Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burak'ın rezillikleri -sanırım burak'ın doğrudan maaşa bağladığı bir takım zevat tarafından- ısrarla alakasız şeylerle kıyaslanarak temize çıkarılmaya çalışılıyor.

burak vs ünal: kim böyle bir kıyas yapıyor?? burak ahlaksız, ünal yetersiz, so: ikisi de gitsin

burak vs kucka: kim böyle bir kıyas yapıyor?? ikisi de gitsin

burak vs hugo: burak ahlaksız, hugo'da iş ahlakı var ama daha iyisi alınırsa gidebilir veya yedek kalabilir.

burak'la ilgili tek geçerli argüman bu dev maaşını ödemeye aday bir takımın çıkmayacağı iddiasıdır. burak'tan bu saatten sonra oyuncu olarak faydalanmamız çok zor. devre arası açık artırmaya çıkarılsın, en yüksek verene verilsin. kimse istemezse de takıma bulaşmadan sözleşmesi bitene kadar bi çayırlıkta koştursun. 2-3 yıllık maaşını tazminat olarak verip sözleşme feshetmek bence de gerzekçe. karşılklı tazminatsız fesih isterse olur devre arası transfer dönemi bittikten sonra. yoksa her gün it gibi çift idmana çıkarılmalı noter tespiti ile. ama takımdan UZAKTA!. çok uzakta.

hatta ben olsam sırf bu gibi başıbozuk topçular için trabzon'da dağın başında bir yerde bi tesis kurar, bu topçuları orada çalıştırırım.

Yorum

• İnternette Burak kadro dışı haberleri üzerine diğer takım taraftarlarının yorumlarını inceleyeyim dedim de...

Nasıl istiyorlar Burak Yılmaz tuttukları takıma gelsin diye anlatamam...

Birbirlerini yiyecekler Burak için...

En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 12.11.2018, 17:09.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnternetten Burak kadro dışı haberleri üzerine diğer takım taraftarlarının yorumlarını inceleyeyim dedim de...

Nasıl istiyorlar Burak Yılmaz tuttukları takıma gelsin diye anlatamam...

Birbirlerini yiyecekler Burak için...

Yuvana dön kral yazmış herkes. Burak giderse hacı da gitsin.
        ( ゚д゚)

Yorum

• 5:0 lık skorun sorumlusu bulundu. Durum 0:0 ken kalenin 5 metre önünden topu kale yerine auta atan Burak Yılmaz. Ne güzel dünya.

Yorum

• Sezon sonunda Başakşehir'de kupayı kaldırınca, Trabzon için kaldırıyorum der mi acaba?
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Defol

Yorum

• Bu karaktersizin atacagi 3 5 gol icin takimin anasini aglattilar hzur muzur birakmamislar takimda Allahin belasi.

Oldugu her yerde duzen bozuluyor.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• elveda KRAL
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Kral mı? Hahahahahhahahha.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hafızayı tazelemek iyi gelir.
                      Bu karaktersizi kulübe tekrar sokanlara yazıklar olsun.
                      Koşun şimdi havaalanına ve omuzlara alın hadi.
                      Tekrar bu kulüp içine sokulduğunda olacak olanları tahmin etmiştim.Alındığı günkü mesajım yukarıda,

Çünkü;

Karaktersiz yıllar geçse de karaktersizdir.
                      .

Yorum

• Hani Emre, Melo, Sosa, Caner, Rodallega, Ekuban gibi kaliteli oyuncu olsa, oyunun akıcılığını bozmayacak biçimde futbolunu oynasa

Sahaiçi-dışında yaptığı disiplinsiz hareketler ve davranışlar gözardı edilebilirdi.

Lakin kötü performansına ilave olarak aldığı astronomik maaş da eklenince bardağı taşıran son damla oldu.

Yorum

• cehennemin dibine kadar yolun var.

Yorum

• ADAM olan arkadaşlarıyla Başakşehir'de buluşacaktır

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Keşke sezon başı gitseydi tüm takımı yaktı.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Adam gibi durmak, canını dişine takıp aldığın paranın hakkını vermek, futbolu sonlandırdığında gönüllerimizde yer etmiş bir biçimde güzel anılarla anılmak varken bir buçuk sezonda bir çok problem yarattıp ikinci kez hayal kırıklığımız oldu. İkinci kez geldiğinde, şunu yine bordo mavi formayla izlediğim için mutlu olmuştum yalan yok. Ancak artık bir an önce gitmesini istiyorum.
                                *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim