitmedin mi karaktersiz.

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen hala defolup gitmedin mi karaktersiz.
        bence devre arasına kadar idare etmeliyiz özer ve diğerlerinde yaptığımız hatayı yapmamalıyız sonra 4-5 misli para ödüyoruz devre arası nereye defolup gidecekse gitsin ama imzayı yönetim dilkat ederek baksın. Bunun gibi yerli karektersiz topçular artık alınmasın başta karekter volkan özer burak gibi oyuncular istemiyorum
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yakışmadı!
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• O değil de bu adama alınan her puandan para veren sözleşmeyi yapanın gelmişini geçmişini ...bu kadar aptal olunmaz diyecem ama Trabzon başkanlarını düşününce olabilir diyorum.

Yorum

• borusunu öttüremez burak ünal hoca varken kolay kolay kaldı ki yönetimlede ters ona dengesiz sözleşme yapan usta'sıda yok yanlızlığa itilsin burak.

başlasın çalışmalara ünal hoca ezmeli onu son dakikalarda oyuna almalı bazen maç kadrosuna almamalı hiç bir şey söylemeden rahat rahat. psikolojisi bozulsun.

şuraya buraya gidiyorum izinleri verilmemeli sakatsa fizyolar eşliğinde extra antreman olmalı.

burak bu işte karakteri bu en başından söyledik arda,emre,burak aynı geminin yolcuları.

bi oyuncu gitmek ister eyvallah ama böyle cin olmadan adam çarpmaya kalkarsa ona tokatı basacaksın tıpki ekicide olduğu gibi bazı şeylerin parayla ölçülmesine karşıyım ki burda kulübün ekonomik yönünü en çok söyleyenlerden biriyim ama dedim ya bazı konuların parayla bi karşılığı yok o yüzden burak iki sene kalsın takımda. süründür.

ağır oldu biraz ama bıktık artık yeter.
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Burak idmana çıktı.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• geldi idmana he çakma kral. Bunu seksenlerde falan almayacaksın oyuna. Bunu 90+ da alacaksın hakkettiği değeri vereceksin.

Yorum

• Krizin tırmandırılması değil sonlandırılması lazım.Ya kadro dışı ya uzlaşı.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ahmet hakan sevinc as kadro dami? Ben, u20 yada 1461 e gittigini zannediyordum.

Yorum

• İkinci foto yazdan kalma. Güncel olan ilk foto.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Şu bir kaç sayfayı okudumda ne yorumlar yazılmış.
                            Vay be kral! nerdennn nereye hayat işte . Daha düne kadar takımın kaptanı en sevilen oyuncularından biriydin şimdi ise hain.
                            Geri dön diye bağıran bir taraftar vardı Trabzonspor ‘a transfer olmadan önce açılış maçında.
                            Keşke dönmeseydin de biz de bunları görmeseydik her zamanki sevgimiz kalsaydı sana dair.
                            Gerçek yüzünü görmüş olduk gerçi,herkes profesyonel bir tek biz amatör ruhluyuz napalım!
                            En son esra61 tarafından düzenlendi; 10.09.2018, 23:32.

Yorum

• Burak'ın itiraza konu alacağının tutarı ile son sponsorluğumuzun toplam tutarının hemen hemen aynı olması...

Burak efendi! Oyunu kendi kurallarımıza göre oynuyoruz. İşine geliyorsa...
                              En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 11.09.2018, 08:59.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Yine sakat mı bu?
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim