Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acayip hizmeti olmuştur.
    Öyle ki yerleri falan sildi karın tokluğuna..

Dedim ya, direk ajitasyonun, sulandırmanın merkezi oldu iki başlık.

Hizmet etmişmiş...
    Karşılığında ne olmuş?

Şimdi ajitasyonunuzu da, koğuş ağalarınızı da alın, bir kenarda düşünün. Bu iki cahilin arkasında ne işim var diye.

Yorum

• İçin rahat olsun kardeşim
      Gene oyununu iyi oynadın golünü attın yönetime
      Kendini unutturdun

2 gündür herkes Ünal hocayla Onur kaptana
      Yükleniyor.

Yorum

• özür dilemiyomuş.. terbiyesizliğini sıvıyo iyice güzelce ! hakettiğini bulur.

Yorum

• Şu karaktersizin kadro dışı kalması o kadar hoşuma gidiyor ki; öyle önüne gelene el kol hareketi yapıp s... çekemezsin
          .

Yorum

• Kilitmi vurulsa açaba ? nasılsa Trabzonspor'un oyuncusu değil !
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sırf gol atıyor diye kulübe ve taraftarlara dilediği kadar .iktir çekme hakkına sahip.
              Hatta maç sonralarında dilediği 10 taraftarın yüzüne de tükürebilmeli değil mi ?
              Çünkü gol atıyor.
              İki de şamar patlatmalı.
              Çünkü 32 maçta 28 gol atmış falan filan...
              Maca giden taraftarlar nasil kendilerinde futbolculara küfür etme hakki goruyorsa pek tabi ki futbolcu da cekebilir cok doğal

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maca giden taraftarlar nasil kendilerinde futbolculara küfür etme hakki goruyorsa pek tabi ki futbolcu da cekebilir cok doğal
                Hadi ordan tereyağı.Taraftar durup dururken küfür etmiyor. Nasıl savunuyorsunuz karaktersiz herifi ya aklım almıyor.

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Y cuales deseos me vas a dar?
                Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
                Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

Ne yazsam bilemedim. Hemen örneklendirerek anlatayım, sizin gibi zihni sihir arkadaşlarımız biraz anlasın.

Geçtiğimiz sezon eşimi , 6 yaşındaki çocuğumu da alıp kuzenlerimle beraber Başakşehir ile oynadığımız maça gittim. İşim dolayısıyla senede 15 gün izine gelebiliyorum. Statta maç varsa mutlaka gidiyorum. Uzatmadan hemen konuya geçelim;

Koltuklarımıza oturduk maçı izliyoruz. 6 yaşındaki oğlumu da getiriyorum ki Trabzonspor benliğine işlesin. Bir takım tutacaksa oda Trabzonspor olsun diye. Oturduğumuz yerde gençler var. Kısık sesle 1-2 defa küfür ettiler. Bizde devre arasında tatlı dille uyardık, çocuk var hanımefendi var diye. Sağolsunlar anlayışla karşıladılar.

Sonra bizim oturduğumuz bölgeden emre belezoğlu korner kullanacak. 40-45 yaşlarında biri geldi, gün yüzüne çıkmamış küfürler etmeye başladı. Sandıktan çıkmamış küfürler bir de nasıl bağırıyor. Çocuk korktu haliyle. Döndüm ve tatlı dille bu döl israfını uyardım. Uyarmaz olaydım, "sen kimsin lan, s.. g.." gibi küfürlerle bana da 4-5 saniye içerisinde atağa kalktı. Kalktım ilk önce küfürbaz döl israfına vurdum, uzandı koltukların arasına. Yukarıdan tanımadığım başka biri geldi sarıldı, aha dedim bunun arkadaşı bu herhalde onu da aldım tam vuracağım, ben polisim dedi. Dedim ki; tam arkamızda oturuyorsun, burada çocuğun olduğunu görüyorsun ve adamın küfürlerine ağzını açmıyorsun. Neyi bekliyorsun? Haklısın dedi.

Neyse, bu yerde yatan adam kalktı başladı ağlamaya. İzliyorum tribünden, ağlayarak gitti saha kenarındaki polis amirlerine. Beni eliyle işaret ediyor bu yaptı diye. Sivil polise gelip sordular, kim vurdu diye. Adam ben görmedim dedi. Daha sonra maçın bitimine 10 dakika kala 2 tane genç sivil polis gelip beni aldı. Kollarıma girdiler, çıkışta bulunan polis noktasına gittik. Kimliğimi aldılar, şikayetçi olabileceğini söylediler. Hastaneye darp raporu almaya gitmiş. Bende şikayetçi olacağımı söyledim. Ettiği küfürleri orada duyan polis dahil bir sürü şahit var tabii. En nihayetinde olay kapandı gitti.

Bir daha stada eşimi ve çocuğu mu götürmek mi? tövbe bir daha asla yapmam. Küfür eden, ettiren, bunu hak gören geri zekalıdır net. Futbolcusu sahada küfür eden takım taraftarının tribünde küfür etmesi doğal olandır. Lütfen azalarak bitin. Rahat rahat maç - terbiyeli, takımını savunan futbolcular izleyelim.

Futbolcu savunacağım diye küfrü doğal hale getirmeyin. Trabzon'u ve Trabzonspor'u da ayaklar altına almayın. nokta.
                  Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• İlk olarak nirvana ovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne yazsam bilemedim. Hemen örneklendirerek anlatayım, sizin gibi zihni sihir arkadaşlarımız biraz anlasın.

Geçtiğimiz sezon eşimi , 6 yaşındaki çocuğumu da alıp kuzenlerimle beraber Başakşehir ile oynadığımız maça gittim. İşim dolayısıyla senede 15 gün izine gelebiliyorum. Statta maç varsa mutlaka gidiyorum. Uzatmadan hemen konuya geçelim;

Koltuklarımıza oturduk maçı izliyoruz. 6 yaşındaki oğlumu da getiriyorum ki Trabzonspor benliğine işlesin. Bir takım tutacaksa oda Trabzonspor olsun diye. Oturduğumuz yerde gençler var. Kısık sesle 1-2 defa küfür ettiler. Bizde devre arasında tatlı dille uyardık, çocuk var hanımefendi var diye. Sağolsunlar anlayışla karşıladılar.

Sonra bizim oturduğumuz bölgeden emre belezoğlu korner kullanacak. 40-45 yaşlarında biri geldi, gün yüzüne çıkmamış küfürler etmeye başladı. Sandıktan çıkmamış küfürler bir de nasıl bağırıyor. Çocuk korktu haliyle. Döndüm ve tatlı dille bu döl israfını uyardım. Uyarmaz olaydım, "sen kimsin lan, s.. g.." gibi küfürlerle bana da 4-5 saniye içerisinde atağa kalktı. Kalktım ilk önce küfürbaz döl israfına vurdum, uzandı koltukların arasına. Yukarıdan tanımadığım başka biri geldi sarıldı, aha dedim bunun arkadaşı bu herhalde onu da aldım tam vuracağım, ben polisim dedi. Dedim ki; tam arkamızda oturuyorsun, burada çocuğun olduğunu görüyorsun ve adamın küfürlerine ağzını açmıyorsun. Neyi bekliyorsun? Haklısın dedi.

Neyse, bu yerde yatan adam kalktı başladı ağlamaya. İzliyorum tribünden, ağlayarak gitti saha kenarındaki polis amirlerine. Beni eliyle işaret ediyor bu yaptı diye. Sivil polise gelip sordular, kim vurdu diye. Adam ben görmedim dedi. Daha sonra maçın bitimine 10 dakika kala 2 tane genç sivil polis gelip beni aldı. Kollarıma girdiler, çıkışta bulunan polis noktasına gittik. Kimliğimi aldılar, şikayetçi olabileceğini söylediler. Hastaneye darp raporu almaya gitmiş. Bende şikayetçi olacağımı söyledim. Ettiği küfürleri orada duyan polis dahil bir sürü şahit var tabii. En nihayetinde olay kapandı gitti.

Bir daha stada eşimi ve çocuğu mu götürmek mi? tövbe bir daha asla yapmam. Küfür eden, ettiren, bunu hak gören geri zekalıdır net. Futbolcusu sahada küfür eden takım taraftarının tribünde küfür etmesi doğal olandır. Lütfen azalarak bitin. Rahat rahat maç - terbiyeli, takımını savunan futbolcular izleyelim.

Futbolcu savunacağım diye küfrü doğal hale getirmeyin. Trabzon'u ve Trabzonspor'u da ayaklar altına almayın. nokta.
                    Uzun zamandır bunu anlatmaya çalışıyorumda bazı arkadaşlar ısrarla meseleyi farklı göstermeye çalışıyorlar....

Bazı arkadaşlara göre futbolcu para alıyor diye doğmamış çoğuna edilen küfürleri bile sineye çekmek zorunda.....

Elini kaldırsa " bu taraftara nasıl küfredersin oluyor" aynı adam gırtlağa , boğaza , anneye babaya, kundaktaki sabiye istediğini diyebiliyor ama.....

yanyana maç izlediğimiz kız arkadaşımız , eşimiz , dostumuz , çoluğumuz çocuğumuz ne olacak diyorum adam bunu bile anlamıyor. Anlamadığı gibi hiç ilgisiz biçimde konuşuyor şahsileştirip konuşuyor. Engelledim tabi hemen. Şükür ki yazdıklarını görmüyorum artık.....

Eskiden sokakta küfredilse bundan rahatsız olup uyaran insanımız vardı. " Ayıp burada bayan var " derlerdi. Ne ara bu kadar dejenere olduk anlamadım.....

Neyse kalın sağlıcakla umarım bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsınız dicem ama maça giderseniz eğer mutlaka karşılacaksınız
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Arkadaşların sorunu küfür değildi.
                      Küfürü bir şeylere paravan yapınca tepki oluştu.
                      Yoksa kimsenin küfürden yana tavır aldığı yok.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşların sorunu küfür değildi.
                        Küfürü bir şeylere paravan yapınca tepki oluştu.
                        Yoksa kimsenin küfürden yana tavır aldığı yok.
                        Ortada küfür falan da yok zaten
                        Burak'ın yaptığı terbiyesizlik, genel karaktersizlik ve özür bile dileme lütfunda bulunmamasına kılıf uydurma çabaları

Burak'ın bile böyle birşey iddia ettiği yok ,tuhaf tuhaf bir algı çabaları

Adamın derdi yeni yönetimle beraber klübü çiftlik gibi kullanamaması, kendi tasarrufu ile işe alınan personellerin kovulması,yönetici ve teknik adam uzerinde otorite kuramaması

Muharrem Usta giderken ağlamasının sebebi pek tabi ki duygusal bağ değildi.

Özkan Sümer ile tartıştı küfür mü etmiş Özkan Hoca
                        Hayrettin Hacısalihoğlu?
                        Ahmet Ağaoğlu?

Ya adamın 3 ayda tartismadigi sorun yaşamadığı dinamik yok.
                        Derdi de belli

30 bin kişiye yaptığı saygısızlığı hazmeden adamlarla oturduk gırtlak patlatıyoruz.
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Ömrüm Can SEZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hadi ordan tereyağı.Taraftar durup dururken küfür etmiyor. Nasıl savunuyorsunuz karaktersiz herifi ya aklım almıyor.

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Boş adamsin uzatma o yüzden
                          İlk olarak nirvana ovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tamam da benim ne anlatmaya calistigimi anlamadin mi bak sen 1 küfüre sana edilmeyen küfüre bile nasil delirmissin bu adamlar her zaman bu küfüre maruz kaliyor hem macta hem sosyal medyadan el kol hareketi yapan adami kendi yerinize koyun diyecegim bazilarina da cok zor

Yorum

Boş adamsin uzatma o yüzden

Tamam da benim ne anlatmaya calistigimi anlamadin mi bak sen 1 küfüre sana edilmeyen küfüre bile nasil delirmissin bu adamlar her zaman bu küfüre maruz kaliyor hem macta hem sosyal medyadan el kol hareketi yapan adami kendi yerinize koyun diyecegim bazilarina da cok zor
                            Sosyal medyadan küfre maruz kalıyor ?
                            Girmesin sosyal medyaya
                            Çok zorlama istersen

Şu anki Onur Burak olayının taraftarla falan bir alakası yok
                            Işı iyice sulandırdinız ajitasyon yapalım diye

Ortada teknik ekibine ,camiasına ve taraftarına saygısızlık yapan ve özür dilemeyen bir oyuncu ve kaptanlık görevlerini yerine getirmediği gibi takımla arasına mesafe koyup maçta konsantrasyon problemi yaşadığı için kadro dışı kalmış bir oyuncu var
                            En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 16.11.2018, 16:59.
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sosyal medyadan küfre maruz kalıyor ?
                              Girmesin sosyal medyaya
                              Çok zorlama istersen

Şu anki Onur Burak olayının taraftarla falan bir alakası yok
                              Işı iyice sulandırdinız ajitasyon yapalım diye

Ortada teknik ekibine ,camiasına ve taraftarına saygısızlık yapan ve özür dilemeyen bir oyuncu ve kaptanlık görevlerini yerine getirmediği gibi takımla arasına mesafe koyup maçta konsantrasyon problemi yaşadığı için kadro dışı kalmış bir oyuncu var
                              Köhnemiş zihniyete bakar misin kufur etmemek daha mi zor. Kufur duymak istemiyorsan girme hos sen daha iyi bilirsin küfürün bagimlilik etkisini

Yorum

Köhnemiş zihniyete bakar misin kufur etmemek daha mi zor. Kufur duymak istemiyorsan girme hos sen daha iyi bilirsin küfürün bagimlilik etkisini
                                Sayende bağımlılık duygusunu da öğreniyoruz tabi lakin konumuz bu değil

Iki kadro dışı oyuncunun konusunu bulunduğu bağlamın dışına çıkarmak için yapmadığınız ajitasyon kalmadı

İşi sosyal medyada edilen hakaretlere kadar indirgemişsin

Sosyal medya senin gibi isimsiz,troll,geçerliliği olmayan bir sürü hesapla kaynıyor.

Bu hesapların ağzı torba değil ki büzesin

Trabzonspor'un futbolcusunu taraftara hareket çekecek kadar tahrik etmek için 5 dakikada fake bir twitter hesabı açıp küfür etmek yeterli oluyorsa kapatalim bu klübü gitsin

Milyonluk bir camiaya yapılmış saygısızlığı aklamak için girmediğiniz şekil kalmadı

Bu iki isim kadro dışı
                                Bence bir yol cizin kendinize

Trabzonspor'un mu bu iki ismin mı peşinden gideceksiniz bundan sonra
                                En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 16.11.2018, 17:45.
                                -------------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim