Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kuytu köşelerde sürünürken bir sonra ki durağın ptt 1. lig olacakken seni aldı bu kulüp ve şuan bulunduğun konuma getirdi senin kazandığın parada,edindiğin seviyede tepeden tırnağa hakkı var bu kulübün. ilk fırsatta satıp gittin yeniden kucak açtık bu sefer daha beterini yaptın.

sonunda istediğin oldu istanbul'un gece alemine gidebilirsin artık. sana güle güle demiyorum s.g
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Bir gün affedilirsen Trabzonspor o zaman bitmiştir.
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Seninle de yolun sonuna geldik galiba kral. Verdiğin emekler için teşekkür ederiz. Bu arada keşke olmasaydı sonumuz böyle.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Böyle bir son hayal etmemiştim. Neyse
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Sana küfredenlerden daha çok hizmet ettin bu klübe.....

Şampiyon yapan kadroda idin.......

Son olarak geldiğinde 32 maç oynadın 28 gol attın 3 de asist yaptın.....

Maç başı ortalama 1 gol ya attın ya attırdın.....

Ama bazı vefasızlara kalsa hiç bir şey yapmadın...... Bomboş sahada gezindin durdun.....

Verdiğin hizmetler için teşekkür ediyorum bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sana küfredenlerden daha çok hizmet ettin bu klübe.....

Ama bazı vefasızlara kalsa hiç bir şey yapmadın...... Bomboş sahada gezindin durdun.....

Verdiğin hizmetler için teşekkür ediyorum bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.....
              B.Yılmaz ın akrabası oldugunuz anlaşılıyor Faik Yılmaz.
              Duygusal tepki vererek sahip çıkmanız dogaldır.

Yorum

• İlk olarak PEREKLİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                B.Yılmaz ın akrabası oldugunuz anlaşılıyor Faik Yılmaz.
                Duygusal tepki vererek sahip çıkmanız dogaldır.
                Abicim sadece soyadına bakarsak eski Başbakab Mesut Yılmaz'da akrabam oluyor.....

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz.....

Hatta Eski Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz.....

"Yılmaz" soyadı ülkemizde en çok görülen 2.soyadıdır....

Tek akrabalığım ikimizinde "Ademoğlu" oluşu....

Yorum

• 635. sayfa ve civarı çok sihirli.

Yorum

• Sırf gol atıyor diye kulübe ve taraftarlara dilediği kadar .iktir çekme hakkına sahip.
                    Hatta maç sonralarında dilediği 10 taraftarın yüzüne de tükürebilmeli değil mi ?
                    Çünkü gol atıyor.
                    İki de şamar patlatmalı.
                    Çünkü 32 maçta 28 gol atmış falan filan...
                    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sırf gol atıyor diye kulübe ve taraftarlara dilediği kadar .iktir çekme hakkına sahip.
                      Hatta maç sonralarında dilediği 10 taraftarın yüzüne de tükürebilmeli değil mi ?
                      Çünkü gol atıyor.
                      İki de şamar patlatmalı.
                      Çünkü 32 maçta 28 gol atmış falan filan...
                      ...................................
                      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.11.2018, 10:44.

Yorum

Abicim sadece soyadına bakarsak eski Başbakab Mesut Yılmaz'da akrabam oluyor.....

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz.....

Hatta Eski Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz.....

"Yılmaz" soyadı ülkemizde en çok görülen 2.soyadıdır....

Tek akrabalığım ikimizinde "Ademoğlu" oluşu....

hahaha Faik abi saygılar
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
                        Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

• Maliyetleri fazla mı, evet.
                          Gruplaşma varmı, evet.
                          Şehre karşı böbürlenme varmı, evet.
                          Performans sıkıntısı varmı, evet.

Taraftara/Kulübe saygısızlık varmı, evet....

Yolunuz açık olsun !
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ADAM tayfasiyla Başakşehir'de buluşur

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Herifi satmadık 20 küsür gol attıktan sonra, şimdi değersizleştirip elden çıkartacağız [emoji23]

Yorum

Sana küfredenlerden daha çok hizmet ettin bu klübe.....

Anadolu klüplerinde rüzgarda savrulan yaprak gibiyken Trabzonspor sana sınıf atlattı. Sen de ilk fırsatta, hem de tüm Trabzonspor camiasını aklınca saf yerine koymaya çalışarak, CSKA'ya transfer olacağım palavrasıyla kandırmaya çalışıp galatasaraya gittin.
                                Sonra gs forması giyerken Trabzonspor tribünlerine el-kol hareketleri çektin.
                                gs'de iken taraftarın seni protesto ettiği çok oldu ama bırak gs taraftarına si...r çekmeyi, gıkını bile çıkarmadın, kafan önde efendi efendi takıldın.
                                Daha sonra gs mali krizde iken seni Çin'e postaladı. Ağlaya sızlaya gittin, instagramda videolar paylaşarak.
                                Çin'de para iyiydi fakat mutlu değildin. bjk'ye dönmeye çalıştın, taraftarı ayaklandı, seni aldırmadılar.
                                Sen de son çare Trabzonspor'a döndün. Ama ne dönüş. Kral döndü, Çin'de aldığı paranın çok düşüğüne imza attı hikayelerini bize dinletirken, Allah'tan yönetim değişti de sözleşme detaylarını öğrendik. Aman Allah'ım ne sözleşme ne sözleşme. Trabzonspor es kaza Avrupa kupalarına katılsa, bizden alacağı yıllık 6 milyon avroyu (TL bazında 40 milyon TL civarı oluyor) geçiyordu. Oynamadığın maçlarda bile kazansak sen prim alıyordun. Tabii bu sözleşme sadece senin suçun değil. Senin önüne koyanlar asıl suçlu.
                                Yönetim değişince daha önce hem gs'de hem bizde tüm alacaklarını günü gününe almış gibi hiç klübünü şikayet etmemiş sen tuttun bizi federasyona şikayet ettin.
                                TS'a ikinci gelişinde egon iyice uçmuş, saçmalamaya başlamıştın. Maçta tüm toplar sana atılacak, tüm şutları sen çekecek, sana pas vermeyenleri azarlayacak, hatta oyuncu değişikliklerine bile sen karar verecektin.
                                Her fırsatta istanbul gecelerine akacak, sabaha karşı araçla takla atacak ve polis olay yerine gelmeden olay mahallinden kaçacaktın.
                                Kankan Barselona sponsor transferi arda ile istanbul gecelerinde racon kesecektin.
                                Tüm bunlar da sana yetmezdi. Tabii ki de yetmedi ve hocan seni oyundan aldığında tüm stada siktiri çektin. Gram üzülmedin, gram gocunmadın. Klüp sana özür dile dedi, dilemedin. Çünkü klübü TFF'ye şikayet ettiğinde sana sahip çıkan gereksizler, sen onlara si...r çeksen bile Yarabbi şükür deyip yine sana sahip çıkacaklardı. Çıktılar da. Aynı gereksizler burak bize yaptığını gs taraftarına yapabilir miydi sorusunu kendilerine soracak vicdana, akla, mantığa sahip değillerdi.
                                Sana hizmetlerin için teşekkür falan etmiyorum. Ettiğin hizmetlerin karşılığını fazlasıyla aldın. Hatta aldıklarının çeyreğini bile vermedin.

Keşke seni Eskişehir'den hiç almasaydık da, Eskişehir, Antalya, Konya, Gençlerbirliği, Sivasspor vs. kariyerini tamamlasaydın.

burakla ilgili iki tespit, iki yorum. Trabzonspor taraftarı iki yorumu da okusun, kararını versin.
                                En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 14.11.2018, 01:15.
                                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim